"Please Louise..."

Jamie skulle fria så han fixade och donade med blommor,200 ljus och ballonger. Han hade ordnat  champagne och en ring som han la i ett champagneglas och sedan hade han strött ut rosenblad över hela rummet. Louise blev försenad så han kollade i hennes rum om hon var klar snart. Hon var inte där så han kastade sig i sängen och sa "godmorgon mrs Hope" och låtsades att hon låg där. (Först undrade jag varför han tänkte på Viv...men sen fattade jag ju..) Just då ramlar kartongen för ett gravtest ner på golvet och Jamie hittar det precis när Louise kommer ut från badrummet. Han blir besviken över att hon inte berättat om sina misstankar. Det slutar med att de inte kan prata med varann utan att allt missförstås. Louise går till puben och pratar med Diane och Jamie får goda råd från Bob. Bob förstår att Jamie faktiskt är kär och råder honom till att ta reda på vad Louise egentligen tycker så Jamie söker upp henne på puben. De ska prata ut men Louise tror att han ska dumpa henne så hon gör slut. När sen Jamie letar upp henne står hon på bron vid ån och är ledsen...han berättar då allt om vad han tänkt göra och tillslut så friar han ändå och hon blir jätteglad och svarar ja.

Marlon är väldigt besviken för Donna har strukit namnet Dingle i sina jobbpapper. Hon säger att det var ett svårt beslut men det namnet ger henne problem hela tiden.

Cindy vill gå på en audition eftersom hon egentligen är skådespelare (jaa jag vet att det borde stå skådespelerska) men Donald vill ha henne kvar ett tag till.

Jimmy övertalar Matthew till att sälja lastbilarna till sopåkeriet till Carl och hans nya företag.

Rodney hittar en gammal modeljärnväg han vill ställa ut i byn och Donald blir förtjust i leksaken. De ställer upp hela landskapet och tågspåren i vardagsrummet hos DeSouzas och leker som små barn. Nicola förstår inte deras förtjusning men vill ändå att de ska kolla om allt fungerar genom att ansluta elen. Då får hon en elstöt eftersom sladdarna är gamla. Det ger henne ännu en idé på hur hon ska ta livet av Donald.
Hon försöker få David att ändra sig men han vägrar fortfarande att gå med på hennes mordplaner.

Edna och Pearl fortsätter att vara ovänner fast Pearl försöker be om ursäkt. Edna gillar inte att Lily blandar sig i deras vänskap och det finns mycket osämja mellan systrarna.

McNally hotar med att avslöja Viv och hennes välgörenhetsinsamling.
Hmmm.. kan någon vara snäll och förklara vad som hänt där för jag har i min snorighet missat det =(

Trevlig helg allihop, det är fasligt vad tiden går fort...

Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag är inte helt säker men jag har för mig att Viv tog pengar från insamlingen till Happy-smile och la dessa pengar i insamlingen för plötslig spädbarnsdöd. Rätta mig om jag har fel.

2010-09-03 @ 15:04:00
Postat av: Emma

Jag tycker jamie var romantisk tänk att ha sådan go kille som han...han verkar så himla söt!en äkta carebear!GOO jamie!

2010-09-03 @ 15:11:01
Postat av: Katarina

Hej! Stackars Marlon, såg inte Donna hur ledsen han blev när hon inte använde sitt andra efternamn? Visst kan man förstå henne också men man kan ju tycka att gliringar och kommentarer från arbetskamraterna skulle tystna när de väl lärt känna henne.

Jag har också missat det där med pengarna till de olika insamlingarna. Om nu Viv har tagit pengar från den ena kassan och lagt i den andra, hur kommer det sig att den där journalisten McNally har fått nys om det? Eller var det bara ett antagande han gjorde?

Hälsningar Katarina

2010-09-03 @ 16:26:36
Postat av: Erik

Det var mycket hit och dit mellan Louise och Jamie i dag, men det slutade ju lyckligt. Sedan är det ju frågan om det verkligen blir något giftermål, så omaka som de är, trots att de är kära i varandra. Men det var väldigt romantiskt, vilken flicka skulle inte tycka om en sådan uppvaktning. Och hur det ska gå med Viv kan man undra, ska hon lyckas fiffla sig ur den här välgörenhetsröran?

2010-09-03 @ 17:47:33
Postat av: Eva

jag tror viv kommer att få mycket problem !

Omaka som skor är Lou och Jamie.

2010-09-03 @ 18:41:02
Postat av: Brita

Hej spökskrivaren! Först tack för sammanfattningarna. Så skådespelare/skådespelerska? Männen har valt att kalla sig sjuksköterskor av respekt för den kvalificerade utbildningen till skillnad från värnpliktens sprutlackerade "sjukskötare". Busschaufför går ju bra i båda fallen. Tack och lov. I Tyskland är en kvinna inte kansler utan Kanslerin. Detta slipper vi hät. Göd helg!

2010-09-03 @ 19:15:06
Postat av: Fredrik

Synd att folk inte kan prata med varandra

utan bara förbi varandra.

I HTG som i IRL.

Men annars blir det ju ingen drama...

2010-09-03 @ 21:22:22
Postat av: Mariann

>>Fredrik: ja tänk att det ska va så svårt att prata med varandra! Alla dessa missförstånd. Men som sagt, annar blir det ju ingen drama.

Och vi kan ju va glada att vi inte lever i en typ Jane Austen-roman. Jisses, där fick man ju inte säga eller fråga någonting rakt ut! Speciellt som kvinna va det bara att gå omkring och se ljuv ut och vänta.. och vänta och sucka... Ja, jag har nyss sett Förnuft och känsla...eller vad den heter :)

2010-09-04 @ 07:52:50
Postat av: Tina

Vissa grejer som inte intresserar en så mycket, väljer man att inte ägna sitt minne något nämnvärt åt åt. I mitt fall har detta inträffat med Viv´s insamlingar. Har tyckt att de har varit dötrista, men jag tror att var fond kanske har mer pengar på pappret än de har i verkligheten, eller är det så att hon inte vet vart pengarna hör hemma.



Sedan gillar jag Mr DeSouzas. Det ska bli roligt att se fortsättningen.

2010-09-04 @ 11:57:49
Postat av: Anna

De souzas den gubben verkar go å glad.

Inget fel me den gubben inte.

Charmig

2010-09-05 @ 11:30:52
Postat av: Marcus

Jag tror att det var så att Viv fick ihop en del pengar på "circusflygningen" och att dessa pengar skulle gå till happy-smile. När baby Daniel dog ville hon vara snäll och startade en insamling i hans namn för plötslig spädbarnsdöd. Då blev hon tvungen att låna pengar ur happy-smilekassan. Hon hade själv skrutit i tidningarna om hur hårt hon jobbat för Happy-smile och nu undrar väl journalisten hur hon kunde få ihop pengar till baby Daniels fond så snabbt..

2010-09-05 @ 20:52:33
Postat av: Erik

Jag spelade in den tidiga morgonreprisen och det visade sig att det första avsnittet var det där Jamie smyckar pensionatet med ballonger för att fria till Louise, så avsnitten är alltså bara en eller ett par dagar gamla. Bra för den som inte har internet, nattjobbar eller inte kan sova.

2010-09-06 @ 09:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0