Att inte ge upp

Hilary fortsätter sökandet efter tecken på att Arthur kan vara Laurels son. Hon får dessutom ett utbrott på Mel som beklagade sig för att hon inte fått sova eftersom barnet hållit henne vaken hela natten för att han håller på att få tänder. Det gjorde Hilary sur eftersom Mel borde vara glad över att ha ett barn som lever..
Hilary råkade även höra Greg säga att Arthur är skaldjursallergiker och det är tydligen också ärftligt så hon blev ännu mer säker på sin sak. Hon gick hem och jämförde fotografier på när Laurel var liten och på Arthur. Det fick henne till att vända sig till en läkare/psykolog (eller vad hon nu var) men fick bara rådet att gå i terapi.

Debbie ser att det finns känslor mellan Miles och Jasmine men att de inte gör något åt det. Hon vill hjälpa dem att få ihop det så hon pratar först med Jas som inte erkänner känslorna och sedan pratar hon med Miles. Det slutar med att Debbie ska låtsas vara lite intresserad av honom så Jas äntligen vågar ta steget för att inte förlora honom.

Eric får nya fotografier och brev från den anonyma utpressaren. Denna gång ska han lägga 5000£ i en väska i en mur utanför byn. När han pratar med David om saken så tror han att det kan vara Carl för han har betett sig misstänksamt senaste tiden. De båda gör inbrott hos Carl fast ovetandes om den andre. Eric tar fönstervägen och David hittar en extranyckel utanför dörren. Givetvis stöter de på varann i mörkret. De letar efter negativ, usb-minnen eller annat som kan innehålla spår men hittar endast en kamera med bilder på Daz. 
Eric åker sedan iväg och lämnar väskan innehållandes tidningspapper och sedan gömmer han sig för att se vem som ska hämta bytet. Nu visar det sig att Debbie som precis åkt iväg med Miles på en biltur för att göra Jas svartsjuk stannar bilen där Eric ligger på lur. Hon kliver ur för att säga till Miles att han får gå till byn eller lita på henne. Tyvärr så hör inte Eric vad de säger utan drar förhastade slutsatser och tror att det är hon som är utpressaren. När han sen konfronterar henne så fattar hon inget först men inser sedan att han är utsatt för utpressning.
Eric åker tillbaka men då är väskan hittad men ligger kvar, under den ligger en lapp om att det var dumt gjort. Väl hemma igen upptäcker han att David har massa tidningar framför sig och klipper ut något som han inte får se. Då tror han att det är David som är skyldig...men när Eric gått ringer David upp ett låneföretag för att låna pengar.

Nicola gör allt för att slippa söka jobb men Rodney tvingar henne. Då börjar hon snyfta om att Donald förtryckt henne under äktenskapet så hon "kan" ingenting. Rodney söker givetvis upp Donald för att säga ifrån men får nästan höra sanningen, för just då kom Nicola in och blev tvungen att erkänna att hon ljugit för sin far eftersom hon inte ville att Donald skulle avslöja henne.


Lexi måste ju försöka få Carl att anställa henne så hon pratar med Chas. Det gör att Chas själv söker jobbet som personlig assistent så länge Donald lyssnar på intervjun men när han gått säger hon till Carl att Lexi är i maskopi med Matt eftersom hon sett att de pratat förtroligt med varann på puben. Givetvis gör Carl tvärtom, han anställer Lexi för att utnyttja situationen.
Det kommer väl att bli som när Marlon skulle jobba för både Louise och för Diane och sprang emellan köken och blev pumpad på upplysningar om den andres verksamhet...


Kommentarer
Postat av: Lotta

Viv kommer säkert att åka in, och det är bra att laurels mamma är på spåren angående att Arthur e Laurels barn!

Lexi som PA nä det e skumt.Dom blir nog ihop , carl måste alltid vara efter varenda kvinna.

Eric e tråkig hoppas att han hittar annat att göra...

2010-09-22 @ 16:47:34
Postat av: Ann-Marie

Visst har HTG blivit en komedi. Men jag kan inte låta bli att glo på det ändå.

2010-09-22 @ 17:05:06
Postat av: Katarina

Hej! Nicola kan verkligen konsten att vända kappan efter vinden. Och varje gång går den godtrogne Rodney på hennes historier. Att han aldrig lär sig?!

Hälsningar Katarina

2010-09-22 @ 18:44:06
Postat av: Erik

Vem är utpressaren? Jag tror det är Rosalind, men jag förstår inte riktigt hur det ska komma fram. Bara inte Val får reda på det och det inte blir något bröllop. Varför stannade Eric inte kvar och vaktade väskan i stället för att jaga efter Debbie? Ja, det var rena farsen ett tag i dag, med Eric som med mycket besvär kröp genom ett fönster. Men samtidigt är det ju dödligt allvar också. Hoppas vi får reda på med säkerhet snart vems bebis lille Arthur är, det behövs ju bara att de testar sig. Om nu inte Hilary bedöms som otillräknelig av någon med inflytande. Och så borde det vara dags snart att Schadrach får träffa sin dotter. Där har det varit stiltje ett bra tag nu. Men hon måste förstås bli frisk först. På tal om frisk - varför skulle Carl behöva en personlig assistent? Så svårt skadad var han väl inte? Jag tror det är en liten översättningsmiss. PA kan vara ett slags sekreterare också, inte bara en hjälpreda åt en fysiskt eller psykiskt handikappad.

2010-09-22 @ 19:17:52
Postat av: Mariann

Jamen så trött jag blev när de drog upp den där utpressningshistorien igen. Och nu kunde väl Eric ha fått avslöjat Rosalind (som jag är övertygad om att är utpressaren, tänk om jag har fel :) Nej men nu ska de dra ut på det ytterligare. Gud va mycket meningslös utfyllnad.

Och jo det är ju översättningen som felar. Så klart är det en sekreterare Carl ska anställa. Men jag är så trött på den där Lexie också att jag bara vill kräkas. Så fruktansvärt orealistiskt.

Och vad va det där tjatet på Val häromdagen, med att Malt Shovel ska renoveras?? Det enda roliga med det va att Betty då nämnde Amos Brearly och Henry Wilkes. Nostalgi :)

In med Gennie och Shadrach nu!

2010-09-22 @ 19:42:25
Postat av: Tessan

Hillary har säkert rätt i baby-mixen men hon måste ju prata ur skägget. Ingen kommer ju lyssna om hon står och mumlar så där.

2010-09-22 @ 20:00:17
Postat av: Rutigastolen

Har också länge misstänkt Rosalind för att vara utpressaren. Verkar vara helt i hennes stil. Hon är dessutom alltid så lugnt när det talas om att skaffa pengar och lämnar helt kallt över ansvaret till Erik. Erik som för övrigt borde ha pratat med Val direkt om det hela istället för att försöka komma undan. Tror inte på något bröllop mellan dem.

2010-09-23 @ 08:51:31
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Elisabeth

Nästan alla bröllop blir ju hindrade av något dåligt missförstånd eller liknande. Det är lite tråkigt tycker jag.

Spännade att se hur det går med Bebisen. Klart det måste vara Laurels! Det var ju lite mystiskt vid förlossningen. Minns att de tog bebisen snabbt så det skedde säkert en förväxling där.

2010-09-23 @ 14:11:38
URL: http://sjohemmet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0