Fängelse för både Debbie och Laurel?

Eli är hemma igen hos Dingles och de börjar ställa frågor om vad som egentligen hänt eftersom han är släppt men inte Debbie. Efter ett antal frågor så bryter Eli ihop och berättar vad som hände. Zak blir då så arg att han kastar ut Eli ur huset.

Ashley kommer äntligen hem och får då veta vad som hänt. Han blir också arg först men sedan tänker han till och blir orolig i stället. Han är rädd att Jasmine kommer att göra något dumt nu när hon är helt ensam.

Debbie blir förhörd men hon förnekar allt, hon är noga med att påpeka att Eli inte är en pålitlig källa och hon verkar ta det lätt tills polisen talar om att de har bevis så som blodet i skåpbilen, sim-kortet m.m. Då vill hon ha en advokat och det slutar med att Debbie blir anhållen för mordet på Shane. Hon blir förtvivlad och upprepar hela tiden att hon inte haft ihjäl honom...

Ashley får Laurel att gå till polisen men tyvärr så kan hon bli åtalad för att ha undanhållit bevis i en mordrättegång, det leder i värsta fall till fängelse...

Val har sorg och kan inte tänka på annat än att Paul lämnat henne och stuckit till Australien. Hon kan inte jobba så Marlon blir lämnad ensam i puben för Diane är ledig och tillbringar tid med Sarah. När det blir för stressigt får han nog och sticker därifrån och lämnar alla gäster. Han söker upp Eric och vill att han ska prata med sin fru så det blir ordning på puben igen.
Först är Eric emot det för han vill inte alls prata med Val men sedan gör han det i alla fall. Han lyckas få henne att bli lite gladare när han nämner att de kan åka på en andra smekmånad till Sydney...om några år...

Donna kommer in på puben för att prata med Marlon, hon vill be om ursäkt för att Debbie blivit arresterad och att det inte var hennes fel denna gång. Marlon blir så arg och skäller ut henne. Han vill inte prata med henne över huvud taget eftersom hon endast är ute efter att rädda sin älskare.
Donna blir givetvis ledsen och går hem, hon får sällskap av Katie och de kan prata med varann. Katie har ju själv den erfarenheten om att ha varit otrogen och sedan upplevt en jobbig skilsmässa.

Donna får erbjudande om en tjänst i Essex men vet inte om hon ska ta det. Ross blir frigiven eftersom Debbie är misstänkt och han lyckas få Donna att komma och hämta honom. Han ska till byn för att packa sina saker hos Paddy, Ross har fått en tjänst i Newcastle.  De hinner dock att prata med varann och han vill att Donna ska följa med honom men hon tvekar. Hon älskar ju Marlon fortfarande...

Natasha och Mark är ute och ser över ägorna. Hon vill fylla igen sjön där de hittade Shanes kropp eftersom hon inte vill ha dit massa kusliga turister.
Sedan ska de anställa en förvaltare och både Rodney och Nicola dyker upp på anställningsintervju. Först går Natasha runt lite med Nicola och pratar och sedan får Rodney sin chans. När avgörande kommer så väljer hon Nicola trots avsaknad av erfarenhet  och det gör Rodney rätt sur.

Paddy blir lite orolig när Ross kommer tillbaka att Chas skulle flytta ut men det gjorde hon inte. Däremot så visa hon klart och tydligt vad hon tyckte om att Ross hade valt en gift kvinna istället för någon annan i byn som inte var upptagen och som gärna hade varit ihop med honom.
Aaron fortsätter att säga saker till Paddy och därmed utnyttja hans snällhet. Paddy gör som Aaron vill eftersom han är rädd att Chas ska få veta vad han känner för henne.



Kommentarer
Postat av: Erik

Varför anställde Natasha Nicola i stället för Rodney? Var det för att hon sagt att Rodney var ute efter att stöta på henne?

Så är då Ross borta och i morgon försvinner väl Donna med, om det inte inträffar något oväntat. Marlon lär väl inte ändra sig igen...

Hur ska det gå om Laurel hamnar i fängelse också? Men det gör hon väl inte? Debbie såg ganska förtvivlad ut i dag.

En som man däremot inte tycker synd om är Val, hon har verkligen sig själv att skylla, hon hade väl inte behövt ta i så för att få ha Paul kvar. Som tur är tycks Eric förlåta henne åtminstone. Men hon såg för bedrövlig och självömkande ut i mörka glasögon...

2011-04-04 @ 17:21:07
Postat av: Katarina-Cinnamon

Skönt att Ross försvinner.... Stackars Debbie och vilka pappskaft till poliser det är i serien...

2011-04-04 @ 17:40:51
Postat av: Bo

Debbie spelar bra!

Ross är en pina att se.

Rodney är perfekt som gammal casanova.



Det var dagens.

2011-04-04 @ 19:53:37
Postat av: Lina

Det är verkligen synd om debbie , mitt hjärta går lite i bitar av att se henne så här ...

2011-04-04 @ 20:24:01
Postat av: Tessan

Val är så fruktansvärt fjantig.

Jag tycker i alla fall synd om Eli. Han gjorde ju rätt (moraliskt) för en gångs skull och då blir han utslängd hemifrån.

2011-04-04 @ 21:15:41
Postat av: orcid

säger det igen...vart tog bilen vägen? står den än utanför shanes lägenhetskomplex elelr har manusförfattarna glömt bort den?



tycker för en gång skull synd om eli.och val borde fan strypas. :p

2011-04-04 @ 21:30:02
Postat av: SoP

Åh vad skönt att vara av med Ross! Och jag grät igår när Paul o va han nu heter, Äntligen blev ihop igen! Och Val-alltså,jag tyckte så synd om Eric som gick omkring o trodde att han skulle dö. Fattar inte riktigt hur Zak tänker när han tycker att Eli kan sitta inne för att skydda Debbie,skulle hon vara mer värd än andra i Den Heliga Familjen? Iofs tog ju Cain skulden för Sam-- men det var ju hans eget val.

2011-04-05 @ 01:03:07
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Camilla

Eli bröt ju mot Dingles "lag" när han berättade, men jag tycker ändå att de var lite väl hårda mot honom och hoppas/tror att de förlåter honom när de lugnat ner sig litegrann. Jag tror inte meningen var att han skulle sitta inne för någon annan heller utan helt enkelt att de trodde att alla skulle klara sig om han hållit tyst.



Debbie vart ju helstörd när hon fattat att Jasmine kommit undan, men jag trodde att hon såg henne i bussen och lät henne komma undan?



Paddy vill jag bara ta tag i och skaka om tills han sätter ner fotan mot Aaron.

2011-04-05 @ 10:01:40
Postat av: Tina

Eli har gjort så många fel att när högen av dem blev för stor så fick Zak nog. Jag har ingen sympati för honom. Som man bäddar får man ligga.

2011-04-05 @ 17:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0