Hemska Trixie och Gerry Forrest

Rodney fortsätter att vara barnvakt till Gabby och han verkar njuta av det. Berättelsen om Bergodalbanan Bosse blir bara längre och längre. Nu har även Hemska Trixie, en ilsken biljettkontrollant, kommit med i sagan. Rodney avslöjar för Gabby att karaktären är lite lik Nicola.
Nicola råkar sedan hitta boken och blir inte alls glad. Hon beklagar sig för David men har tar inte henne på allvar så hon går till sin far och övar lite utpressning. För att hon ska hålla tyst så vill hon ha huset för sig själv en kväll så hon kan mysa med David. Fler utpressningsförsök lär komma.

Laurel och Ashley försöker att leva som vanligt så Arthur får flytta in i barnkammaren nu när den är renoverad. Dessutom så fortsätter de att gå på babyteckenspråk som Mel hade börjat med.

Katie börjar prata om bröllop med Gray och givetvis kör hon med en snyfthistoria om att hon vill bjuda sin mamma som bor i Grekland. Hon låtsas ha kontakt med henne för att kunna lura i Grayson att mamman blivit lurad av sin nya pojkvän så nu har hon blivit av med alla besparingar. Katie ber Gray att mamman kanske kunde få flytta hem till dem men det är han inte så pigg på så han erbjuder att betala summan på 20 000£. Hon lyckas få honom att sätta in pengarna på hennes konto utan att han blir misstänksam. Men Katie nöjer sig inte med det, hon lyckas övertala Gray till att få Perdy att flytta in hos dem.

Paul som får höra om planerna blir orolig, vad kan Perdy ha för avsikter med att komma tillbaka till byn. Han är rädd för att sanningen om honom och Gray ska komma ut så han konfronterar Perdy som inte vill ha med Paul att göra. Precis då kommer Katie in till stallet där de står och hon vill givetvis veta vad som står på. När Perdy inte vill berätta det så går hon till Jonny och han berättar om det efter lite övertalning.

Katie blir förkrossad när hon inser att Gray inte talat sanning och att hon har fått det precis som Perdy hade det. Hon borde ha litat på att Perdy hade rätt när hon varnade henne. Nu tänker Katie först lämna Gray men Perdy övertalar henne att stanna.

Viv lever under press. Hon vill vara så mycket hon kan med tvillingarna så cafét blir lidande. Betty får till och med dricka sitt te hemma ;).
Donna som hjälper till så mycket hon kan börjar också märka av tröttheten.
Hur ska hon orka med sitt polisjobb och sen caféjobb?

Terry börjar bli orolig för sin kålodling så han ringer in till ett trädgårdsprogam på radion men han vill inte erkänna att han har problem så han kallar sig för Gerry Forrest.
Pearl, Betty och Lily hör honom på radion och märker genast att det är han. =)

Paddy har fullt upp på kliniken och när han får ett akutbesök får de i väntrummet gå hem för att återkomma en annan dag. Han har fortfarande körkortet indraget så Chas får skjutsa honom.
Dagen innan har får tillbaka körkortet råkar Chas köra ner bilen i diket så nu har han ingen bil heller...

Anna fortsätter att retas med Carl och förolämpa folk i sin närhet. Nicola fick sig en känga och Lexie med.


Kommentarer
Postat av: Tina V

Varför skulle Rodney göra som Nicola vill, vem skulle hon skvallra till?

Löjligt, hon är ju hans dotter.

Skulle dom andra i byn bry sig om en barnsaga?

2010-11-11 @ 15:17:24
Postat av: Bittan

Jag tycker det var otroligt barnsligt det där med Nicola, och jag undrar oxå vem hon skulle skvallra till och vem som bryr sig. Möjligen kanske att Rodney skulle tycka det var pinsamt om folk fick reda på att han skriver sagor =)

2010-11-11 @ 15:49:05
Postat av: Tina V

Vad löjligt, varför skulle Rodney vara rädd för Nickola?

2010-11-11 @ 15:56:52
Postat av: Tina V

Ursäkta att det blev dubbelt, men min första kommentar syntes inte, jag tycker att det var gulligt att Rodney skriver sagor.

Fler morfäder skulle umgås med sina barnbarn.

2010-11-11 @ 15:58:29
Postat av: Brita

Rodney kommer givetvis att göra succe som barnboksförfattare och illustratör och tjäna bra med pengar på detta.

2010-11-11 @ 16:12:07
Postat av: Cinnamon

Jag tror att Nicola tänkte säga till Pollard att han är Bollard i Rodneys saga. Vad nu det skulle spela för roll om han får veta det eller inte............

2010-11-11 @ 16:34:03
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Varför går Betty och Edna till kaféet och dricker te när de bor alldeles intill? I synnerhet nu när det inte ens finns några kakor. Viv är alldeles för skärrad för att kunna sköta både kafé och butik, i synnerhet som hon oroar sig för det hon måste berätta för Bob - för att inte tala om hotet från Freddie. Det kommer väl att braka loss på den kanten också, om hon inte får ett sammanbrott innan.

Nicola visade sig från sin sämsta sida i dag - vara otäck mot småbarn till och med! Och så fick hon höra att hon var Annas styvmor, det gillade hon nog inte.

2010-11-11 @ 16:45:23
Postat av: ylva

Det var ganska menlösa avsnitt, tycker Nicola borde försvinna igen, hon tillför inget av värde. Hennes elakheter känns bara tjatiga nu. Och som skrivet här ovanför, VARFÖR skulle Rodney bry sig om folk fick veta?

2010-11-11 @ 17:09:02
Postat av: Tina

Ganska hispiga avsnitt idag. Rodney vill väl inte att det ska komma ut att att skriver barnböcker, kanske.

2010-11-11 @ 17:45:26
Postat av: Viktoria

jag tror Gray kommer att komma på vad katie håller på med.Då blir det nog inte så rolig...

Undra om nån i byn får tanken till att publicera Rodneys sagobok haha det skulle vara nåt,Nicola e faktiskt tråkig....hon verkar inte tåla nånting hon...

2010-11-11 @ 19:18:19
Postat av: Anonym

jag tror Gray kommer att komma på vad katie håller på med.Då blir det nog inte så rolig...

Undra om nån i byn får tanken till att publicera Rodneys sagobok haha det skulle vara nåt,Nicola e faktiskt tråkig....hon verkar inte tåla nånting hon...

2010-11-11 @ 19:19:56
Postat av: viktoria

sorry råkade dubbel klicka:(

2010-11-11 @ 19:20:34
Postat av: SoP

-tycker det var helt meningslösa avsnitt idag som bara gjorde mig irriterad, alla var sura o elaka o allmänt gnälliga o gapiga-tyckte jag. Och Anna, som en del tycker är så ful, instämmer, hon ser ut som en mupp-enda roande idag att se henne framför mig med buckligt ansikte o en sån där sur inåtmun som de sura gubbarna på balkongen har i Mupparna. Önskar att hon försvinner men jag har en känsla av att hon o Nicola kommer att bli seriens kombattanter (stavas det så? ) ett bra tag framöver :-( Urs vidriga fruntimmer.

2010-11-12 @ 03:06:20
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Jag håller med!

Och jag tycker det är äckligt när alla är så fruktansvärt elaka mot varandra. Jag frågar mig om igen; är vi så där vidriga i verkligheten?? Det är sura miner och grimaser och slänga käft åt alla håll. Gap och skrik. Just nu är det ju ingen som har en normal konversation! Usch.

2010-11-12 @ 06:38:57
Postat av: Lena

Lite skönt att se att det inte bara var jag som reagerade så igår.

Tänkte att det var höstmörkret och regnet som påverkade mig och gjorde mig extra negativ.



Igår var det verkligen bedrövligt. Ingen är vänlig mot någon längre. Int ens de som lever ihop verkar trivas med varanadra?????



Nicolas irritation var verkligen överdriven och

vadå startat dagis (förrestern är det väl Rodneys hem så han gör väl vad han vill där) det var ju knappt en vecka sen hon hade hunddagis där själv



Betty rules:-)

2010-11-12 @ 12:25:05
Postat av: SoP

Är "vi" såna? Tja- :-( Jag brukar vara lite uppåt av att ha sett Emmerdale som start på dagen men nu blir man ju sänkt.

2010-11-12 @ 22:34:14
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0