Svartsjuka

Idag skulle det bli systuga hos familjen Dingle men de insåg snabbt att det inte fanns så mycket plats. Det löste Gennie genom att försöka prata med Louise angående hennes lagerlokal men Lou hänvisade henne till att prata med Terry för hon skulle på semester. Terry gick med på att de fick låna lokalen om det bara var för den här gången och att de inte störde gästerna på B&B:t. När de sen håller på att lasta in tygrullar och maskiner i lokalen kommer Eric men Gennie stoppar honom så han inte hinner se vad som händer.
Tillslut så hinner gänget med att sy upp alla gardiner och damen kommer för att kolla att allt är klart. Gennie lyckas på något konstigt sätt övertala henne om att hon ska betala kontant denna gång istället för med faktura.

Eli kommer mycket bra överens med Gennie och när Debbie ser det blir hon lite grinig. Jas påpekar att Debbie bara är svartsjuk men det förnekar hon. Ändå så bjuder hon Eli på vin och förför honom när han kommer hem. Sen visar det sig att Eli ska träffa Gennie på puben för att käka middag och han vill inte stanna hemma med Debbie så hon inser att förförelsen inte hade funkat och hon säger åt honom att flytta ut ur huset.

När sen Eli och Gennie sitter på en mur och delar på en öl så visar hon sina känslor och ska pussa honom men han säger nej. Jag trodde inte Eli kunde säga nej till en kvinna. Gennie blir generad och går därifrån.

För att ge igen så "råkar" Debbie nämna för Eric om verksamheten som pågår i lagerlokalen så han och Val beger sig dit för att kolla upp det. Han blir förbannad när han upptäcker att det är hans tyger och att personalen försökt att blåsa honom så han sparkar hela gänget. Sen kontaktar han företaget som skulle ha gardinerna, det visar sig att de är så nöjda att han får en ny order på 600 gardiner. Men vem kan sy nu när personalen är kickad?
Eric är tvungen att gå till Lisa för att få henne att börja igen och det gör hon efter lite övertalning.

Louise och Jamie ska på två veckors semester till Spanien. Innan de åker så försöker Lou prata med Viv för hon skulle be om ursäkt för utpressningen. Då säger Viv att hon måste erkänna något som hon gjort. Viv har haft dåligt samvete för att hon kysst Freddie och hon ville inte att det skulle komma ut till Bob så hon gick med på att låta Lou och Jamie ta över affären+ cafét om det skulle bli fängelsestraff.
Bob som bara fick höra att Viv ändrat sig angående företagen blev glad över att hon äntligen gjort det rätta.
Louise sa till Viv att nu har hon två veckor på sig att berätta allt för sin man annars kommer Lou att göra det när hon är tillbaka.

Katie var på mödravårdscentralen med Gray och Perdy och efteråt ville hon prata med dem. Då sa hon att hon ville göra kejsarsnitt och Gray sa att självklart skulle de betala för det.
När Katie sedan träffade Chas berättade hon att hon kommer inte att tala om när barnet ska födas utan hon kommer att säga en tid senare så hon får tid att försvinna med barnet men hon ville gärna ha Chas med sig vid kejsarsnittet så hon inte behövde vara ensam.

Lexi lyckades övertala först Carl och sedan Donald om att få jobbet tillbaka. Donald litar inte på henne men hon får en chans till.
Rodney fortsätter att planera för Donalds födelsedag men blir fundersam på varför gubben vill fira sin 72 (?) födelsedag med ett så stort kalas. Donald säger att han har planer för den dagen, han ska tillkännage att han går i pension.

Marlon har fått order av Donna att söka jobb men det gör han inte. Han ägnar sig hellre åt sin lilla kolumn i tidningen så Donna blir arg och orolig. De behöver alla pengar de kan få så de kan betala för huset.



Kommentarer
Postat av: Erik

Den där kvinnan som skulle ha gardinerna var verkligen lättlurad. Vem skulle gått med på att betala kontant? Debbie däremot lurar man inte så lätt. Hon visste allt hur hon skulle hämnas. Nu ordnade allt sig till sist ändå, men frågan är om hon och Gennie någonsin kommer att bli vänner. Och kommer Eli och Gennie att bli mer än vänner? Kan han verkligen tacka nej till en kvinna? Varför nobbade han Gennie? Visserligen är alla släkt och kusiner men det brukar inte hindra en Dingle? Vem har han mest känslor för? Det lär väl visa sig.

2010-11-08 @ 16:44:51
Postat av: Tina

Jag tycker att det var bra att "systugan" blev upptäckt. Det var ju bedrägeri från början till slut. Egentligen är väl inte Eric någon sympatisk typ, men på sistånde har han börjat att visa känslor, men i detta fallet håller jag på Eric.

2010-11-08 @ 22:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0