Ny saga, eller en begagnad?


David behöver en till saga att ge Nicola på bokkonferensen. Han lyckas få Laurel att följa med för att ge Rodney en gratisstädning i huset. Laurel är så snabb att David inte hinner leta rätt på någon saga så han skickar hem henne när hon är klar på övervåningen. När David är uppe och snokar kommer Rodney hem oväntat tidigt och undrar varför han är kvar. David förklarar det med att han kontrollerat Laurels städning.
Senare bjuder Rodney honom på middag och han tackar ja så fort han hör att Gabby ska vara där.
Efter middagen ska Gabby göra sig i ordning och få en saga innan läggdags. David vill inte vara kvar men han gömmer en bandspelare i soffan innan han går.
Dagen efter så låtsas han att han glömt plånboken och får leta efter den. Han tar tillbaka bandspelaren och är nöjd.
David skriver ut sagan han hör på bandet och ringer Nicola och säger att det är ordnat. När Laurel sen hittar pappret med sagan som hamnat på golvet på kontoret får David veta att det är en gammal saga som redan givits ut för många år sedan. Han försöker få tag på Nicola för att stoppa boken men kan endast lämna meddelande på telefonsvararen.

Sam fortsätter att göra saker för Jo. Han hämtar Sarah från dagis och handlar lunch som han ska bjuda på. Lisa träffar honom i affären och vill göra sällskap på lunchen men Sam vill inte ha med henne och säger att det inte går. Jo blir glad över sällskapet och hon får en liten blombukett av Sam. Efter ett glas vin eller så blir hon ledsen när hon tänker på hur trevligt hon har det utan Andy. Sam blir orolig för Jo som är ledsen och han får trösta henne. Jo blir snabbt klar i huvudet och märker att hon pratar för mycket om hur hon mår och hon ber Sam att inte berätta det för någon.
Lisa som fattar att Sam har känslor för Jo försöker få honom att förstå att det inte är bra, Jo är ju dessutom gift med Andy. Sam vill inte alls lyssna på Lisa utan blir stött och lite vresig.
Senare så får Sam lite pengar av Jo för att han hjälpt henne på gården men han vill inte ta emot det. Jo säger att han kan köpa en present till Samson men han tänker köpa något fint till Jo istället. Han frågar Daz om han kan hjälpa honom att välja något passande.

Chas har papper från veterinärkliniken som behöver en påskrift så hon söker upp Gray. Han ser allmänt risig ut och är dessutom rätt onykter. Hon blir orolig och säger till Diane att söka upp honom för att försöka hjälpa till. Diane går dit men Gray verkar inte vilja ta tag i sitt liv.
När Gray går till butiken för att köpa mer sprit säger han upp uppdraget han har fått av Viv och Bob.
Det gör att Viv inte har någon advokat så hon bestämmer sig för att företräda sig själv när det blir rättegång.

Anna vill ha mer ansvar på KD Refuse så Carl ger henne en chans att lära sig sopåkeribranschen från grunden. Hon får åka ut med en sopbil. Givetvis har han sett till att det inte är så mycket bensin kvar  så hon får soppatorsk mitt ute i skogen. Som tur är kommer Matthew åkandes och räddar henne. Eftersom de inte har träffats förut så uppstår lite förvecklingar. De kommer bra överens och passar på att ge igen på Carl genom att säga att polisen tagit lastbilen i förvar eftersom den var anmäld stulen. De lurade Carl rejält och han trodde att han hamnat i klistret riktigt ordentligt innan Anna och Matt kunde skratta åt honom.
Anna såg till att hon fick ansvar för alla nyförvärv på företaget och sa att hon hade något på gång och behövde pengar till det. Carl gick med på det men blev sen rätt lång i ansiktet när han fick veta att checken han skulle skriva ut skulle gå till Matthew King...


Kommentarer
Postat av: Erik

Den här barnbokshistorien kommer väl att sluta med en katastrof. Hur kunde bandspelaren snappa upp så mycket från övervåningen? Det märks ganska tydligt, tycker jag, att Matt och Anna kommer att få ihop det, de är av samma skrot och korn båda två.

2010-11-22 @ 17:21:45
Postat av: Mariann

>>Pandora: du SKA va avis på mig som sett Queenmusikalen! :) Nej, men allvarligt talat jag rekommenderar dig, och alla andra, att försöka se showen! Gillar man den musiken så är det en underbar upplevelse.

>>Tina V: vi grät också så det skvalade :) till slut fick jag hota storasyster med stryk om hon inte slutade böla för hon triggade igång mig ännu värre. Vi har den effekten på varandra. Jag såg även andra både damer och herrar i salongen som torkade tårar. Jag ryser ännu när jag tänker på vilken bra show det va!

När det gäller HTG finns inte mycket att kommentera mer än att vi bara försöker att stå ut och väntar på bättre tider.

2010-11-22 @ 17:39:54
Postat av: Annica

riktigt bra. ;)

2010-11-22 @ 18:15:06
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Skulle bli skoj om Carl och Lexi gifter sig haha dom passar ju bra ihop sa ju Jimmy.

Anna å matt ja...dom e ju lömska båda två...

Tycker det e gulligt utav sam att hjälpa jo.

Rodney kommer säkert att få reda på detta med vad David å nicola håller på med ....

2010-11-22 @ 18:27:40
Postat av: Jesper

"Wow" sa Itv halaåan nyss efter kvällens avsnitt...

Bara att hålla med :)

2010-11-22 @ 20:29:29
Postat av: Jesper

"Programpresentatör"

2010-11-22 @ 20:30:27
Postat av: Ann-Marie

Jesper: Nu hittar jag inte dina rekommendationer igen - där man kan se htg på engelsk kanal. Kommer ihåg att du hade många förslag. Har du tid o ork kan du väl skriva dom här igen. Tack för din hjälp.

2010-11-23 @ 08:00:16
Postat av: Mariann

>>Ann-Marie: funkar inte länkarna på den här sidan? Om du går på den här bloggens startsida så har du ju en länksamling längst upp.

2010-11-23 @ 09:11:55
Postat av: Mizca

Jag tycker det hade vart bättre för Jo´s skull om hon blev tillsammans med Sam istället ..

2010-11-23 @ 09:40:14
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Ann-Marie

Mariann: Ooops - nu ser jag länkarna.

Mizca: Nä inte Sam! Han är bara för läskig om jag får tycka. Jo och Paddy vore ett bra par - båda tycker mkt om djur.

2010-11-23 @ 11:31:17
Postat av: Lotta

Hej! Himla bra sida! Tjohoooo för den!!! Ska lägga ut den överallt! :)

Lotta

2010-12-10 @ 17:28:13
Postat av: Lotta

YORKS.W.R. EMMERDALE 981674 Är det inte för det spelas in i Yorks?? En tanke bara....

2010-12-10 @ 17:38:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0