Pengar i en burk

Rodney upptäckte att tjuvskytten var Anna så det var inga problem. Hon hade skjutit några kaniner så när hon lämnade tillbaka hunden till familjen Dingle så fick de två kaniner som tack för lånet för hunden. Hon bjöd även in familjen till hennes grillfest på kvällen. Även Rodney fick en inbjudan. Det var inte så många andra som blivit bjudna men de verkade ha trevligt ändå. Rodney försökte bjuda ut Anna på middag men hon tackade nej med hänvisning om att han var hennes styvmorfar.

Jo ville inte gå hem efter sitt arbetspass på puben så hon stannade kvar och tog några drinkar. Hon fick sällskap av Sam. Andy kom för att hämta henne och Sarah men Jo ville vara kvar ett tag. Hon blev så full att hon knappt kunde stå på benen så Diane betalade en taxi för henne och Sam som fick åka med för att se till att Jo kom hem ordentligt. Jo mår riktigt illa och kräks några gånger. Andy är inte allt för glad och han skickar snabbt hem Sam och tackar för hjälpen. Vad som händer sen får vi inte veta men Jo vaknar och är alldeles öm i hela kroppen och har massa blåmärken på armarna. Hon frågar Andy vad som hänt och han säger att hon ramlat i trappan.
Jo blir lite misstänksam eftersom hon inte kommer ihåg något och hon vet att Andy kan vara hårdhänt.
Diane dyker upp senare på dagen och vill ha ett snack med Jo eftersom hon inser att något inte står rätt till. När hon pratar med Jo så ber Jo henne att ta hand om hennes drickspengar. Jo vill ha en liten summa pengar som inte Andy vet om för hon vill överraska honom. Har hon äntligen börjat spara för att kunna dra därifrån?
Diane råder sen Andy till att ta semester ett tag för att hälsa på Jack i Spanien. Först är han motvillig men sen går han med på det. Nu ska Diane få betala hans flygbiljetter så Jo och han kommer ifrån varann ett tag.
Jo ber om pengar så de ska klara räkningarna medan han är borta. Hon tar några av sedlarna och gömmer i en burk i köket.

Viv lämnar efter många om och men över bandet med Freddies erkännande till honom. Efter en del hot och brottning så har han det han vill ha och han kastar bandet i sjön och sticker därifrån. När polisen kommer så försöker Viv förklara vad som hänt men polisen tror inte henne riktigt och när de sen hittar massa sedlar i vagnen så blir de ännu mer misstänksamma.
Viv hamnar i förhör och hon kan inte förklara varifrån pengarna kommer mer än att Freddie måste ha lagt de där.
Polisen säger att de har vittnen på att någon lik Viv hämtat ut pengarna från välgörenhetsfonden och att det inte finns någon Freddie på den adressen Viv uppgett. Det ser inte alls ljust ut för henne och Grayson råder henne att faktiskt erkänna sig skyldig för att kanske få ett kortare straff.

Donna fixar till en picknick för Viv och Bob och tvillingarna så de får komma ifrån lite. När Viv och Bob sen pratar så erkänner hon att det blev en kyss mellan henne och Freddie. Bob blir helt förstörd och vet inte längre vad som är sant eller inte. När han sen får veta att Louise ljugit om att hon och Viv setts den dagen och att alibit inte stämmer så vet han inte vad han ska göra längre. Hur ska han kunna tro på sin fru igen?

Nicola försöker att träffa någon förläggare som ska ge ut "min" bok (som hon säger) men ingen verkar vara intresserad. Undrar om hon kommer att försöka sno åt sig äran sen?

Lisa och Sam tar sig friheter på B&B:t när de har rast. De använder gästrummens toaletter och det gillar inte Terry(fullt förståeligt) och de dricker sitt kaffe där gästerna ska vara.

Kommentarer
Postat av: ylva

Nä, nu tycker jag det börjar bli fånigt med Viv o Freddy. Vi hade problem här så bilden frös när Viv skulle berätta om kyssen, SISTA minuterna! Tur jag har din blogg :-)



När ska nån komma på att bandspelaren ligger i sjön? Inte särskilt långt ut heller. Den visar ju att lite av det Viv säger är sant!

2010-11-15 @ 16:40:50
Postat av: Erik

Om det varit på riktigt borde väl polisen ha spårat upp Freddie. Nu verkar ingen ta något på allvar, som om alla hade bestämt sig för att Viv SKA hamna i fängelse, till och med Gray. Och inte blir det bättre av att Bob inte tror henne heller. Men tvillingarna var söta mitt i all villervallan.

Varför skulle Jo supa sig så full att hon inte ens mindes om hon ramlat i trappan eller blivit slagen? Naturligtvis misstänker hon väl att det är Andy som gett henne blåmärkena, varför skulle hon annars gömma undan pengarna. Undrar om Diane upptäcker blåmärkena medan Andy är borta och blir misstänksam? Lite undrar hon säkert redan, det märks ju.

2010-11-15 @ 16:47:54
Postat av: Cinnamon

Poliserna i den här serien är ju såna pappskaft så man får skrämselhicka, snacka om urblåsta. Privatdeckaren var ju klantig också som inte gjorde en kopia på bandet så de hade haft något i reserv.

Ja jag misstänker Andy för Jos blåmärken, såg ut som rejäla avtryck efter fingrar på vissa ställen på hennes arm.

2010-11-15 @ 17:01:05
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Mariann

Jag tror att Jo planerar att sticka ifrån byn.

2010-11-15 @ 18:05:40
Postat av: Brita

Ja, Jo drar nog fortast möjligt. Hotten och Leicester är väl för nära. I London får Andy svårare att spåra henne. Debbie tvingas äntligen ta ansvar för Sarah

2010-11-15 @ 18:44:23
Postat av: Tina

Visst är det lite vrickat lite här och var i serien. Hela Viv/polisernascenerna är som dåliga B eller C-filmer. Att sedan Dinglarna har blivit "rumsrena", från början var de inte det, känns också konstigt, kanske är det så som bitterna ser på sig själva. För det verkar ju som om man ska hålla på Dinglarna och tycka illa om polisen.



Sedan ett stort minus, Tv4, nu har ni ökat på reklamen med 2-3 minuter, i alla fall fick jag inte med hela avsittet som jag spelade in. Förr räckte 55-56 mintuter, i dag räckte inte 1 timme och 2 minuter. :(

2010-11-15 @ 18:50:33
Postat av: Pandora

Det var väl bara bandspelaren och inte bandet som Freddie kastade ut i sjön? Jag tyckte att Viv sade så till polisen när hon satt i förhöret?



2010-11-15 @ 19:02:12
Postat av: Ann-Marie

Om reklamen ökat eller inte kan jag inte säga men vad jag vet är att reklampausen i 2:a avsnittet är 7 min långt - jag har klockat tiden. Den är helt oacceptabel. Nu vet tv4 att HTG är populärt därför kan dom smyghöja reklamtiden. Men nu vet iaf jag vad ska göra dom 7 minuterna - skala potatisen.

2010-11-15 @ 19:06:02
Postat av: Tina

Efter som att jag spelar in på en dvd med hårddisk så kan jag vänta med att börja titta tills en tio över tolv, hoppa över reklamen med ett eller två knapptryck och sedan vara ikapp i realtid när sista reklampausen är slut ungefär. Om jag inte är hemma så kan det hända det som hände idag alltså att jag missade när Jo lade pengarna i burken.

2010-11-15 @ 19:27:05
Postat av: Ann-Marie

Vads jag tänkte på, speciellt idag eftersom jag skulle iväg under programmets gång, var det inte reklam förrän 10 min över 12, så lång tid brukar inte första delen av del 1 hålla på. Men det dom har ändrat på tv4 är att den där tjatiga Malou inte kör över tiden längre som hon gjorde förra säsongen iaf.

2010-11-15 @ 19:38:41
Postat av: Mikaela

Tyckte så synd om Jo idag. Hennes oskyldiga ansiktsuttryck. Han har blivit sån idiot. Det bara kliade i än och väntade förväntas full att hon skulle säga nått till Diane. Hoppas hon kommer från dåren. Vore däremot tråkigt om hon försvann från HTG.

Längtar till morgondagens avsnitt. Men som andra säger: trött på vivstoryn nu.

2010-11-15 @ 20:06:14
Postat av: Lena

Jag tror och hoppas att Jo och Diane lurar Andy.

När han kommer tillbaks är Jo borta.

2010-11-15 @ 22:18:34
Postat av: Mariann

Åh, nu är det högtidsstund på tv4+ - Skenet bedrar från första början med Shirley Stelfox som blont bombnedslag (utan Edna's hatt :)

2010-11-15 @ 23:06:08
Postat av: Adm

Jag fick den uppfattningen att det var bandet han kastade i sjön, bandspelaren kastade han väl åt sidan bara när han tagit ut bandet? Fast jag kanske är ute och cyklar...

2010-11-16 @ 08:49:12
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Nej, du har nog rätt, jag uppfattade det också så, att han tog ur bandet och kastade det i sjön. Frågan är om en "riktig" polis dykt i och letat efter bandet och om det hunnit förstöras innan dess. Men det skulle förstås de här klantiga poliserna aldrig tänkt på att göra.

2010-11-16 @ 09:07:55
Postat av: Lena

Mariann



Tack för den upplysningen. Älskar den serien men har inte varit med från början så det blir ju lite "nya" avsnitt då. Missade alltså första igår, så många kanaler och så mycket å hålla reda på

(Suck:-))

2010-11-16 @ 09:39:41
Postat av: Annica

B&B är det Bed and breakfast ;D

2010-11-16 @ 09:58:07
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Artan

Hej, hur mår du idag då? :)

Kram!

2010-11-16 @ 10:23:52
URL: http://artanart.blogg.se/
Postat av: Lucas

Anmäl dig till dagens blogg om du vill :P

2010-11-16 @ 10:37:01
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Annica

Ja det är det.

2010-11-16 @ 16:26:10
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0