"det är olagligt att passa barn när man är onykter"


Shadrach är fortfarande ledsen över vad som hände med Daniel. För att trösta sig lite erbjuder han sig att passa Samson eftersom Chas är upptagen med annat och hon hade lovat Sam att hjälpa till.
Belle märkte att det inte stod rätt till med Shadrach så hon skolkade från skolan för att hålla koll på honom.
De fick en fin dag tillsammans alla tre, med besök på kyrkogården också.
Sen fick Shadrach hjälpa Samson att mata grisarna och då blev han lite sentimental och började prata om sina egna barn han missat uppväxten med. Han nämnde att han saknade speciellt flickan och jag fick uppfattningen att det var någon annan än Chas han menade. Har jag missat något?


Chas och Debbie drog iväg med Charlie till nattklubben för att "råna" stället. Självklart blir det inte som beräknat. Charlie är beväpnad med en pistol och använder den för att hota en kvinna som finns på klubben. Det var tydligen inte folktomt som de trodde. Chas får panik och råkar ta med sig en väska med pengar när Charlie springer efter gisslan som rymt. Debbie och Chas sticker därifrån till gården och möter upp Jo där. Plötsligt dyker Charlie upp och är väldigt arg för att det gått galet. Tillslut lugnar han ner sig och tar pengarna för att sticka från gården. Då dyker mrs MacFarlaine upp med sin medhjälpare och hotar honom. Han vet tydligen vem hon är och har väldig respekt för henne. Hon säger åt honom att han kommer att råka illa ut om han visar sig i Yorkshire igen.
Äntligen borde Charlie vara borta ur serien.
Hon är lite irriterad över att det inte gick som Chas planerat men låter det passera för denna gång men Chas är nu skyldig henne en tjänst.

Betty påminde Sandy om Indienresan som inte blivit av för han ville inte åka och lämna Ashley och Laurel när de har det så jobbigt. När Laurel får veta det så överalar hon honom att åka och visar att det är bra mellan henne och hennes man men så fort Sandy inte är nära blir hon kall mot Ashley. Ashley blir mer och mer förtvivlad över att inte nå fram till sin fru.

Marlon och Donna har sin fest för Ross. Shane dyker upp och i ett ögonblick försöker han kyssa Donna men hon lyckas slingra sig undan. Hon blir orolig för deras kollega Charlotte  som visar intresse för Shane och försöker att varna henne. Charlotte tolkar det som om Donna själv är intresserad av Shane. Donna behöver inte oroa sig för sedan hittar hon Charlotte och Ross kyssandes varann. Det verkar inte heller så ok för Donna som ser lite besviken ut.

Andy får sin dom prövad i rätten igen och Diane, Daz och Victoria är där som stöd. Jo vågade inte åka dit för Charlie hade hotat att döda Andy om hon inte var kvar på gården tills kuppen var klar.
Det slutar med att Andy blir fri och får äntligen komma hem... kommer Jo att berätta vad som hänt och att Charlie varit där eller blir det Sarah som kommer att råka säga något?

Kommentarer
Postat av: Erik

Händelserika avsnitt i dag. Såg ni att Samson var utbytt nu? Skönt att Andy är hemma igen, men det blir väl trubbel om någon, t. ex. Sarah, råkar nämna att det bott en farbror på gården? Laurel och Ashley såg ut att samsas, men det gick över så fort Sandy hade åkt, de har nog långt kvar än innan allt blir bra. Förhoppningsvis är vi i alla fall av med Charlie för gott nu. Och Schadrach visade åter att han inte bara är en full, lortig gubbe utan faktiskt har känslor också och är barnkär.

2010-09-07 @ 17:56:04
Postat av: Tina

Jag tror att Shadrack pratade om Chas mor, som han svek när han satt på puben och söp istället för att vara hemma och ta hand om sin familj.



Hoppas nu verkligen att Charlie-historien är över för den var såååå pinsamnt overklig och krystad.

2010-09-07 @ 18:39:19
Postat av: Lotta

Bra delar av emmerdale idag!

Shadders var bra !Han är toppen!

Belle var gullig idag som hjälpte shadders när han skulle tvätta mm Tyckte chas var bra idag:)

Andy andy var ska detta sluta...när han får veta...

om charlie.

Vad jag uppfattade det så tror jag shadders snackade om 2 döttrar...

2010-09-07 @ 19:20:25
Postat av: Lotta

Chas och en dotter till....

Blir mer å mer saker som händer nu i serien det verkar bra!

2010-09-07 @ 19:54:11
Postat av: Katarina

Hej! Jag tror att Shadrach har en dotter till och detta var ett sätt att få in henne i serien för nu kommer hon säkert att dyka upp. Hon är väl antagligen äldre än Chastity och han har väl henne med en annan kvinna kan jag tänka mig. Men man vet ju aldrig. Vi får se vad som händer.

Charlie är förhoppningsvis borta ur serien nu. Men Andy blir nog inte så god att tas med om han får reda på vad som har hänt. Och det får han ju säkert. Som jag har sagt vid något tillfälle tidigare; det går inte att hålla saker och ting hemliga i en by på landet.

Hälsningar Katarina

2010-09-07 @ 20:52:26
Postat av: Mia

Jag undrar en sak;

jag fick en känsla när Laurel och Ashley fick barn samtidigt som det andra paret som nu flyttat till byn att det längre fram ska komma att visa sig

att deras barn blivit bytta på BB -

alltså att de fått med sig fel barn hem...

någon annan som fick samma känsla?

2010-09-07 @ 22:50:16
Postat av: Mia

BTW

tack för denna underbara hemsida

som gjort att jag kunnat följa min älskade

"Emmerdale" under hela sommaren utan TV men med tillgång till nätet.



TACK TACK TACK!

Jag riktigt "såg" alla avsnittet genom dina utmärkta dagliga rapporter!

2010-09-07 @ 22:53:01
Postat av: sop

>>Mia:Jag har trott det Länge,att ungarna blev bytta. Sen tror inte jag att det blir bra med Laurel o Ashley igen.Tror hon kommer att göra som många andra,stänga ute honom med skilsmässa som följd.:( Jag som tyckte att hon Inte var hispig:-/ Eller så får de väl för 17 fixa till en ny unge? Så tycker jag det börjar gå inflation i bröllop i den där lilla byn- "alla" ska gifta sig, hur många ggr tar det slut mellan Jamie o Bimbobella innan de kommer till skott tro?

2010-09-08 @ 00:01:26
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej! Mia! Jag har också trott att barnen blev utbytta och jag har skrivit om mina teorier här i kommentarerna vid ett flertal tillfällen. Men jag trodde att det skulle uppdagas genom att Daniel blev sjuk och te x behövde blod eller en ny njure. Och att prästparets inte passade. Men så blev det inte. Nu vet jag inte hur manusförfattarna ska kunna avslöja bytet. Kanske att byggmästarsonen är påfallande lik någon av de andra? Eller att den ungen blir sjuk och behöver ha någonting från sina föräldrar som inte passar? Inte vet jag. Men hur löser man en sådan situation?

Hälsningar Katarina



2010-09-08 @ 08:16:17
Postat av: Adm

Tack allihop för att ni gör klart att det inte bara är jag som inte alltid hänger med, som det här med Shadrachs prat om en flicka. Han var så go i dessa avsnitt. Trodde att han borstat tänderna senast i torsdags eller när han fråga Belle om hon trodde att han var helt korkad och hon svarade att "behöver jag verkligen svara på det"



>>>Mia

Tack så mycket, det är alltid kul att veta att man "behövs".

Angående barnen så trodde jag också att det skulle bli en förväxling eftersom det var sånt oväder och kaos när barnen föddes men det borde ha uppdagats innan Daniel dog (tycker jag). Vi får väl se, de kan väl ändå inte göra att det skett en förväxling och sen ska Laurel hävda sin rätt till "sitt" barn?

>>>sop

Men har det någonsin funnits lyckliga bröllop som inte slutat i kaos? Jag tror inte det blir något mellan Louise och Jamie heller. Hon ska nog inte få något förhållande som håller...

2010-09-08 @ 08:19:21
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Jag tror det kommer fram något vid obduktionen av Daniel-bebisen, för den har vi väl inte fått reda på resultatet av än? Med någon sjukdom eller något som gått i arv i släkten som Katarina föreslog. Något sådant måste det vara, hur ska de annars komma på det och gräva djupare i saken. Hoppas att det kan föra Laurel och Ashley närmare varandra, för nu blir det bara värre och värre.

2010-09-08 @ 10:07:04
Postat av: Eva

Det kommer nog komma fram så småning om det dära om förväxlingen och vems bebis som e vems.

Nicola e patetisk, carl är bortrest...Matt e som han är.Betty är cool, tycker Edna ska vara glad, även om hon och lilly inte varit tighta men det visar väl sig.

2010-09-08 @ 11:19:53
Postat av: Jackson

Har missat vart Alan har tagit vägen. Kommer han tillbaka eller är han utskriven ur serien?



Andy är verkligen en stor tjurskalle!



2010-09-08 @ 14:53:36
Postat av: Erik

Alan är inte utskriven, han är i Australien och hälsar på Kathy och kommer tillbaka igen. Jag vet inte om det sas rent ut eller om han bara gled iväg, det är sällan det sker med buller och bång som med Sandy.

2010-09-08 @ 15:24:30
Postat av: Eva

Jag tror alan har bara åkt bort.Bra å skönt att ahsley och Laurel fick allt ordnat !

Nu börjar ju vivs och Bobs happy smile sak...att gå åt skogen...

Hoppas att dom reder ut det å får tag i killen...

Andy e ju en stor idiot!

han kan ju vara glad över att jo gjorde som hon gjorde och att debbie hjälpte till!

Han är för svartsjuk!

Han har problem!

2010-09-08 @ 15:27:03
Postat av: Lena

Va? Är Alan i Australien. Har jag helt missat och vem är Kathy?



Nu är jag nästan ikapp (varje avsnitt nu tror jag är det sista:-))så snart blir det bara en omgång om dan. Då blir det nog lättare att hänga med, nu är det lite rörigt ibland:-)



Trodde förut också att barnen blivit förväxlade, men nu tycker jag det gått lite för långt med det hela för det.



Det skulle bli för sorgligt om de nu också skall "slåss" om det barn som fortfarande

lever.

Hoppas vi slipper det.

2010-09-08 @ 16:52:35
Postat av: Adm

Att Alan åkt till Australien är ju inget de nämnt tidigare än idag men de gör så ibland med en figur för att de skall kunna få lite ledigt.



>>> Lena

Kathy är en tjej som bott i byn och haft ett kafé där. Hon har varit ihop med olika herrar i olika omgångar. Sen flyttade hon till Australien och dit åkte bl.a. Seth för att hälsa på när han sen dog på vägen hem.

Hon syntes väl senast på Seths begravning. Nu brukar Alan åka dit för att hälsa på.

2010-09-08 @ 16:57:52
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Lena

Adm

Tack



2010-09-08 @ 19:19:38
Postat av: sop

ja tack,jag undrade också,vem är Kathy? 0_o Och så funderar jag nu på om nåt bröllop har blivit riktigt riktigt lyckat i Emmerdale? Hm...

2010-09-08 @ 23:32:33
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0