"Sexigaste miss Mopp någonsinn.."

Jahapp så fick vi träffa en ny karaktär idag, Josh Grainger, en veterinärvikarie istället för Paddy som var på kurs.
Undrar om han blir kvar eller om det bara är ett kortare gästspel? Chas hade i alla fall klätt upp sig i klänning inför hans ankomst. Gennie passade på att få sin katt undersökt samtidigt som hon frågade ut honom. Han var ogift och tyckte Chas såg bra ut. Även när hon tog på sig förklädet och skulle moppa golven...

Lily har ont om pengar och Edna måste hela tiden betala för henne. Hon ska jobba på fabriken men efter hälsovårdsmyndighetens besök så måste fabriken stänga tills vidare. Inspektören klagar på att nödutgången är svårtillgänglig och att det inte finns sanitetslösningar och bekvämligheter (fikarum eller?). Val blir förbannad när hon hör om stängningen så hon nästan attackerar Louise ute på gatan. Eric kommer och stoppar henne och talar sen om att från och med nu sköter han allt som har med fabriken att göra så får Val ägna sig åt puben.
När han sen inser att det kommer att kosta rätt mycket, kanske 40-50 000£ för att fixa till gamla fabriken försöker han låna pengar av Val men hon har inte så mycket och vill inte belåna sin pubdel.

Louise måste be Viv och Bob om ursäkt för att få Jamie på bättre humör. Viv tar emot ursäkten ganska snabbt och låter Lou sen bevisa att hon är ledsen för det hon gjort genom att byta blöjor på tvillingarna. Bob kommer in och ser det och han är inte lika lätt att övertyga men när Viv kan förlåta så måste väl han också göra det.
Jamie och Lou blir åter igen vänner när han hör att hon bett dem om ursäkt.

Terry är rädd om B&B:t så han säger åt Louise att hon måste be Pollards om ursäkt för att hon ringt hälsovårdsmyndigheterna, han vet att de behöver den inkomsten de får för lokalhyran.

Dessutom så gick Louise till Lisa för att be henne om ursäkt också. Inte för att jag riktigt fattade varför...

Jo får extra pass på puben för att komma ifrån lite från bondgården och Sarah. Hon gör så bra ifrån sig att dricksen blir rätt hög. Hon är noga med att pengarna ska hamna i en speciell pott så hon kan "överraska" Andy.

Katie berättar för Jonny om att hon kommer att sticka så fort barnet är fött och hon kommer att låta Perdy få ansvaret, inte Gray men det vet de inte om än. Jonny går till Paul och skvallrar på en gång. Paul blir lite tveksam till Katies upplägg, han tycker att Gray borde få veta vad hon planerar eftersom han ändå är barnets far.
Gray som misstänker att något är på gång försöker att pressa Paul på uppgifter men Paul säger inget. Då börjar Gray att leta bland Katies babysaker och hittar den nya tiden på kejsarsnittet och hennes bankbok/kontoutdrag.
Han åker till stallet för att prata med Katie om vad hon håller på med, varför är pengarna till hennes mamma kvar på Katies konto och varför har hon ändrat tiden för kejsarsnittet? Katie kan inte svara på det och hon märker att Gray är rätt förbannad. Han blir hotfull och grabbar tag i henne. Just då kommer Jonny och lyckas slita loss Gray så Katie kan sticka därifrån. Det slutar med att Jonny ger Gray en rejäl käftsmäll...men Gray ger sig inte, han ska göra allt för sin son.

 


Kommentarer
Postat av: Brita

Inte visste jag att Paddy har en gullig katt vid namn Rolf. Troligen ett vikingaarv bland många som lever kvar i England. Om jag skaffar katt ska jag döpa den till - Paddy.Hoppas han inte skrivs ut ur serien som jag följt sedan mitten av 70-talet. Gennie kanske ersätter Mandy så småningom?

2010-11-17 @ 15:18:31
Postat av: Erik

Ganska slätstrukna ointressanta avsnitt i dag som inte förde handlingen framåt särskilt mycket. Och när ska översättaren lära sig att det bara är advokater som har klienter - inte veterinärer, de har kunder eller patienter. Ett fel som många ovana översättare ofta gör.

Tog sig inte Katie åt magen i slutsekunderna? Det kanske blir en bebis fortare än någon anar? I filmer och TV-serier inträffar alltid förlossningar så snabbt, medan det i verkligheten för förstföderskor väl brukar ta många, många timmar?

2010-11-17 @ 17:06:15
Postat av: Tessan

En annan överesättningsmiss var när de pratade om "unconditional love" vilket översattes med konditionslös kärlek. vad är det? Villkorslös kärlek hade väl varit bättre?!?!?

2010-11-17 @ 17:16:54
Postat av: Viktoria

Kanske kommer det en bebis imorgon:)

Det hela kommer att bli som en orkan dragit fram nu detta med grey mm.Josh vikarien för Paddy var snygg.

Jag tror att Jamie å lou inte kommer att hålla länge till dom e omaka par.

Skönt att slippa se Andy i bild...

2010-11-17 @ 17:48:36
Postat av: Tina

Jag tyckte att det var bra avsnitt idag. Det hände en hel del och man fick se en ganska grym sida av Grey. Ska han bli likadan som Andy.

2010-11-17 @ 18:33:12
Postat av: Tina V

Varför nämner dom inte att barnet som Katie har i magen är Perdis också, var det inte hennes ägg?

Katie är bara surrogatmamma och har inte bestämmanderätt över barnet.

Vad trött man blir på Louise, bara en massa elaka saker som hon hittar på.

2010-11-17 @ 18:54:50
Postat av: /SoP

Konditionslös kärlek = soffpussande,inget joggande där inte.

2010-11-17 @ 20:20:19
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

hahaha! Konditionslös kärlek. Som sagt: inte mycket action där inte :)

Jag har också reagerat på det där med barnet. Plötsligt är det BARA Katie och Grey's barn. Men det är ju Perdy's ägg med Grey's spermier inplanterat i Katie. Hoppas ungen kommer ut nu så det blir nån ände på tjatet.

Grey är lika grym och hänsynslös som sin mor det har vi ju sett tendenser till tidigare.

Annars är allt som vanligt: alla är stingsliga, gapiga och elaka mot alla... Booooriiiiing!

2010-11-18 @ 06:50:02
Postat av: Adm

Undrar om Katie kan släppa barnet när han väl är född? Antagligen kommer det många turer även efter födelsen...

Nu tycker jag det är dags för Terry att få lite kärlek igen. Kanske Anna..eller varför inte Gennies mamma.

2010-11-18 @ 08:45:29
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag tycker också att Terry hittar någon, men jag skulle vilja ha någon ny, som inte har kopplingar till någon annan i byn. Nya "vanliga" människor/familjer efterlyser jag.

2010-11-18 @ 09:47:39
Postat av: ylva

Jag är så less på den usla översättningen! Dom skulle inte bytt bort Broadcasttext, dom var duktiga! Om ni känner för det så bombardera fyran med klagomail! Jag tycker att det jag hör o det jag läser ska stämma överens!

2010-11-18 @ 10:08:30
Postat av: ylva

Konstigt, jag skickade en kommentar, men den försvann ut i rymden någonstans! I alla fall så skrev jag att översättningen suger sen dom bytte bort Broadcasttext. Om ni känner för det så bomba fyran med klagomail!

2010-11-18 @ 10:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0