Snigelrisotto

Marlon har det inte lätt när Val vill göra om puben och ändra på det mesta medan Diane försöker att behålla den lantliga stilen och stamgästerna.
Eftersom Marlon vill ändra på menyn för att de hemliga krogrecensenterna ska komma och vill då ha lite finare mat likt den i Skipdale som har rådjurssadel och snigelrisotto....hmm..låter inte gott i mina öron.
När systrarna inte kan komma överens så säger han att han inte lagar en enda bit mat förrän de enats.

Jo vill ge TJ Sarahs gamla spel så hon går över till Terry trots att Andy inte vill det. TJ blir glad över presenten men han får inte behålla den eftersom Terry fortfarande anser att det är Jos fel att TJ blev sjuk.
Andy vill att Jo ska göra sig av med getterna eftersom ingen kommer att vilja köpa hennes ost längre men hon vill behålla djuren och försöka satsa igen.
Sen när Terry klagar hos Andy över att Jo varit där så blir Andy förbannad. Han hade ju bett Jo att inte gå till Terry. Det slutar med att Jo hamnar på sjukhus med bruten handled... och en Andy som ber om ursäkt för vad han gjort. Nu måste väl Jo inse att det är bättre att lämna Andy.

Pearl har svårt att välja vem som ska med på kryssningen. Hon får Rodney till att hjälpa henne med att göra en plus- och minuslista. När hon är klar så dyker Joe upp igen för han har fått översvämning hemma. Pearl erbjuder sovplats på hennes soffa till honom. När hon visar honom sitt hem tappar hon lappen med betygssättningen av sina vänner och de hittar givetvis den.  De blir upprörda över vad hon gjort, utom Betty som fått högst betyg och tror att hon ska få följa med. Nu visar det sig att den som fått lägst betyg får chansen och det var Lily. Hon börjar genast att planera resan och Pearl blir rädd att hon kommer att ta över allt.

Laurel får skäll av sin far för att han tycker att hon är självisk men det får henne inte att ändra sig. Hon vill inte kämpa för att få Arthur att bli deras. Han har ju redan en mamma och det är Mel. Ashley kan inte sluta att kämpa för sin son och det slutar med att Laurel flyttar hem till Betty. Hon har dock dåligt samvete för att Gabby ska må dåligt och tro att hon överger henne.
Edna berättar för Ashley om hennes vän som tagit hand om sin systers son. Hon försäger sig och råkar nämna att det var hennes kärlek han fick som liten och Ashley reagerar på det men säger inget.

Greg vill polisanmäla Mel för att få tag på henne men Jake är emot det. Det visar sig sen att Jake har kontakt med henne utan att Greg vet om det.

Kommentarer
Postat av: Mariann

jaha, se där ja... idag blev jag då ändå förbannad på Terry.. och på Andy.. och på Laurel!

Nu bär det av till Cypern och jag får en veckas semester från HTG. Känns skönt faktiskt!

2010-10-11 @ 15:03:03
Postat av: Ann-Marie

Ha det bra på din semester Marianne!

2010-10-11 @ 15:25:37
Postat av: Katarina

Hej! Ha en underbar vecka på Cypern Mariann!

Hälsningar Katarina

2010-10-11 @ 15:45:47
Postat av: Adm

>>>Mariann

Nu är jag bra avundsjuk på dig =)

Ha det så bra på din semester!

2010-10-11 @ 16:36:05
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jo borde lämna andy det kommer att bli värre å värre!

Tycker terry borde lägga hela saken med tjs sjukdom åt sidan nu.

Laurel borde kämpa med ashley men men...

Känns som om allt kommer att bli en stor katastrof av allting

2010-10-11 @ 17:52:58
Postat av: Erik

Det verkar ju som om Jo förlåter Andy, men jag tror ändå inte det håller så länge, hon borde förstå att har det hänt en gång så händer det igen och kanske blir ännu värre. Hon borde sticka medan hon kan.

Mellan Ashley och Laurel är ingen ljusning i sikte, det tar nog lång tid innan det kan bli som vanligt mellan dem. Jag förstår att det är svårt att acceptera att Arthur är hennes son, men någon gång måste hon göra det. Frågan är hur länge Mel håller sig borta. Typiskt att sonen hade kontakt med henne. Kan han möjligen få henne att återvända? Tycker att Terry reagerade väl hårt också. TJ borde ha fått behålla leksaken. Dagens enda ljuspunkt var väl Edna som berättade om sin son för Ashley. Allt annat med pubmenyer och norgekryssningar känns bara som utfyllnad.

2010-10-11 @ 18:33:33
Postat av: Jackson

Jag såg inte programmet på den tiden när Bernice var med i serien. Någon som vet närmare varför hon hade så svårt att knyta an till Gabby, som det då och då har antytts?

2010-10-11 @ 19:27:49
Postat av: Brita

Vad jag minns är att Bernice efter alla kärleksbesvikelser inte fann den drömprins hon sökte i Ashley. Inte heller den stillsamma tillvaron som prästfru på vischan var hennes cup of tea. Att sedan en kvinna lämnar sitt lilla barn lika lättvindigt som många fäder, är ovanligt.

2010-10-12 @ 07:46:07
Postat av: Ann-Marie

Om jag inte har helt fel, så blev Bernice besviken när det visade sig att Ashley var pappa till Gabby. Bernice hade hoppats av det var en som hette Carlos. Hon var nämligen "lite" otrogen.

2010-10-12 @ 07:48:30
Postat av: Tina

Jag tror att det kort och gott var så att hon som många andra mammor fick en depression efter förlossningen och inte kunde koneckta med sitt barn.

2010-10-12 @ 09:43:50
Postat av: sop

Carlos,det är han som skulle gifta sig med Nicola? Jag såg inte serien då :-(

2010-10-12 @ 22:33:58
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0