Slimjim55

Lexi åkte till Thailand men innan hon for hann hon lägga in Jimmy på en datingsite. När han frågade vad 55 stod för så sa hon att hon trodde det var hans ålder... Stackars Jimmy..
Han fick i alla fall en date och skulle i väg till Hotten och när Matthew såg hans rosa blommiga skjorta kunde han inte låta bli att retas. Det visade sig att daten inte dök upp och Jimmy fick för sig att nu ska han inte bry sig om kvinnor längre.. i två minuter för sen var han tvungen att kolla om han fått mail ifrån någon tjej...

Jonny packade väskan och drog från byn. Kvar lämnade han ett brev som Katie fick lämna över till Paul.
Paul blev jätteledsen över att Jonny lämnade honom och de andra försökte trösta honom.

Gray hade fått tillbringa natten i arresten (inget vi fått se om hur och varför) och när han kom tillbaka till byn så såg han Katie gå mot sitt hem. Han följde efter och blev våldsam när han försökte få reda på var Perdy och hans son är. Tillslut lyckades Katie smita ut och Gray kom springandes efter. Som tur var så kom Diane och Paul precis så Paul kunde stoppa Gray. Gray fick ta emot två smockor rätt i nyllet av Paul och nu började byn att samlas runt dem för att se vad som hände. Ross kom fram och Gray skyndade sig att säga att han blivit misshandlad men ingen av de andra byborna  ville erkänna att de sett något. För att göra allt ännu värre för Gray så sa Paul högt och tydligt att han ångrade att han legat med honom. Gray försökte få det till att Paul ljög men nu var det ingen som trodde honom. Det slutade med att Gray lämnade nycklarna och ett nytt affärsavtal till Paddy på veterinärkliniken och sedan packade han också väskorna och drog från byn.

Jake är fortfarande lite sur över att Miles försökt att bjuda ut Jas så han skäller ut honom mitt ute på gatan. Det gör att Miles ber Jasmine att "hålla hunden kopplad" i ett sms. Hon fattar direkt vad han menar och hon blir ännu mer sur på Jake som lägger sig i, hon vill inte att han försvarar henne på det sättet.

Miles som blir irriterad på att få en utskällning av Jake blir förbannad på Anna som gett honom dåliga råd vad det gäller Jas så han undanber sig fler råd. Sedan försvinner han och visar sig inte och man märker efter ett tag att Anna är lite orolig över vad som kan ha hänt medan Donald tror att han är och nyktrar till någonstans precis som förut.

Jake besöker Daz på verkstaden och som vanligt så kan de inte låta bli att leka lite. De börjar fäktas med varann med järnrör och rätt vad det är så slår Daz sönder en strålkastare på Kings bil. Debbie blir inte glad eftersom hon har ont om pengar och behöver inte extra utgifter.
Senare så sitter grabbarna vid garaget och försöker träffa två glasflaskor med stenar som de kastar. Givetvis träffar de Annas bil som kommer in för service. Anna blir rasande och åter igen får Debbie ta skiten.
När de sedan är ensamma så slår grabbarna vad med varann om att Daz inte kan köra runt byn på under två minuter med Annas bil. Givetvis ser hon när Daz bränner igenom stan i full rulle och hon blir ännu surare.
Nu kan inte Debbie hålla sig längre utan säger åt Daz att han inte får jobba kvar. Hon har inte råd med det.

Daz och Jake kan fortfarande inte sköta sig så när de ser en av Kings mindre lastbilar så slår de vad ytterligare en gång. De snor bilen och åker iväg i full rulle. Kings som kommer ut ur puben och ser att bilen är borta ringer givetvis polisen.
Grabbarna åker i full rulle på landsvägen utanför byn och är nära att köra på ett får men Jake lyckas väja men kör ändå ner i diket in i skogen. Då blir de rädda och sticker därifrån och lämnar bilen ståendes i skogsbrynet...

Kommentarer
Postat av: Pandora

Jaha så var Grayson och Johnny borta. Johnny kommer jag inte att sakna då han var en rätt så blek karaktär, men Grey tillförde ju en del tyvärr. Nåväl han kommer kanske tillbaka, eller skall dom spola hela adoptiv-tråden nu?



Hur barnsligt korkade är Daz och Jake på en skala? Köra rally genom en by som inte är större än ett 15:tal hus? Ingen större risk att bli påkommen då va? Vilka nötter!



Ang Grays arrestering så sade ju Ross att Gray hade blivit arresterad då han snuskade sig med en man i en park. Smidig kille det där hahaha!!

2010-11-24 @ 16:36:42
Postat av: Malin

Vad sjutton är det Victoria har i ansiktet? :O

2010-11-24 @ 17:12:15
Postat av: ylva

Det var så överdrivet med Daz o Jake! Det hade räckt med billyset. Daz ska ju föreställa mer mogen nu o stadgad, det här kändes så fel!

2010-11-24 @ 17:32:32
Postat av: Jesper

Obs Emmerdale online 2010 Obs inte gamla avsnitt



Länk som funkar utmärkt just nu :)



http://webactu-webtv.com/articles.php?lng=en&pg=1142



Obs spara gärna själv som favoriter!!

2010-11-24 @ 17:46:56
Postat av: Jesper

För TV tider



http://www.tvguide.co.uk/

2010-11-24 @ 17:48:37
Postat av: Jesper

För TV tider



http://www.tvguide.co.uk/

2010-11-24 @ 17:48:38
Postat av: Jesper

För TV tider



http://www.tvguide.co.uk/

2010-11-24 @ 17:48:56
Postat av: Jesper

Hur gick detta till??



Just nu på ITV1 Midsomer Murders

sen Alan tichsmarsch sen Emmerdale 20,00 som vanligt:)

2010-11-24 @ 17:51:52
Postat av: Mariann

Jag blev nyfiken på vad Gennie syftade på när hon sa Dennis Nilsen så jag va tvungen kolla. Det va tydligen en homosexuell seriemördare. http://sv.wikipedia.org/wiki/Dennis_Nilsen

Så blev vi av med G(r)ay i gammal god HTG-avskeds-stil. Allmän förödmjukelse inför hela (nåja) byn. Precis som Nicola när hon försvann. Men hon kom ju tillbaka...

Jag kommer att sakna Jonny för jag ville så gärna att Paul äntligen skulle få va lycklig! Det är för lite romantik och för mycket dramatik.

Daz och Jake-storyn är bara så överdrivet barnsligt så jag vill kräkas. Orealistiskt.

2010-11-24 @ 18:02:20
Postat av: Sarah

är det nån skillnad mellan itv1 och itv1(wmp)?

2010-11-24 @ 18:02:52
Postat av: viktoria

jag tror gray kommer tillbaka, tycker han e vidrig som han är...undrar när andy kommer tillbaka....paul får väl hitta en ny kille

2010-11-24 @ 19:16:40
Postat av: Erik

Skönt att bli av med Gray - för det är vi väl nu? - i dag söp han bara och var elak och dum och våldsam. Hoppas det är det sista vi ser av honom. Lite mer sorgligt med Jonnys avsked, vågar vi hoppas på en återförening där, kanske inte i byn men någon annanstans? Småpojkarnas busåkning med verkstadens bilar och fäktning är bara löjligt.

2010-11-24 @ 19:19:44
Postat av: Jesper

Sarah!

Nä,wmp står för windows media player

och den verkar fungera bäst nu!

Komihåg att dubbelklicka på bilden så du får helskärm!



Andra program från hela världen går att se på sidan det är bara att gå och leta i menyerna

2010-11-24 @ 19:43:25
Postat av: Ann-Marie

Men nu må jag va korkad men HTG sänds både på itv1 o itv1 wmp. Men olika avsnitt. Förlåt en stilla undran men vad är det som gäller?

2010-11-24 @ 20:12:55
Postat av: Mariann

Ja men Paul är ju nu som Daffyd: the only gay in the village! :) Kan bli svårt att hitta nån ny.

2010-11-24 @ 20:14:53
Postat av: Jesper

Ja jag tittar ju på TV:n och wmp verkar ligga 30sek efter bara , men nu verkar det va samma "stream" på bägge, men anv wmp det är ju mycket bättre bild!

2010-11-24 @ 20:34:28
Postat av: Jesper

Använd gärna denna :

Htg från Engelsk Tv

(mitt på startsidan)



Ang frågor om just detta!

De är då mycket lättare att komma åt senare , samt att det passar bättre in där tror jag

Där finns sedan tidigare en massa tips bland kommentarerna

2010-11-24 @ 20:47:18
Postat av: Pandora

@Mariann Daffyd hahahaha. Men men.. Man vet aldrig. Jag har mina misstankar om Ross. Så klängig som han är på alla tjejer så kanske han försöker dölja något=))

2010-11-24 @ 22:12:07
Postat av: SoP

Är det Bara jag som tycker de bar sig åt som svin mot Grayson? Även om jag aldrig förstått hans skräck för att bli påkommen som gay/bi- När han drog till Katie hoppade jag nästan i soffan, Yes, måla väggarna med den subban- Hehe- sån är jag. Fast jag förespråkar ju Inte våld irl, Måste jag ju säga.

2010-11-25 @ 05:15:53
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

<<<<SoP, så olika vi är , jag har alltid gillat Katie. ;)



Pågarnas pojkstreck = :(

2010-11-25 @ 09:03:19
Postat av: viktoria

haha mariann den var bra... men det kanske kommer fler gays i ememrdales framtid lol

2010-11-25 @ 09:04:28
Postat av: Sarah

Jesper det funkade jätte bra med länken igår

2010-11-25 @ 09:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0