Kärlek och känslor

Viv förbereder talet inför rättegången. När hon först försöker läsa upp det inför Marlon, Donna och Bob så blir de inte så imponerade. Hon har använt en massa citat och ord som inte kommer från hjärtat och de ber henne att göra om det. När Donna sen senare får läsa vad hon skrivit blir hon alldeles tagen, tårarna börjar rinna. Det är ett känslofullt tal och skrivet ur hjärtat denna gång.

Laurel ger David en sagobok, antagligen den sagan han trodde var ny.
Nicola blev ursinnig för att David inte ville snoka rätt på en ny saga hos Rodney så hon bestämde sig för att skriva en själv.

Sam gav Jo ett inramat foto på henne och hon blev glad över presenten och gav honom en kram och sa att han är en jättebra vän. Detta gjorde nog att Sam fick upp ögonen för han sa sedan till Lisa att han kommer inte att göra något åt sina känslor för Jo mer än att bara finnas där som vän. Kommer han att hålla det?

Paul berättade för Diane om vad som hänt mellan honom och Gray. Hon blev då mer förstående över varför Paul inte ville hjälpa Gray just nu, men ändå så gick han dit för att få Gray till att rycka upp sig.
Jonny som tog sig i kragen och tänkte prata med Paul gick till puben för att hitta honom men Victoria sa att han gått till Gray. Jonny är på väg dit när han ser att Gray och Paul kommer ut ur huset. Han ser även att Gray kramar Paul innan han backar därifrån. Hade han stannat och kollat noga hade han sett att Paul inte kramade tillbaka. Givetvis blir Jonny svartsjuk och tror att det är något på gång.
Paul som inte alls mår bra och får veta att Jonny vet att han gått till Gray söker upp Jonny på Home Farm och de kan äntligen prata ut. Fast när Paul går därifrån verkar Jonny inte riktigt övertygad.

Carl vill inte jobba ihop med Anna så han säger åt Donald vad hon planerar med Matthew. Donald blir givetvis besviken men efter ett tag tänker han ändå ge Anna en chans. Han övertalar Carl att göra lika så.
Lexi som vill ha tillbaka Carl ber om ursäkt och tillslut så går Carl med på det och de blir ihop igen. Hela tiden så sneglar han på Anna för att se om hon ser honom och Lexi tillsammans.

Lexi har blivit bjuden till Thailand för att fira Carrie som ska gifta sig där. Carl kommer inte att följa med utan han stannar kvar för att se till att Anna sköter sig på företaget.

Anna försöker att råda Miles att bjuda ut Jas även om hon har en pojkvän och Miles gör ett försök. Jas är inte alls intresserad och han blir irriterad över att han lyssnat på Annas råd. Han ber henne att inte lägga sig i hans kärleksliv igen.

Val vill åka iväg på smekmånaden men Eric kan inte lämna allt innan arbetsordern är klar. Val blir sur och anklagar honom för att inte vilja åka med henne. Det tjafsar med varann som vanligt men efter ett tag när de fått tänka till på varsitt håll tänker båda faktiskt be varann om ursäkt. Eric vill att Val åker på resan som redan är betald men att han stannar kvar och fixar arbetet så kan de åka på smekmånad senare i stället.



Kommentarer
Postat av: Mariann

Men vad är det som har hänt med Viktorias ansikte??

2010-11-23 @ 13:48:25
Postat av: Stina

Hur ska det gå för stackars Grayson, åker han ur serien nu? Bättre att Eli och Gennie försvinner. Hur många avsnitt spelas in per år, någon som vet?

2010-11-23 @ 13:57:41
Postat av: Erik

Ja, jag undrade också varför Victoria såg så konstig ut i pannan. Var hon smutsig eller var det ett blåmärke? Man fick ingen förklaring. Annars på det stora hela rätt tråkiga avsnitt med en massa tjafs som inte gör någon glad eller leder till något avslut. Om man är trött på bröderna King och de Souzas var det inte mycket kvar att hänga i julgranen precis.

2010-11-23 @ 16:59:32
Postat av: Viktoria

Val kommer nog att åka ensam på smekmånaden.Å jag tror att Jonny kommer att lämna paul.

Jag gillar inte lexi alls.

2010-11-23 @ 18:16:58
Postat av: Tina

Ja, det som Victoria hade i ansiktet , det såg ut som någon slags smet. Sockerkakssmet.



Bara jag slipper Eli oag Gennie så duger avsniietn för mig.

2010-11-23 @ 18:25:41
Postat av: Cinnamon

Igår sa de något om Victorias ansikte, men jag minns inte vad.

2010-11-23 @ 18:45:51
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Brita

Om Jake och Jasmine pussas- so what. Carl och Lexi, so what. Likgiltigt. Nä, passion och glöd kan det däremot bli mellan Matthew och Donalds dotter. Äktenskapstycke så att säga

2010-11-23 @ 18:57:51
Postat av: Adm

Jag har också för mig att de nämnde något om Victorias ansikte häromdagen men jag fattade det som om hon bara hade finnar och något medel för att täcka över...

2010-11-24 @ 08:54:41
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

Nu kollade jag på tv4 play och Jake frågar Victoria vad som har hänt med hennes ansikte och hon svarar först att hon tvättat sig med Svinto, och sen att hon har ramlat (eller nåt åt det hållet, hör inte vad hon säger) Inget mer med det. Skådespelerskan har väl råkat ut för nåt, och författarna kan väl inte få in det i det redan välskrivna manuset så de ignorerar det bara. Det va ju skönt.

2010-11-24 @ 09:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0