Långbord tvärs igenom hela byn

Marlon vill vinna tävlingen om bästa puben så han övertalar Val att de borde duka upp långbord på huvudgatan som går tvärs igenom hela byn. Det skulle vara bockbord, dukar och blomsterarrangemang, alla i byn skulle få plats. När Val inser att hon kan tjäna pengar på detta går hon med på det och sedan börjar hon sälja biljetter till evenemanget.
Samtidigt försöker Eric tillsammans med Paul planera bröllopet. Han hade tänkt sig bockbord, dukar och blomsterarrangemang...just på tisdagen.
Paul och Diane blir misstänksamma och konfronterar Eric. De inser att de inte kan göra så mycket, Eric vill kanske göra något romantiskt för Val. Vad kommer Val att säga när hon får veta att hon sålt biljetter till sitt eget bröllop?
 
Zak har lagt ut pengar på att få ordning på det som gick sönder när Eli backade in i kartonghögen men när han går till Matthew får han inte tillbaka något. Matthew anser att Zak får stå för kostnaden själv eftersom han tagit med Eli fast han vet hur Eli är. Nu saknas det pengar till Belles terminsavgift men det vet inte Lisa för Zak vågar inget säga.
Rodney pratar med Zak och säger att han ska försöka hjälpa honom. Visst går Matthew med på att låta försäkringen täcka det som gått sönder så Zak kan få tillbaka sina pengar men han får vänta tills försäkringspengarna är utbetalda. Då är det försent för att hinna betala Belles avgifter. Det gör att Zak blir så arg att han säger upp sig. Hur ska han kunna berätta för Lisa att att det inte finns pengar till terminsavgiften och att han inte har något jobb kvar?

Carl och Donald upptäcker att mötet som de ska gå på är inställt och får då veta av Lexi att det är p.g.a. något som händer hos Kings. Carl åker dit och inser direkt att han blivit lurad av Matthew som nu lanserar miljövänliga Kings & sons inför stort pressuppbåd. Han blir så förbannad att han rusar in på Kings kontor och kastar saker omkring sig. Till och med Jimmy som följt efter får sig en snyting.
Donald blir förbannad på Carl som låter känslorna ta över och nu är han trött på brödernas fejd. Han säger till Carl att om han hämnas så kommer han att bryta samarbetet dem emellan.
Carl känner att den enda han kan lita på numera är Lexi. Hon har däremot väldigt dåligt samvete för att hon spionerat så hon lämnar tillbaka pengarna hon fått från Matthew.

Jimmy bestämmer sig för att sluta i företaget och att flytta från Home Farm, han är så trött på bråket mellan bröderna. Scarlett blir jätteledsen för att han ska flytta och hon känner att han lämnar henne så han beslutar sig för att ändå bo kvar i byn.



Kommentarer
Postat av: viktoria

Bra avsnitt idag, bra ochså av Jimmy att sluta och hitta sitt eget utan Matthew.Han kommer att klara sig bra utan Matthew.

Tycker att Matthew är lömsk och mycket elak.

Carl kommer nog att få veta om det som lexi håller på med...Undrar hur bröllopet kommer att bli mellan Val och Eric,katastrof???

Men dom älskar varandra så vad kan gå fel haha.

2010-10-18 @ 15:32:56
Postat av: Erik

Lite väl mycket Bröderna King-tjafs i dag. Och Carl som tror att Lexi är den enda han kan lita på. Om han bara visste ... Men Lexi kanske känner att hon måste berätta sanningen snart. Synd om Zak. Hur ska HAN kunna berätta sanningen för Lisa? Visste ni att Eric Pollard har varit med i serien sedan 1986? Bara Alan Turner har varit med längre - sedan 1982.

2010-10-18 @ 17:47:11
Postat av: Tina

Jag kan inte tycka synd om Zak. Han har satt sig i situationen själv genom att ta med Eli.

2010-10-18 @ 18:06:21
Postat av: Katarina

Hej! Finns det inget stipendium eller liknande som Dingels kan söka till Belles skolavgifter? De kan ju inte hålla på och låna pengar till det varje termin.

Hälsningar Katarina

2010-10-18 @ 19:45:31
Postat av: Hanna

Jag börjar tröttna lite på Dingle-klanen. De beter sig som busar och är kriminella, ändå kräver de hög respekt i byn. Jag tycker de får skylla sig själva en aning. Om Belle ska gå i fin skola så får väl Zak skaffa sig ett bättre jobb, om det nu betyder så mycket för honom. Jag vet det är bara en tv-serie... men jag blir så irriterad ;0)

2010-10-18 @ 23:14:29
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: ricke

KANON att någon kan summera lite av vad som händer... Vår video dog häromdagen och den nya kommer inte förrens om några dagar! På det här sättet är vi ju ändå lite uppdaterade... =)

2010-10-19 @ 07:27:44
Postat av: Adm

>>>ricke

Du är så välkommen hit i gänget men har du möjlighet så finns det alltid tv.4/play att se avsnitten gratis.

2010-10-19 @ 09:01:31
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Stina

Finns det ingen som kan se till att Eli försvinner ur serien, det är en person som jag tycker riktigt illa om. Stina

2010-10-19 @ 13:50:32
Postat av: Erik

Stina: Eli får du tyvärr stå ut med ett bra tag till. Hoppas han inte får en alltför framträdande roll bara, man blir bara arg när man ser honom och han ställer bara till det för andra jämt.

2010-10-19 @ 13:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0