40 eller 4 år?

David kan inte känna riktig glädje över segern och han blir tvungen att berätta för Leyla om Erics hjärtattack. Han är till och med beredd att avgå för att ge Eric platsen i kommunfullmäktige. Det vill inte Eric att han gör.

Paddy är arg på Aaron som glömmer bort att ta hand om Clyde. Aaron ljuger och säger att han varit ute med hunden redan men när Chas berättar att det är bajs i Paddys tofflor i badrummet så ser Paddy något förvånad ut. Han inser snabbt att Aaron inte alls tagit ansvar så han tar med sig Clyde och lämnar honom hos Aaron på verkstan. När Aaron sedan går på promenad med hunden märker han inte att hunden stuckit. Efter en liten stund upptäcker han det och börjar leta. Clyde har sprungit iväg till Sugdens gård och haft ihjäl en höna. Andy blir förbanad och låser in hunden i en lada.

Eli retar sig på att Marlon är så snäll mot Lizzie. När hon sedan tar fram 200£ för att betala hyran blir han fundersam på varifrån pengarna kommer. Han försöker ta reda på hur hon kan ha så mycket pengar men hon säger inget. Eli ska ordna present till Sarah som fyller år och han tar ett gammalt tv-spel från Samson. Marlon blir arg så Lizzie erbjuder sig att köpa något eftersom hon ändå ska till Hotten för att shoppa. Eli bestämmer sig för att förfölja henne för att se vad hon gör. Han blir väldigt besviken när han inser att hon bara skulle shoppa...

Sarah saknar sin far och ritar en teckning åt honom. Hon ser honom sedan i byn och ropar men Andy vänder sig inte ens om utan bara åker iväg.

Will ska åka på skolresa till Italien och familjen ska säga hejdå men Mark får ett samtal och därefter försvinner han. När han sedan återkommer så har han efter många pikar fixat en andra smekmånad åt sin fru.
Natasha ska gå till Sarahs kalas utan att vara bjuden. Hon har med sig en klänning som Maisie haft när hon var 5 år. Maisie är inte alls glad över att mamma ger bort hennes kläder. Senare så säger Natasha att hon ska låta Maisie välja alla de klänningar hon vill ha i Leeds och Maisie blir nöjd över dealen.

Victoria möter Debbie i byn och säger att hon har en present till Sarah. Debbie bjuder då över Vic...och Andy till kalaset. Cain blir inte alls glad när han får veta det men blir tystad av Lisa som säger att de måste respektera Debbies vilja.

Andy har glömt bort att Sarah fyller år och när Vic berättar att de är bjudna säger han att de inte ska gå. Victoria blir sur men fortsätter att försöka övertala honom. Hon blir inte gladare när hon upptäcker att Aarons hund ligger i en lada och är helt utmattad. Vic tvingar Andy att köra hunden till Paddys mottagning men Paddy är inte där. Aaron får veta allt och blir förbannad på Andy som låst in hunden. Han blir så arg att han tar en stor sen och kastar på vindrutan på Andys jeep.
Andy tar med sig Victoria och åker hem, de ska inte gå på något kalas. Vic vägrar att laga till någon mat eftersom det hade funnits massa godsaker på kalaset.

Chas är orolig för Aarons hetsiga humör som sätter honom i knipa hela tiden. Paddy vill lära honom att ta konsekvenserna av sitt handlande så han tar med sig grabben till Andy och där får han be om ursäkt. Aaron lovar att betala reparationerna och Andy lovar att inte gå till polisen.

Dingles har kalas för Sarah och hon får en massa presenter. Belle blir lite avundsjuk och när Natasha är där så passar Belle på att påpeka  att det är hennes halvårsdag idag, hon vill fira det för hon får inga extra presenter eftersom hon fyller år på juldagen men hon är inte så förtjust i klänningar...

Hmmm..det var inte så fint tejpat när de tejpade över 0:an på banderollen där det stått "Grattis på 40årsdagen"..
Lite typiskt Dingles ;)




Kommentarer
Postat av: Lina

Det blev väl mer eller mindre ett stort fjasko , det där födelsedagskalaset ;) hehe ...



Arons som hundägare ser inte ut som någon ljusframtid , men det har man ändå kunnat lista ut från början?

2011-08-04 @ 16:23:10
Postat av: ylva

Tycker Andy ska skärpa till sig. Är man förälder måste man göra saker man kanske inte alltid orkar. Han måste vara pappa trots att det känns så svårt.

Kan dom inte skriva ut honom, han blir mer o mer osympatisk. Tråkig o charmlös är han också.

2011-08-04 @ 17:04:07
Postat av: Erik

Jag tror väl knappast att man skriver ut Andy, men de får gärna göra honom lite trevligare än nu, för nu drar han sig bara inom sitt skal och hälsar inte ens på folk. Han borde i varje fall tänka LITE på Sarah och försöka vara snäll mot henne, men det är väl svårt. Fast jag tycker han överdriver lite nu. Han kanske skulle behöva träffa en kvinna igen. Håller han på så här mister han väl gården till slut. Diane behöver komma tillbaka och sätta lite pli på honom och Victoria. Hur har hon blivit så "duktig" plötsligt förresten? Kan hon verkligen laga mat?

2011-08-04 @ 17:21:49
Postat av: ylva

Nä, Andy har ju varit med i evigheter, så honom får vi nog dras med :-) Diane behöver verkligen komma hem och få ordning på alltihop!

2011-08-04 @ 19:25:35
Postat av: Agneta J

När man minns den snälle och godhjärtade pojke som Andy var som barn så skär det i hjärtat att se honom nu.

2011-08-04 @ 19:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0