Kan man jobba på en pub om ens pojkvän är alkoholist?

Gaby var upprorisk och gjorde inte alls som Ashley ville. Hon smet ut och gick till Laurel eftersom hon ville att Laurel skulle komma hem igen.

Andy hittade en köpare till Jos getter men precis när affären skulle avslutas kom Terry som fått ett samtal från hälsovårdsmyndigheten om att de hittat varifrån E-colibakterierna kommit och det visade sig vara från en butik i Hotten. Han bad så mycket om ursäkt för att han dömt dem innan svaren kommit. Nu kunde Jo behålla getterna om hon ville men Andy tyckte inte det var någon bra idé. Han vill att hon ska ägna sig åt Sarah och familjen så kan han försörja dem.

Jas och Miles sitter och myser i soffan när Debbie ska iväg till jobbet. Hon pikar dem om att man måste jobba för att kunna betala hyran. Det leder till att Jas känner att hon måste börja söka jobb eftersom hon inte har kontorsjobbet hos Kings kvar.Diane erbjuder henne jobb på puben. (Tänk om det vore så enkelt...) När hon pratar med Miles om det tycker han att det är lite lustigt att det som han måste hålla sig ifrån ska vara hennes levebröd.

Bob fortsätter att tvivla på Viv. Han blir mer och mer som ett vandrande nervvrak. Louise och Jamie försöker att prata med honom.

Gray fortsätter att ljuga för Katie och hon vet om det. Hon söker upp Perdy för att få veta vad som händer och inser då att Gray gått bakom ryggen på henne länge. När Perdy säger att Gray bara är ute efter barnet så tror inte Katie på henne men när hon pratar med Grayson senare så fattar hon att Perdy har rätt.
Då bestämmer hon sig för att hon ska hämnas på Gray så hon låtsas att allt är bra och att Perdy ska få ta del av barnets uppväxt men i själva verket kommer hon att ta barnet och sticka så fort det är fött.

Val fortsätter med sina bröllopsplaner men Eric blir nervös för att pengarna inte kommer att räcka. Han får ett brev från skattemyndigheterna och det visar sig att han har en momsskuld på 30 000 £.
När han är på puben hör han Jo prata om det första bröllopet som planerades för att överraska henne och hon tyckte att det var väldigt romantiskt. Det gav Eric idén att han ska ordna med något liknande för att överraska Val och han frågar Paul om han kan hjälpa honom. För att övertala Paul kommer han med en gammal LP-skiva med Barbra Streisand.... hahhaa lite typiskt Pollard för Paul har inte ens någon grammofon.
Eric bjuder in sig själv för Paul lagar mat och rätt vad det är kommer Jonny ner nyduschad och ska flasha lite för Paul men upptäcker att Eric står där i sista sekunden. 
Eric känner att han stör men blir kvar ändå men tyvärr så vill Paul inte ställa upp som festfixare på deras bröllop. Då säger Eric att han blir tvungen att anlita någon annan och det kan inte bli bra eftersom ingen känner Val lika bra som Paul. Självklar ändrar sig Paul efter ett tag och tackar ja till erbjudandet.

Kommentarer
Postat av: viktoria

Bra att Katie uttäcker saker å ting med gray och Perdy,Eric va rolig när Jonny kom in å gjorde en show haha vilken min haha.

Hoppas att bröllopet blir roligt.

2010-10-14 @ 15:12:48
Postat av: Bittan

Men vad de tuggar samma saker om och om igen...utan att det i stort sett inte händer någonting alls.

Är det bara jag som tycker att det blir lite tråkigt i HTG emellanåt ? (klart man kan ju låta bli att kolla...men man e ju nyfiken oxå =) )

2010-10-14 @ 15:54:04
Postat av: viktoria

Jag håller med Bittan, samma sak helatiden men som du säger dom kommer ju ingen vart med saker å ting.

Idag ville jag skippa HTG men jag var nyfiken...man kan inte hålla sig borta helt enkelt haha.

2010-10-14 @ 16:00:44
Postat av: Brita

Hello Bittan and Viktoria: Life is what´s going on while you´re busy doing other things(John Lennon) Alltså är det inte action som gäller, utan de vardagliga små detaljerna. Zappa över till action på apparaten, för all del, det mesta är ju det förutom HTG.

2010-10-14 @ 16:25:17
Postat av: Ann-Marie

Apropå lite kloka ord: Livet är inte dagarna som passerar - livet är dagarna man minns. Och man minns HTG.

2010-10-14 @ 16:44:57
Postat av: Erik

Jobbigt för Bob som varken vet ut eller in. Han borde ju känna sin fru och tro på henne. När skulle hon ha hunnit vara med Freddie? Om det inte hade varit för de här vittnena. Men dem har väl Freddie fixat på något sätt med någon som liknar Viv.

Bara elände i prästfamiljen också. Nu flyttar visserligen Laurel hem, så det blir väl bättre för Gabby, men vad händer om eller när de får hem Arthur? Det blir inte lätt i varje fall.

Ja, det tycks vara märkligt lätt att få jobb i den lilla byn, även om man saknar erfarenhet, folk byter plats med varandra tätt som oftast.

Skönt att Jo blev frikänd från att ha spridit smitta i alla fall, men med getterna kvar ökar väl risken att Andy ska få fler raserianfall. Sam begriper nog mer än man tror och ser och anar saker och även andra lär väl tids nog fatta vad Andy har för sig. Ska Jo behöva bli halvt ihjälslagen först? Än visar hon inga tendenser att lämna honom, men om det händer en gång till så... Stick medan du kan!

2010-10-14 @ 17:54:56
Postat av: onlinepizza

stackars Bobv=(

2010-10-25 @ 20:11:50
URL: http://www.smspizza.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0