"En arrogant gammal padda"

Damerna på fabriken pratar med Leyla om hennes middag med Rodney. Hon blir rätt orolig för att han ska tro att det är en date och inte bara en middag. Lily pratar sedan med Rodney och han får samma tanke, bara hon inte tror att det är något mer än en middag. David får höra om hennes planer och han gillar det inte.
När sedan Leyla väntar på Rodney på puben så kommer David och försöker att stoppa dem. Rodney kommer och säger att hon slipper i alla fall prata om hårgelé under middagen och det gör David lite stött.
Rodney förstår att Leyla fortfarande är intresserad av David och att middagen bara är ett steg i att göra honom svartsjuk.
Dagen efter försöker David få reda på vad som hänt under middagen och efteråt. Hon vill inte berätta något och det gör David ännu mer angelägen. Senare på puben försöker han få tillbaka henne men hon vill att han anstränger sig liiite mer och visar att han är en riktig man.


 Edna är orolig eftersom hon tappat sin vigselring. Daz har ju som sagt hittat den i äppelpajen men vet inte att den är hennes. Jag tycker att ringen verkade lite stor för Ednas fingrar och borde det inte stå något i ringen men det kanske inte är vanligt med namnen i ringarna i England?

Daz vill inte svara när Scarlett ringer eller sms:ar och hon blir mer och mer orolig. Hon pratar med Edna om saken och Edna råder henne till att vara mer bestämd eftersom de är partners. Tillslut får Scarlett tag på Daz och de kommer överens om att de bör prata med varann. De två löser problemen eftersom Scarlett inte tänkt fria som Daz trodde och de går till Edna som får tillbaka ringen. Efter det ska de ta igen lite tid de missat med varann och de går till Kings kontor för att få vara ifred. Victoria ser dem och hon ser rätt ledsen och besviken ut...

Jimmy möter Mark i butiken och han vill prata lite män emellan. Han frågar om Mark haft problem med äldre kvinnor på 80 år men precis då kommer Nicola in. Det är fortfarande hatkärlek mellan Nicola och Jimmy =)

Nicola får göra massa ärenden till Hotten när Natasha behöver kläder som ska hämtas och sedan även lämnas. Hon får en lång lista med ärenden som ska göras samma dag och hon blir rätt stressad. Mark erbjuder henne hjälp så han åker iväg med Natashas kläder. Senare så ger han Nicola rast och bjuder på kaffe. Under rasten så bjuder han Nicola på middag till dagen efter. Hon blir först förvånad men tackar sedan ja. Natasha kommer in och Nicola måste börja jobba igen. Då berättar Mark att han bjudit hem Nicola på middag men det gillar inte Natasha.

Lee försöker bjuda ut Katie men precis då kommer Nathan in på kontoret och retar henne för att vara en stalltjej.
När Katie sedan ska gå så passar Lee på att fråga igen och denna gång lyckas det bättre. Nathan hör det och ser till att Lee måste jobba över lite så han blir sen till träffen. Katie väntar på puben och pratar med Mick så länge men sen kommer dock Lee. De hinner inte prata så länge innan Nathan dyker upp och slår sig ned han med.

Laurel och Ashley kommer hem med Sandy. Marlon ser det och går och pratar med  Zak och Lisa.
Betty får veta av Edna att Sandy kommit tillbaka till byn så hon går hem till dem för att konfrontera Sandy. Hon kallar honom arrogant gammal padda och skäller ut honom efter noter. Sandy försöker att flirta in sig hos henne men lyckas inte för Betty är så arg. När hon gått kommer Zak och Lisa för att försöka få reda på var Jasmine är. Sedan dyker även Eli och Marlon upp där och det blir rätt högljutt. Sandy kan fortfarande inte berätta var Jas är eftersom han inte vet.

Laurel och Ashley litar inte alls på Sandy så de låser in honom i huset när de måste gå iväg. Sandy ska laga mat och man ser att han pratar i telefon, först med Laurel och får instruktioner om hur maten ska lagas men efter det så tar han upp en annan lur och fortsätter ett samtal som tydligen blivit avbrutet. Det är Jasmine och de gör upp om att hon ska försöka ta sig dit (?).

Eli tar till alla medel han kan för att få Debbie fri. Nu har han fått besökstillstånd till Danielle och det utnyttjar han.
Han försöker övertala henne att han vill hjälpa henne och Debbie till att rymma, hon ska bara bråka med Debbie som då ska hamna på sjukhus. Först vill Dani inte det men går tydligen med på det i alla fall.
För Zak och Lisa får samtal från fängelset om att Debbie blivit misshandlad och ligger på sjukhus.
De berättar det för Eli som inte alls blir orolig och då inser de att Eli är inblandad.  Först blir det arga men Marlon lyckas lugna dem, han vet att Eli kommer att fortsätta göra dumma saker om han bara tror att det kan hjälpa Debbie ut så nu är det bäst att de alla samarbetar...



Kommentarer
Postat av: Erik

Hur kunde Danielle gå med på Elis förslag? Det kan bara sluta illa... Vart skulle Debbie ta vägen om hon kom ut? Och var är Jasmine egentligen?

Vem ska Katie välja av Nathan och Lee? Båda verkar ju intresserade. Men är den här överklasspojken att lita på? Och är Mark intresserad av Nicola? Är hon intresserad av honom? Eller av Jimmy? Frågorna hopar sig. Och efter morgondagen får vi leva i ovisshet ända tills på tisdag, hoppas man inte bryter mitt i något spännande och ovisst ...

2011-04-20 @ 17:32:05
Postat av: Colin

It's funny you should say that last comment Erik. For the first time since the episode that was shown here on 23rd December, tomorrow you return to having an hour episode split over two days. So yes, you will have to wait nearly 120 hours to find out what happens next, whereas 2 years ago, I only had to wait about 4 minutes. This will actually be the final time in the era of regular UK weekly hour long specials that it will be split over two days.



It also happens to be Anita Turners' final hour long episode. There are another 8 of her episodes to come afterwards, meaning you will enter the new era on Tuesday 3rd May - due to HTG not being on next Friday either. Speaking of which, is anyone here planning to watch the Royal Wedding? Do you care much about our branch of the royal family? According to wikipedia, your King is currently 218th in the line of succession to the British throne! Next Friday will be a public holiday over here!

2011-04-20 @ 18:08:37
Postat av: Jesper

Colin: I probably gona watch the royal wedding of curiosity :)



I saw that London had very sunny and nice weather today (This Morníng ITV1)



2011-04-20 @ 18:52:01
Postat av: Pandora

Åh den där Eli!! Har han ingen cerebral förmåga alls?? För många kusinförhållanden verkar ha utarmat Dingle-generna något rent ordentligt. Det är ju bara Chas och Marlon som det är litet stil på, nu när Lisa har förvandlats till en gnällig kärring. Spännande och underhållande är det dock=))

2011-04-20 @ 19:06:43
Postat av: Erik

Som någon annan uttryckte saken: Eli borde låsas in i en potatiskällare!

2011-04-20 @ 19:11:50
Postat av: Tessan

Eli kanske inte direkt har "osten på macken" men han är väl inte ensam om att vara tokig?? :)

2011-04-20 @ 21:42:28
Postat av: Tina

Hela dingleklanen är som löjliga familjen. Det stinker buskis lång väg.

2011-04-20 @ 22:15:40
Postat av: Lina

dingles familjen är mer eller mindre hela serien hem till gården , så tycker inte alls dem är löjliga , hem till gården ÄR inget utan DINGLES <3

2011-04-20 @ 22:26:53
Postat av: Stina

Bort med Eli om jag får välja, men hur ska det gå för Jasmine,hon har varit en av mina favoriter, synd att hon har flippat ur på sistone, men jag hoppas ändå att hon får vara kvar i serien.Jag var väldigt trött på Laurel under den här" bebishistorien" men nu tycker jag att både hon och Ashley spelar bra. Deras förtvivlan över Jasmin känns äkta. Roligt med vänskapen mellan Scarlet och Edna

2011-04-21 @ 08:29:48
Postat av: Lena

Nja idag var det allt tummen ner igen:-(

2011-04-21 @ 13:24:48
Postat av: SoP

ser ikapp- jag fattar inte hur de kunde tro att ringen var menad för Daz? en damring kan han väl knappt få på lillfingret o finns det ingen text i engelska vigselringar ?

2011-04-26 @ 23:02:42
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0