"Bob Hope, no jokes"

Undrar om han alltid drar den när han presenterar sig? Hur många av dagens ungdomar vet vem Bob Hope var?

Nåja, Viv blev övertalad att anmäla Freddie till polisen eftersom han stuckit med pengarna. Han fanns inte på någon av adresserna eller telefonnr som Viv hade. Det ledde till att hon själv blev misstänkt för bedrägeri eftersom hon erkände att hon flyttat pengarna fram och tillbaka på kontot och att hon tidigare lånat pengar från handkassan i affären.  Polisen kom och hämtade Viv och Bobs datorer och kassaböcker m.m. Lite kul när Pearl undrade varför polisen tog datorn i cafét och Jamie svarade att den hade virus.. "du har väl inte rört tangentbordet för det är smittsamt"

Daz fyllde år och skulle firas på puben. Scarlett hade köpt en halskedja i guld med ett smycke med hans initialer på men tyvärr lämnat den till förvar hos Debbie. Så när kalaset var hade Debbie busat lite och lagt ner ett par röda stringkalsonger i asken. Gissa om Daz blev förvånad och Scarlett förlägen. Hon rusade ut från puben och sen tog det ett bra tag innan hon vågade prata med Daz igen. De skulle försöka fira lite på egen hand så  Daz bjöd hem henne. Tyvärr hann Jimmy säga åt Scarlett att gå hem och plugga istället så han fick själv gå och säga till Daz att Scarlett inte kommer. Han var inte riktigt beredd på det han fick se. Daz hade tagit på sig stringkalsongerna och stod och spände sig till musik "I´m too sexy..." när Jimmy kom. =D

Andy fortsätter att vara en enögd egoist. Han vill att Debbie skriver på adoptionspapprena men Jo inser att Debbie inte vill ge upp Sarah helt. Det är svårt nog att de bor i samma by.
Debbie får Jo till att gå med på att hon ska få träffa Sarah en sista gång innan hon bestämmer sig.

Laurel bad Greg om ursäkt för det hon gjorde och han förstod att hon varit onykter och behövde en axel att luta sig mot. Jag tycker han verkar lite konstig, kan han vara kär i Laurel?

Katie och Gray fortsätter att njuta av kärleken och går på ultraljud tillsammans. De får veta att barnet är en pojke och att han mår bra.
När Perdy får veta att de gått på ultraljudet utan henne och att de berättar om vad det är för kön på barnet till Paul innan hon får veta något så brister det. Hon blir arg och hotfull så Gray kallar på polisen.
Bråket fortsätter utanför puben och Donna och Ross kommer för att föra iväg Perdy. Hon får då veta att Gray haft ihop det med Paul en gång...

Kommentarer
Postat av: Micke

Jag tycker att hela grejen med Viv och pengarna som försvunnit är riktigt tråkigt. Hoppas det löser sig snart så att man slipper se det.



Riktigt fult gjort av Debbie att byta ut presenterna men egentligen så var det ju bara ett dåligt skämt. Jimmys min när han såg Daz i stringkalsonger var ju dock så jäkla rolig :)



Andy är ju en riktig idiot. Debbie är ju trots allt Sarahs mammma och hon har lika mycket rätt att träffa henne som han har oavsett vad som hänt i det förflutna. Jag fasar över vad han kommer göra om han får reda på att Jo låter Debbie träffa Sarah emot hans vilja.



Jag tror inte att Greg är kär i Laurel, då skulle han väl kysst tillbaka eller? Jag tror bara att han vill glömma det så att han och Laurel kan fortsätta vara vänner, och så att inte Ashley eller Mel får reda på vad som hänt och missuppfattar allt.



Perdy blev ju helt galen idag, herregud hon hör ju hemma på ett psyksjukhus. Visst det var inte schyst gjort av Gray och Katie att gå på ultraljudet utan henne men hon behöver ju inte flippa ut varje gång något går emot henne.

2010-09-09 @ 18:13:27
Postat av: Erik

Det kommer nog att gå riktigt illa för Viv som hon trasslat in sig, om de inte får tag på den där typen som lurade henne, men han är väl uppslukad av jorden. Nu dröjer det väl inte länge innan Katie får reda på att Gray varit ihop sexuellt med Paul. frågan är bara vem som ska berätta det. Och vad säger Andy om/när han får veta att Jo låtit Sarah träffa Debbie i smyg? Han blir säkert inte glad i alla fall. Troligen visar han sig väl från sin värsta sida. Ja, det var lite roligt att se Daz i stringkalsonger, vem trodde att han hade en sådan kropp?

2010-09-09 @ 18:42:13
Postat av: Katarina

Hej! Andy pratar hela tiden om hur olämplig Debbie är som mor för Sarah. Ska han säga som nyss har suttit i finkan för mordbrand. Han är en förbannad idiot och han är även urtypen för en hustrumisshandlare. Jo borde fly hals över huvud innan det är för sent.

Den sliskige advokaten spelar vidare med sitt påklistrade smil. Perdy är verkligen fruktansvärt obalanserad men Gray gör ju också sitt bästa för att driva henne till vansinne.

Jag vet inte om den där lilla incidenten som hände mellan Laurel och byggmästaren är så mycket att orda om. Det hände ju i princip ingenting. Kan väl knappast kallas kyss? Att Laurel kan prata med honom är väl bara bra. Ashley är ju lika tillintetgjord av sorg som hon själv är och därför kan han inte vara ett stöd för henne på samma sätt som en utomstående kan. Han kan inte ge henne några nya infallsvinklar till situationen. Och vice versa. Ashley skulle också behöva en vän som inte är familj.

Hälsningar Katarina

2010-09-09 @ 22:23:09
Postat av: Cinnamon

Skulle inte förvåna mig om det blir Viv som åker dit för förskingring, de har ju så konstiga poliser där.



Jag tycker Andy kan ta och lägga ner nu, Jo har gjort det bra som skött allt själv. Debbie är Sarahs biologiska mamma och Andy kan gott låta henne träffa sin dotter.



Perdy har jag aldrig gillat, undra om hon åker in på sjukan igen?

2010-09-09 @ 23:18:22
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Anonym

Jag bara ÄLSKAR DEBBIE <3



Men Andy är ju en person INTE kan tänka utan han blir bara ARG och hatar världen , när han kanske inte alla gånger behöver det. Han har ju klart stora psykiska problem , men att han inte låter Debbie träffa sarah är ju knäppt , det är ju inte precis som han har ensam vårdnad om sarah....

2010-09-10 @ 00:42:16
Postat av: Mariann

Debbie va inte så gullig när hon lämnade bort sin dotter till Emily och lät henne rymma iväg med Sarah. Inte heller när Emily kom tillbaka. Då vägrade Debbie att ha nåt med dottern att göra.

Jag saknar "gamla" Andy! Han va ju så snäll och go och hade verkligen "ett hjärta av guld". Jag tycker det är så trist att manusförfattarna nu har gjort honom till en psykopat.

Viv-förskingringshistorien och återigen helt puckade poliser är bara såååå tröttsam. Bort!

Nu vill jag att Paul berättar för Katie att G(r)ay och han nyligen haft sex. Och att det inte alls är nåt förvirrat tonårsexperimenterande G(r)ay har sysslat med som "nu gått över".

Men äntligen nåt roligt, och så pinsamt att jag va tvungen att gömma ansiktet i händerna: när Daz skulle få Scarlett att må bättre genom att själv göra bort sig i stringkallingarna. Och nog gjorde han bort sig!! Oj oj, att inte Jimmie fick hjärnblödning. Hahaha!

2010-09-10 @ 07:03:27
Postat av: Mariann

She can do much better then this. And much later on, when she's...THIRTY!!

http://www.youtube.com/watch?v=aQ0T_csY5Cc

(klippet med Daz och Jimmie :)

2010-09-10 @ 07:14:37
Postat av: Lotta

Få se vad som händer idag men jag tror viv åker in i finkan....ja konstiga snutar där har dom iallafall.

Tycker Daz e söt...:)Se vad som händer idag....

Andy kan gräva ner sig nånstans...

Snacka om vulkan utbrott från hans sida...snart...

2010-09-10 @ 10:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0