Lexi och Scarlett är tillbaka

Matt hälsar på Anna på kontoret för att prata om en fastighetsaffär. Carl blir inte allt för glad över att se sin bror snokandes där.
Donald lagar lasagne till lunch och vill att både Anna och Carl ska dela den med honom. Under lunchen kan Donald inte låta bli att prata väl om Carl för att få Anna att förstå att de vore ett utmärkt par även privat. Anna blir sur och skäller ut honom eftersom hon inte vill att han styr och ställer i hennes liv. När Donald gått iväg efter Annas utskällning så fortsätter hon och Carl sin lunch. De pratar ut och dricker vin ihop. Hon berättar om hur hennes far varit under hennes uppväxt och att hon alltid varit pappas flicka. Carl lyssnar och säger åt henne att inte bråka så med sin far eftersom han vet hur det är att inte ha någon. De är väldigt förtroliga och det slutar med att de kysser varann, inte bara en gång utan två. Sen inser Carl vad som håller på att hända så han rusar ut därifrån. Samtidigt möter han Donald som kommit tillbaka och Donald blir lite sur på Anna som han tror har skrämt i väg Carl.

Victoria som mår dåligt och längar efter sin far häller i vodkan hon stulit från Diane i vattenflaskor som hon sen säljer till ungdomar som står och väntar på bussen. Sen går hon till den övergivna scoutlokalen och dricker sig själv full. Daz som råkar gå förbi ser hur det står till och han häller ut spriten hon har kvar och hjälper henne hem.
På puben möter de Paul som ser att hon druckit och han har märkt att det fattas en flaska. Daz tar på sig ansvaret för det försvunna flaskan men Paul tror honom inte.
Som tack för att han "räddat" Victoria så får hon hjälpa honom på verkstaden dagen efter.
När hon sedan kommer till verkstan så får hon tvätta bilar. Hon vill göra lite mer så när Daz inte ser börjar hon försöka lossa på ett däck. Daz kommer tillbaka och undrar vad hon håller på med men sedan visar han henne hur hon ska göra. Han står bakom henne och tillsammans ska de lossa på däcket men Victoria har lite svårt att koncentrera sig när han står bakom henne i bara ett linne på överkroppen och hon ser hans muskler.
Just då kommer Scarlett dit och Daz blir överlycklig eftersom hon har varit borta så länge. Victoria ser inte alls glad ut.

Eric ställer in intervjuerna eftersom ingen kommit. Han går till Lisa och vill att hon ska börja jobba för honom, att allt varit ett missförstånd. Lisa lyckas efter viss övertalan, hon kan ju bli en i ledningsgruppen i framtiden, öka både hennes och de andras lön. Dock fick hon lite mer än Pearl, Lily och Doug.
När de kommer fram till fabriken står det fyra unga tjejer och väntar på att bli intervjuade. Det visade sig att tiden varit fel i tidningen. Eric anställer två utav dem varav den ena varit  utsedd till "Årets sömmerska 2007". Hur ska han ha råd med all personal?

Diane hör att Gabby tjatar om sin kompis hemska Trixie och hon blir orolig för att hon har en låtsasvän. När hon pratar med Terry om saken så erkänner han att Trixie är en figur i en barnbok som Rodney skrivit. Han berättar även att den är baserad på personer som Rodney känner. Diane blir genast orolig för att hon ska vara nämnd i boken. Hon försöker att pressa honom om vad som står i boken men han kommer inte ihåg allt.
Då får hon honom att besöka Rodney för att låna boken och han har som ursäkt att han tänker också skriva en barnbok. Rodney vill absolut inte att någon ska läsa hans bok så han vägrar att ge Terry den.
Diane som inte ger sig mutar sedan Gabby med att hon ska baka tårta och Gabby ska få så mycket hon vill om hon tar med sig boken om BergodalbaneBosse.

Brenda dyker upp hos Dingles för att se hur det går för Gennie. Hon blir lite förskräckt när hon upptäcker att dottern inte har något jobb. När hon sen är och fikar på cafét så pratar hon med Bob. Det visar sig att Brenda jobbat som postkassörska och att Gennie hjälpt henne så Gennie får komma på anställningsintervju.
Bob försöker att visa henne allt som ska göras och Gennie verkar vilja göra sitt bästa.

Carl träffar Anna och det blir lite konstig stämning mellan dem. Han har inget emot en fortsättning men hon tvekar. Han tolkar henne då som att de bara ska ha en affärsrelation men när de sedan sitter på kontoret kan hon inte låta bli att flirta med honom. Hon säger att hon inte skulle ha något emot om det hände igen... Eftersom det finns något som mellan dem så blir det en kyss till. Sen säger Anna att han måste göra slut med Lexi först.
Han säger att det är slut mellan dem och kysser Anna igen. De går upp till sovrummet och fortsätter kyssandet.
Just då kommer Lexi för hon letar efter Carl. Hon möter Anna som kommer ut från sovrummet och undrar vad Lexi vill. Lexi säger som det är att hon letar efter Carl och Anna säger att hon inte sett honom på hela dagen. Lexi tror henne inte utan kollar in i sovrummet. Hon ser inte att Carl står bakom dörren...
Varför la Lexi blommor på Toms grav?
Jag tyckte hon såg gravid ut...men det kanske bara var blusen som gjorde det...



Kommentarer
Postat av: Bo

Eftersom jag mest liknar Paddy så är man ganska avundsjuk på Carl som lägger ned kvinnor i en rask takt.

2010-11-30 @ 15:57:44
Postat av: Erik

Anar man början till en romans mellan Victoria och Daz, tro? Mycket pussande mellan Carl och Anna i dag, men vad kommer Lexi att säga om hon kommer på dem, hon som längtat efter honom så länge.

Jag tror inte Gennie får jobb hos Bob, så vimsig som hon verkade. Men Brenda hade ju själv jobbat som postkassör, tyckte jag hon sa och verkar väl mer förtroendeingivande, så hon ligger kanske bättre till att få tjänsten.

2010-11-30 @ 16:59:19
Postat av: Erik

Min kommentar bara försvann! Försöker igen.

2010-11-30 @ 17:01:16
Postat av: Erik

fel på servern?

2010-11-30 @ 17:07:25
Postat av: Viktoria

Tror att det kommer nog att bli nåt mellan Matt å Anna istället.Carl bara leker .Kanske det blir nåt mellan Daz å Victoria dom har iallafall skoj ihop.

Jag tror att dom 2 som Eric anställde ska stanna.

Undra hur dom kommer att ha det i fabriken nu.

2010-11-30 @ 17:12:08
Postat av: Tina

Det verkade ju som om Bob gärna hade velat fråga Brenda om hom ville hjälpa till i butiken/posten, men han fick inte en syl i vädert. :). Undrar om de nya sömmerskorna är här nu för att stanna.

2010-11-30 @ 17:15:32
Postat av: Cinnamon

Det ska bli intressant och se vad som händer i fabriken nu med de två nya.

Jag har tjyvkikat lite vad som händer framöver och jag längtar tills de avsnitten visas på tv här.

2010-11-30 @ 18:15:45
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Rutiga stolen

Har en känsla av att Anna bara leker med Carl och egentligen vill ha Matt. Kanske vill hon göra Matt svartsjuk genom att leka med Carl eller så vill hon göra pappa nöjd genom att bli tillsammans med Carl.



Jag fick i alla fall känslan av att Anna inte alls var med på noterna med Carl utan bara följde med honom upp efterson hon inte kunde hitta på någon mer ursäkt.

2010-11-30 @ 19:37:14
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Pandora

Daz och Victoria som ett par säger några? Inte ens HTG:s mest fantasirikaste manusförfattare kan väl gå så långt!

Dom är ju förfasiken nästan syskon! Usch i sådant fall!!!!



Något jag undrar över är hur en maskinsömmerska som tydligen tillhör eliten inom gebitet vill jobba på Erics fabrik? Skall inte hans karaktär vara för snål för att kunna locka till sig duktiga arbetare? Han nöjer sig ju t.o.m med lata Lily. Min lilla elaka sida hoppas i.o.f litet smått att sur-Lisa får kicken. Hon behöver tagas ned ett par pinnhål så hon slipper att få svindel där uppe på sina höga hästar=))



Var har Ross tagit vägen förresten? Viv har också varit försvunnen ett tag nu.

2010-11-30 @ 23:29:28
Postat av: SoP

Pandora: Daz o Vidriga Vickan är väl hur osläkt som helst? Och värre saker har säkert hänt i denna serie-Men vi ska väl inte önska på grabben den horribla bruden?

2010-12-01 @ 05:01:55
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Rutiga stolen

Jag tror precis som du, Anna bara leker med Carl men vill ha Matthew.

>>>Pandora

Daz och Victoria har ju vuxit upp de senaste åren med varann som syskon men är inte släkt. Precis som Kelly och Scott en gång i tiden men det hindrade inte manusförfattarna.

2010-12-01 @ 08:42:01
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Pandora

Blodsband åsido så har dom ju växt upp som bror och syster, men Adm har rätt. Kelly och slembollen Scott hoppade ju i säng. Det hade jag förträngt=P



Jag tycker faktiskt litet synd om Vickan även om hon inte är guds bästa barn. Fjortisar skall ju vara litet dumma i huvudet. Det hör ju till, även om hon går till ganska stora överdrifter ibland=))

2010-12-01 @ 12:27:31
Postat av: Tina

Tyckte att scenerna med familjen Hopes pick nick i det gröna var bitterljuvt. Man riktigt kunde se vivs tankar.



2010-12-01 @ 13:36:48
Postat av: Marie

Trevligt med lite passion i HTG, Matt-Anna-Carl-Lexi grejen kan bli spännande, även om jag har spanat lite för mycket på youtube och har en rätt bra aning om hur det går. Dumt att man ska va så nyfiken...



Men jag måste säga att Gennie är verkligen en stjärna från klar himmel, jag trodde hon skulle bli en trist bifigur men hon är ju lysande! Gillar henne verkligen, en härlig person, och charmigt spelad av Sian Reese-Williams.

2010-12-01 @ 15:00:03
Postat av: Jackson

Oj,oj, vad rörigt det blev mellan Anna, Lexi och bröderna King, men kul och spännande!



Översättaren bör vara litet uppmärksammare när han/hon översätter "grandmother/grandfather". Idag blev Diane och Rodney farmor och farfar till Gabbi. De är ju mormor respektive morfar. Likaså har Zak ibland fått blivit morfar till Debbie, vilket inte heller är riktigt.

2010-12-01 @ 15:35:39
Postat av: Marie

Ja, det finns MYCKET att säga om textningen av HTG, half three översätts som halv tre (betyder halv fyra), tea översätts ofta som te, vilket det såklart är, men ofta betyder det kvällsmat, det finns många exempel. För att inte tala om alla olika stavningar man kan se på namnen...

2010-12-01 @ 15:59:28
Postat av: Jackson

Oj, oj, vad rörigt det blev mellan Anna, Lexi och bröderna King, men kul och spännande!



Översättaren bör vara litet uppmärksammare när han/hon översätter "grandmother/grandfather". Idag blev Diane och Rodney farmor och farfar till Gabbi. De är ju mormor respektive morfar. Likaså har Zak ibland fått bli morfar till Debbie, vilket inte heller är riktigt.

2010-12-01 @ 16:06:29
Postat av: Pandora

@Jackson: jag stör mig också på översättaren ibland.

Ofta så översätter hon "Would you like a brew" till "Vill du ha en öl", fast det i själva verket är te som menas när engelsmän talar om Brew. Amerikanerna å andra sidan menar öl när dom säger det.

Finns ganska många syftningsfel ibland=))

2010-12-01 @ 19:57:11
Postat av: SoP

Hm, njae, half three betyder nog just halv tre i den delen av landet? Annars heter det half past three. Så har jag fattat det? men jag kan ha fel :-)

2010-12-02 @ 02:40:58
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Rutiga stolen

@SoP nej "half three" betyder halv fyra. Det är samma som "half past three" men de är lite bekväma av sig och orkar därför inte att säga "past". Men det kan skapa en del missförstånd.

2010-12-02 @ 18:34:39
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Filippa

Intressant blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra blogginlägg och jag gillar vad jag ser :D.

2012-03-18 @ 18:59:02
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0