Lika bovar leka bäst...vem kan man lita på?

Ok, vad hände idag då? Ni får ursäkta en lätt snorig och förkyld admin så det kanske blir lite virrigt och konstigt när man sammanfattar...

Jamie beter sig som en tonåring och tar inget ansvar. När han vill be om ursäkt så köper han blommor till henne och på köpet får han goda råd av både Bob och Rodney. Det leder till att han drar till stan för att leta efter en perfekt ring  istället för att komma till B&B:t för att hjälpa sin dam som han lovat.  Han hittar dock ingen ring. Så han låter Louise vila ut och ska då själv ta hand om B&B:t men istället stökar han ner och sitter mest och tittar på tv och äter snacks. Louise kommer tillbaka och får ett utbrott. Hon söker sig till puben och får prata ut med Diane. Det visar sig att Louise tror...eller hoppas på att hon är gravid men osäker på hur Jamie ska ta det.

Charlie fortsätter att terrorisera Jo och börjar använda Sarah som medel för att få Jo till att göra som han vill och nu vill han ha en bil att fly i. Jo söker upp Debbie för att få reda på mer om bilar som byter reg.nr. Debbie som är smart nog börjar ana ugglor i mossen och får snabbt ur Jo vad som är på gång. (precis som du Katarina föreslog). Debbie är trots allt orolig för Sarahs säkerhet så hon hjälper Jo att hantera Charlie. Hur hon ska lösa det vet vi inte än men hoppas allt går bra.

Idag fick vi också veta vilket företag som skulle få hand om sophanteringen och det visade sig att varken DeSouza eller Kings fick det utan ett tredje företag som lagt bud, KD Refuse. Ett företag som startas av Carl och Donald! Det gjorde både Matthew och Miles riktigt förbannade.

Diane försökte prata reson med Matthew men kom olägligt så han var fortfarande riktigt arg och ville inte vika en tum i beslutet att vräka Jo från gården. Jimmy kom sen senare och föreslog att Diane skulle överta kontraktet på gården och sen var det fritt för henne att hyra ut till den hon ville.

Shadrach var stolt över att ha klarat sig nykter i 24 timmar och så fort tiden gått ut började han supa...och samla in vinstpengarna som han sen gav Viv.
Eli såg att välgörenhet var lönande så han gjorde en insamlingsbössa och ställde sig i stan för att samla in pengar. Val genomskådade honom men sa inget...eller? Helt plötsligt dök polisen upp och började jaga Eli men han hann undan.

                                  ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Svar till Synnöve Ingrid Sletten,
Donald DeSouza dök upp i serien när hans fru Nicola gjorde comeback. Hon försökte köpa upp Davids städfirma och i början visste man inte att det var hon. När vi sen fick veta vem hon var så ville hon få folket i byn att tro att hon var änka men det visade ju sig att det inte stämde. Donald låg då i koma på sjukhus men vaknade sen. Hur och varför de gifte sig har vi inte fått veta mer än det de berättat.
(ursäkta att jag svarar här istället för inlägget där frågan ställdes, men det verkar lättast att göra så när det kommer en fråga i ett gammalt inlägg)

Kommentarer
Postat av: sop

Nog för att Carl blir omkringhunsad som lillebrorsan, men samtidigt,fan vad Jimmy och Matt har ställt upp för Honom!Så jag tycker han är Lite väl kaxig? Samtidigt tycker jag att Matt börjar tappa greppet på nåt vis? Han ses som den stora skurken men hur himla lycklig har Han fått vara då?

2010-09-02 @ 17:12:19
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag skrattade gott när det kom fram vem KD Refuse var.



Hoppas att Debbie kan hjälpa Jo, fast det är nog inte henne hon tänker på i första hand, utan Sarah.

2010-09-02 @ 18:15:40
Postat av: Erik

Skönt att det ordnade sig så att Jo slipper bli vräkt och Debbie är nog den rätta att hjälpa till att få bort Charlie, hon har lite skinn på näsan, och så är hon smart och en Dingle och med det kommer man långt. Lite kul med osämjan mellan bröderna King, att Carl kom med den stora överraskningen och samarbetade med fienden. Synd om Donalds son ska börja dricka igen bara. På tal om dricka var det rätt lustigt när sonen vad han nu heter ställde ifrån sig flaskan och Schadrach sträckte upp handen och tog den där han låg stupfull i diket. Att han skulle ge pengar till välgörenhet hade man knappast väntat sig. Hur kunde så många skänka pengar till välgörenhet när Eli höll i bössan? Vem trodde på hans ord om svältande barn?

2010-09-02 @ 18:32:09
Postat av: Mariann

>>Adm: Inte behöver du be om ursäkt hur du skriver i din egen blogg :) Jag tycker det är bra att du svarar på ev. frågor där för det blir lätt att man glömmer att gå tillbaka till gamla inlägg och då kanske den stackarn som frågat nåt tror att alla ignorerar honom/henne.

Idag har jag sett HTG live eftersom jag också drabbats av en elak förkylning och är hemma från jobbet. Därför kunde jag inte snabbspola mig genom tjötet som jag gör så fort jag får se Charlie och Jo. Men ändå missade jag det där med bilen och fattade ingenting när Jo började snoka runt vid Debbie's verkstad. Då är det tur att man har den här bloggen att vända sig till :)

2010-09-02 @ 20:14:08
Postat av: Katarina

Hej! Jag tycker att Miles Da Souza borde skärpa sig rejält. Snacka om att lyda minsta motståndets lag och börja supa så fort det går honom emot. Vilken ledsam typ. Hade han reagerat likadant om hans offert hade ratats till förmån för bröderna Kings?

Jag tycker att Matthew är en rätt skrämmande typ. Han är charmig, raljant, spydig och handlingskraftig men också totalt livsfarlig. Han skyr inga medel. Inte minst märkte man det när Carls bostad hade blivit totalt demolerad.

Hälsningar Katarina

2010-09-03 @ 08:31:18
Postat av: Mariann

Ja Matt är obehaglig. Usch.



Just nu är det jättemycket folk i Emmerdale webkameran. Vad gör de, vad gör de? :)

Nej, jag har inget liv :) jo jag är hemma förkyld och glor på webkameran

2010-09-03 @ 10:48:04
Postat av: Adm

>>>Mariann

Tack! =)... självklart så behöver jag inte fråga om vad jag ska göra eller inte men vill ändå ta hänsyn till er, min lilla "familj". Det svåra är att veta om man ska svara direkt i nya inlägget så som jag gjort eller om man ska gå in bland kommentarerna i det nya inlägget för att svara på en gammal fråga. Jag ser ju direkt om det är en fråga i ett äldre inlägg men ni ser inte det... om ni inte har järnkoll.. och man vet ju inte om den som ställt frågan hittar tillbaka till det gamla inlägget eller läser kommentarer i det nya.



>>>Katarina

Jag håller med dig angående Matt. Han är charmig och livsfarlig, ibland helt utan känslor.

2010-09-03 @ 10:51:14
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Är det ingen som funderat på Pollards roll i att Carl och Donald fick kontraktet? Det passerade väl lite pengar mellan Carl och Eric också och Pollard känner ju folk i kommunledningen. Något skumt är det, hur det sedan går ihop med utpressningshistorien vet jag inte, men att Pollard hade något med det här att göra tror jag. Rätta mig om jag har fel, mitt minne är inte det bästa.

2010-09-03 @ 10:56:24
Postat av: Mariann

Carl mutade väl Pollard? För att KD Refuse skulle få kontraktet, och inte King's som Matt och Jimmy trodde.

Men utpressningen tror jag fortfarande är Rosalind själv som sysslar med.

2010-09-03 @ 11:12:38
Postat av: Erik

Jag fattar ändå inte vem som tog korten utanför fönstret, även om det är Rosalind. Men det kommer väl fram så småningom. Att det är hon som är utpressaren är nog ganska säkert.

2010-09-03 @ 11:20:15
Postat av: sop

jag tror inte det Är Matt som thrashat Carls hem? det verkade alldeles för fjortis?

2010-09-03 @ 21:18:14
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0