Återigen får Dingles gratis mat och dryck

Det började lite lugnt med att Jamie blev jagad av en hund när han gick sin brevbärarrunda. Det var lite gammaldags filmkomik... när han sen kom till Louise ville han vila på hennes kuddar ;)

Val gjorde allt för att bli av med Diane så hon fick Victoria till att ta med sig Diane ut på shoppingtur inne i stan. Så fort de gett sig iväg så började Val med storstädning av puben. Alla möbler åkte ut på gatan med hjälp av Paul och Jonny. Allt skulle vara skinande rent när recensenten kom.

Dingles som kämpar för att få ihop pengar till Belles skolavgift känner att de måste fråga Debbie igen. Nu visade det sig att när de åkte förbi puben med alla möbler utanför så kunde de inte låta bli, så möblerna försvann från gatan snabbare än någon anat.

När Val upptäckte att möblerna försvunnit så anade hon att det var Dingles och hon konfronterade dem. De nekade givetvis till anklagelserna. Paul och Jonny fick gå runt i byn för att låna möbler ifrån hushållen.  Det blev en väldigt udda inredning i puben den dagen. Marlon hade lagat till fläskkött med palsternacksmos och Viv var först lite orolig för" tänk om  recensenten är jude... eller vegetarian? Eller ännu värre, judisk vegetarian" men sen smakade hon på maten och tyckte den var underbar. När journalisten från "Horses and Houses" kom fick hon äta lite snabbt eftersom Diane var på väg tillbaka från stan och Val hade ju inget sagt om vad som skulle ske. Allt gick bra förutom att recensenten tyckte att ibland kan det vara värt att ha en pub med klassisk inredning.
Diane kom hem precis när allt var klart och hon blev inte alls glad på Val som gått bakom ryggen på henne. Hon fick Val till att be Dingles om ursäkt för att få tillbaka möblerna. Det kostade Val 600£ och en massa mat.

Lily hade organiserat hela kryssningens utflykter efter egen smak och Pearl fick inte chansen att planera in egna önskemål. Det gjorde att Joe tappade väskan på Lilys fot när han skulle lasta in bagaget i taxin. Hon blev tvungen att vara i stillhet hemma så kryssningsplatsen fick övertas av Joe efter mycket övertalning.

Bob och Viv har det svårt. De har inte kunnat fylla på med varor i affären och allt börjar ta slut. Jamie och Louise hjälper dem med att åka och handla lite så de kan fylla på hyllorna.
Vivs och Bobs pengar har gått till att anställa en detektiv för att hitta Freddie. Tyvärr har hon endast hittat huset som de hyrt..och vem som identifierat Viv vid konfrontationen.
Viv får bråttom att åka till vittnet för att försöka få henne att ändra sig. Både Bob och detektiven avråder henne eftersom det inte är lagligt. Lyssnar Viv på dem? Nej, vi känner väl Viv. Hon åker dit men vittnet är helt säker på att det var Viv hon sett i huset. Bob som inser vart Viv tagit vägen åker dit för att hämta henne. När han hör att vittnet inte kommer att ta tillbaka sitt vittnesmål så börjar han att tvivla på Viv. Är hon så oskyldig som hon påstår? Hon kan ju ha haft en affär med Freddie....

Kommentarer
Postat av: Tina

Vet inte om Dinglarnas tilltag skulle vara roligt. Jag tyckte inte det.



Däremot att Joe tappade väskan på Lilys fot kan ju ses som en välgärning för Pearl även Lilys fot värkte,

2010-10-12 @ 15:59:05
Postat av: Erik

Varför måste Viv trassla in sig ännu mer? Nu börjar till och med Bob tro att hon varit otrogen med Freddie. Hur kunde den där kvinnan vara så säker på att hon sett henne? Är hon betald av Freddie? Vi som inte sett något i bild måste ju anta att hon är oskyldig till att ha träffat Freddie i smyg på den där adressen, men för Bob tycks ju allt peka åt det hållet. Det kan bara barka åt skogen för Viv förr eller senare, det lär ju inte bli bättre när hon bara gör det värre för sig själv.

Tycker inte heller att dinglarns tilltag var roligt, men de fick åtminstone in pengar till Belle.Frågan är vad recensenten tyckte ...

2010-10-12 @ 17:50:19
Postat av: Tina

Kan inte Freddie ha haft en medhjälpare som var utklädd till Viv?



Jag tycker synd om Belle, men Dinglarna borde rätta munnen efter matsäcken, säger man så, och skippa privatskolan.

2010-10-12 @ 18:20:16
Postat av: Rutigastolen

Historien med Viv blir märkligare och märkligare. Och mer och mer tröttsam... Nu kan de väl inte mjölka mycket mer ur den historien. Upplösningen måste komma snart. Hur någon som är så oskyldig kan göra så mycket för att få alla att tro att hon är skyldig är för mig en gåta. Viv kan ju aldrig göra något rätt. Bara rusar rakt på utan att tänka eller lyssna på några råd.



Freddie måste ha haft en medhjälpare som klätt ut sig till Viv. Först trodde jag att vittnet ljög men nu är jag inte längre så säker.



Sägan vad man vill om Dingels men de är i alla fall kreativa. Och tar hand om sin familj...

2010-10-12 @ 18:50:56
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Hanna

Jag tycker att det är en aning märkligt att Lily alltid har en massa olika jackor och så mycket kläder. När hon kommit och åkt till och från Emmerdale så har hon inte haft så mycket packning.

2010-10-12 @ 19:08:00
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: Erik

Jag tror nog man kommer att dra ut på den här Viv-historien ett bra tag till, så att Viv trasslar in sig ännu mer. Freddie har nog mer i bakfickan, var han nu är. Kunde inte Viv ha anlitat en bättre privatdetektiv? Däremot tror jag det kommer att hända något i den här barnförväxlingshistorien snart, Mel kan ju inte hålla sig gömd i evigheter. Därmed inte sagt att allt kommer att bli frid och fröjd för det, tvärtom.

2010-10-12 @ 19:09:28
Postat av: Tina V

Jag förstår inte varför det är så viktigt att låta Belle gå i privatskola, har man inte råd så kan man ju inte börja stjäla och utpressa folk.

Viv historian börjar bli något osannolik, jag vill se mer av Grason och Perdie och lite roliga saker.

Som det är nu så är det bara elände.

2010-10-12 @ 20:27:59
Postat av: Viktoria

Viv kommer att åka dit på stort ,stackars bob.

Val är som hon är,hoppas diane gör nåt åt henne.

Jag tycker att ashley har sin fulla rätt å kämpa för sitt barn även fast laurel inte vill göra det...

Hoppas att man får se nån uppslutning på det här med Grayson och Katie och Perdy,tycker det börjar bli lite lång tråkigt.

Anar inte carl nåt snart vad Lexi håller på med?

Bra att Perls resa blev av att dom åkte hon och joe, tycker dom är gulliga ihop.

Debbie kan väl inte tjäna så mycket pengar tycker att hon knappt får några kunder alls, å det lilla hon gör...senste avsnitten jag sett mellan Donna och Marlon har varit väldigt spända och jag tror Donna gillar ross mer än en vän.Borde inte Marlon och Donna skaffa familj?

Jo borde sticka från Andy direkt tycker synd om Sarah...

2010-10-12 @ 22:37:53
Postat av: sop

Nåt som jag tänkt på är att Dingles Alltid verkar helt oförberedda på skolafgiften,varje gång.Oj,ska vi betala nu igen .... Och kan inte ungen få nåt stipendium när hon nu är så begåvad?

2010-10-12 @ 22:38:51
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Var och kollade på Webbkameran, nu var det aktivitet där. Det spelas in något vid den röda telefonkiosken och julbelysningen är på plats. GodJul;P

2010-10-13 @ 10:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0