Mr Punch slår till

Andy hade gett Jo taskiga kommentarer om docksåpet hon köpt till Sarah så hon kände att det var bäst att lämna tillbaka det. På vägen till leksaksaffären stannar hon till hos Debbie som får kolla bilen som låter konstigt. Tydligen var det bara fläktremmen som måste bytas så Jo kunde åka iväg.
Sarah får istället en docka som hon vill döpa till Debbie =)
Andy såg inte alls glad ut.

Mel och Greg var tvungna att lämna ifrån sig Arthur idag och det var svårt för dem. Mel bröt ihop och fick ett utbrott på Greg för hon ansåg att det var hans fel att detta hände. Han lät henne anklaga honom eftersom han märkte att hon måste få det ur sig.
Senare ser Mel när Jake pratar med Jasmine och hon följer efter dem för att se vad som händer. Jag tycker han verkar ovanligt klok för att bara vara 18 år.
Han behövde bara någon att prata med.

Pearl kom tillbaka från kryssningen. Vart tog Joe vägen?

Val går med på att låna pengar till David men han måste betala bankränta.
Hur ska det gå om inte Eric kan prata med sin fru?

Ashley försökte få sin familj att fungera men Laurel har problem. Hon vill inte vara nära Arthur så hon höll på att få panik när Ashley var tvungen att åka till en församlingsmedlem. Doug erbjöd sig till att vara barnvakt så problemet löste sig tillfälligt. Betty kom på besök och var sådär nyfiket gullig som bara hon kan vara men Doug sa att han klarade sig bra i barnpassarrollen.

Diane ordnar ett överraskningskalas för Sarah som fyller 3 år. Hon bjuder in TJ men Terry tror inte att de är välkomna. Då övertalar hon honom att komma ändå för att främja vänskapen. Hon bjuder även Debbie som tror att det inte är någon bra idé att hon kommer men hon skulle ändå lämna en present senare.

Barnkalaset blir lyckat med flera barn. Även TJ är där och Andy säger inget om det. Sen blir det underhållning för de små barnen. Terry har lånat Sandys gamla handdockor och spelar upp en liten teater med "Mr Punch som bråkar med sin fru och sen kommer polisen."
När Sarah ser det blir hon rädd och springer till Jos famn och Andy ser besvärad ut.
Efter kalaset återvänder de hem till Sugdens och där står Debbie för att lämna sin present. Hon har köpt dockskåpet som Jo lämnat tillbaka och Andy blir förbannad men lugnar ner sig när Diane är i närheten.
När alla gått börjar han skälla på Jo och anklaga henne för att skvallra för alla att de inte har råd med saker och ting. Han menar att presenten förstört hela Sarahs födelsedag, hur tänker han då?  Jo vill att de ska ta det lugnt så inte Sarah får uppleva bråket så hon tar barnet och går upp för att låta henne bada.
Då blir Andy så förbannad att han sparkar sönder dockskåpet!


Var är Daz? Honom har man inte sett till på länge, har jag glömt något?


En stor helgkram till er alla!



Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Precis var är Daz? Saknar honom. Men Andy - har det helt slagit slint i den lilla hjärna han hade innan. Vilket jäkla äckel, så ful han var när han sprakade sönder dockhuset. Alltså han är inte normal nåt är på gång här. Han kanske e trött på sin roll OCH då får jag ju inte träffa honom nästa år. Hursom helst känner jag en rysning av hans beteende, jag har själv varit i Jos situation. Hej hopp.

2010-10-22 @ 14:43:45
Postat av: Erik

Inte så lyckat med kasperteater (Punch and Judy) med folk som slår varandra. Men stackars Terry visste förstås inget om det. Dumma Andy som slog sönder dockskåpet. hur ska han förklara det? Det blir bara värre och värre. Men Jo förlåter honom väl igen ...

Och Laurel ignorerar Arthur och vill inte ta i honom. Hur länge ska det fortsätta. Det är många som lider nu. Men på något sätt ska det väl lösa sig så småningom.

2010-10-22 @ 18:11:56
Postat av: Tina

...Andy har ju också förändrat sitt utseende. Han ser ju bra myckte skurkaktigare ut med skägget. Det ser inte vidare välvårdat ut.

2010-10-22 @ 19:49:05
Postat av: Anonym

Någon som vet vad det är för låt som spelas i början av avsnittet?=)

2010-10-23 @ 00:00:15
Postat av: Anonym

jag menade när Laurel satt vid Arthur :)

2010-10-23 @ 00:03:06
Postat av: SoP

Undrar jag, Om Jo sticker, vilket hon ju måste göra, hon är ju en tänkande människa- ska Sarah bo kvar med Psyko-dad ? Eller hamnar hon hos Debbie till slut? Sen har jag fått nån känsla av att Carl o Debbie blir ett par- verkar osannolikt så varför tror jag det ? 0_o

2010-10-23 @ 02:03:04
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Ja, var är Daz?? Och vart tog Joe vägen? Gjorde Pearl en Stephanie och slängde gubben överbord??

2010-10-23 @ 11:58:39
Postat av: Erik

Daz är väl ledig av privata skäl ungefär som Alan som sägs vara hos Kathy i Australien. Han nämndes ju i fredags som han lär väl dyka upp snart igen.

Angående den här Joe tror jag inte att Pearl har slängt gubben överbord utan han har nog bara gjort något otillbörligt eller oanständigt som hon tycker det är pinsamt att berätta om - om inte någon pressar henne, vilket de andra tanterna nyfikna som de här säkert gör förr eller senare.

2010-10-23 @ 13:47:31
Postat av: Erik

Nyfikna som de ÄR ska det vara förstås.

2010-10-23 @ 13:48:43
Postat av: Mikaela

Tycker det är bra att det tillslut orndade upp sig med Arthur. Men gud va det kom tårar när lille Arthur satt i hagen och alla leksaker låg i soffan. Ville bara krypa in i tvn och ta upp honom och trösta honom. Hoppas det snart blir bättre och lättare för Laurel att kunna ta i honom. Men gissar på att det inte är lätt. Det där med Andy håller jag med om. Han börjar verkligen gå över styr totalt nu. Lite som min styvfar var när jag tänker tillbaka. Han handlar först tänker sedan (om han nu ens tänker). usch läskigt hur nån kan ändras så. Längtar till måndagens avsnitt.

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans :)

2010-10-23 @ 19:11:32
Postat av: Pandora

Fiiifaaan vad sur jag blev på Andy! Man nästan önskar att Rob hade lyckats att meja ned honom med bilen!

vad fasen har hänt med honom? Blev han påspänd i duschen när han satt i fängelset eller något?

Tur att man inte är gift med en sådan!!

2010-10-24 @ 17:11:07
Postat av: Mariann

>>Anonym: låten som spelas är Angel med Sarah Mclachlan (http://www.youtube.com/watch?v=2LuGzwNy2ws&ob=av2n)

2010-10-25 @ 06:52:35
Postat av: Mariann

>>Anonym: nu såg jag att du skrev när Laurel satt hos Arthur. Menar du i slutet av avsnitt 151? I så fall är det Singing you through med All Angels (http://www.youtube.com/watch?v=IOJXitovuXk)

Det finns en listig grej på mobiltelefonen som heter TrackId. Om du startar den när musiken spelas så letar mobilen upp vad det är för sång.

2010-10-25 @ 07:13:47
Postat av: Adm

>>>Mariann

Är det inte bara iphone som har en sådan app "TrackId"?

2010-10-25 @ 16:52:34
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

uj, nej inte har jag nån sån där modernitet som iphone, inte :)

Jag har en gammal Sony Ericsson 810 och den har TrackID. Det hade den ännu äldre modellen jag hade innan också.

2010-10-25 @ 17:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0