Jacuzzibad, ett dött får och sagoletning

Idag kom jacuzzin till Dinglarna, tack vare Gennies handpenning. Det blev poolparty och Marlon dök upp. Lisa hade en fin baddräkt och badmössa som matchade. Shaddrack badade med kläderna på och luktade inte allt för gott. Han gjorde allt för att lukta ännu värre...eller för att bättra på bubblandet.
Alla har så roligt med vattenkrig och badande att Gennie glömmer bort att åka till ålderdomshemmet där hon ska fixa pensionärernas frisyrer. Hennes mamma Brenda kommer till gården för att hämta Gennie men Gennie har inga planer på att åka hem.
Chas hittar på att Gennie har fått jobb på veterinärkliniken som assistent och Brenda blir lite lugnare men när Gennie inte vill följa med hem så stannar hon också hos Dingles.
Detta gör att Chas måste övertala Josh att låta Gennie jobba en dag på kliniken och tillslut går han med på det om Chas följer med på dans i York och övernattning där.

Gray gråter ut hos Diane och förstår inte varför damerna han konspirerat så mot honom.

Katie bor tillfälligt hos Jonny. En sak ska man i alla fall inte klaga på och det var att Katie inte är sådär jättesmal än för det är man ju inte direkt efter barnafödande men man vet ju inte hur det är i England ;)
Paul och Jonny försöker att prata ut men Jonny har lite svårt med tilliten fortfarande, så vi får se hur det går.

Jas började hos DeSouza med hemsideprojektet. Sen övertalade Anna henne att följa med Miles på fotouppdrag. När de kom tillbaka sa Miles att det gått bra men att Anna ska aldrig mer hjälpa honom med hans kärleksliv.

Jimmy var tillbaka och träffade Anna. Han vill ha all information om henne från Carl och när det visar sig att Carl inte är intresserad av henne så vill Jimmy försöka.

Nicola kontaktar David och meddelar att förlaget vill ha tre nya sagor. Hon ber David att försöka ordna fram det och han besöker Rodney. Medan Rodney hämtar en konjak så letar David igenom vardagsrummet. Han får lite svårt att förklara varför han snokar som han gör så han hittar på en anledning till att dra därifrån på direkten.
Hur ska Nicola få fler sagor, för det finns väl inte fler än?

Daz och Jake pratar om Scarlett (jag hade helt glömt bort henne) och Daz saknar henne lite men hon ska bara vara borta några veckor till. De frågar Sam om han saknar någon och Sam säger att han har någon på gång.
De försöker att få honom att berätta men det gör han inte.

Jo är ute och kör med lastbilen och plötsligt kör hon på ett får. Hon får panik och ringer veterinärkliniken men ingen svarar. Sam och Daz som är ute på fälten och lagar staket får syn på henne och rusar dit.  Sam vet att det är Gennie som ska jobba så han ringer hennes mobil och berättar vad som hänt.  Gennie får panik och ska åka dit men först måste hon hitta lite smärtstillande medicin. Hon river runt på hela kontoret och bryter upp medicinskåpet, rafsar i massa medicin i väskan och sticker utan att stänga om sig.
Edna kommer dit strax efter och tror att det varit inbrott så hon ringer polisen.

När Gennie kommer fram till olycksplatsen så har fåret redan dött. Sam skjutsar hem Jo och hon är tacksam för hjälpen. Man ser hur han tittar kärleksfullt men osäkert på henne.

Gennie ska åka tillbaka till gården men möter Eli på landsvägen. Han har fått punktering och är på dåligt humör. Gennie börjar gråta och känner att allt är hopplöst. Hon tömmer hela väskan med medicin på marken och precis då kommer polisen. Det ser verkligen inte bra ut för dem båda...

När Sam är på puben på kvällen med Daz och Jo försöker Daz att få reda på vem den mystiska tjejen är. Sam får sen rådet försöka bjuda ut henne eftersom han sagt att hon tycker om honom.
Stackars stackars Sam, han måste ha missförstått Jo...

Trevlig helg allihop ha det så bra i höstmörkret!

Kommentarer
Postat av: Erik

Lite väl mycket Dingle-buskis i dag. Var kom alla badleksaker ifrån i en hast? Victoria tillbaka, det var länge sedan man såg henne. Fattar Jo att Sam är kär i henne? Det kan aldrig sluta bra. Och den här barnbokshistorien - det var TVÅ böcker till som förläggaren ville ha, men jag tvivlar på att Rodney skrivit mer än en saga åt Gabby. Böcker är inget som man har på lager eller kan snickra ihop i en hast, vilket kanske Nicola tror. Sedan verkar det bli konkurrens mellan bröderna King om Anna. Hon har inte träffat Matthew än, men det lär hon väl göra snart.

2010-11-19 @ 16:28:26
Postat av: Jesper

Då det väl va någon gång i början av september som jag slutade att se dessa äldre avsnitt både pga tidsbrist samt att de är så fantastiskt bra de som visas nu :D så tänkte jag att man måste se lite då ni ganska ofta tycker att det är rätt dåligt nu.



Oj oj jag orkade bara med ett avsnitt ifrån dagens på play :(



Ni som inte har tjuvat och sett 2009/10 ni har verkligen all framför er det blir MYCKET MYCKET bättre jag lovar! så håll ut :)))

2010-11-19 @ 17:32:55
Postat av: Lena

Jamen Jesper bara peruken får vara kvar så är jag nöjd:-)

2010-11-19 @ 17:52:09
Postat av: Jesper

Ja till sommaren 2010 :))

2010-11-19 @ 17:58:44
Postat av: Jesper

Skådespelaren är fortfarande kvar!!Det var peruken som rök av någon anledning :)

2010-11-19 @ 18:01:02
Postat av: Jesper

Nåt helt annat!!

http://www.youtube.com/watch?v=FbBJoKNRZis



Här har vi säkerligen en ny storsjärna hon är helt fantastisk tycker jag :)



(I sverige har vi ju Agnes som är bra hon med!!!)

2010-11-19 @ 18:20:19
Postat av: Lena

Jasså vad skönt då missförstod jag dig:-)

2010-11-19 @ 18:31:32
Postat av: Tina

Det kan ju bara bli bättreför dagens avsnitt var botten. Rena rama buskisfasoner och Gennie verkar inte ha alla hönsen hemma. Är det därför hon vill vara hos Dinglarna och leta rätt på dem;)

2010-11-19 @ 18:36:17
Postat av: Suss

Jag håller verkligen med er detta var det sämsta avsnitt jag har sett, o snälla skriv ur Gennie o Eli

ur serien vilka nollor man kan säga "alla ljus är tända men ingen hemma":D.Och resten av Dingels fam. var verkligen knäppa fam. idag.mer än vanligt trevlig helg alla emmerdale älskare;))

2010-11-19 @ 23:24:48
Postat av: Brita

Dinglarna fjantade sig i badet, äntligen lite lyx i deras fattiga liv. Att se präktiga Lisa, familjens klippa, i baddräkt som glamourgirl en höjdare. Men var var Zak, vågade han inte visa sig i badbrallor?

2010-11-21 @ 03:33:59
Postat av: SoP

Gennie Måste ha fått dubbel uppsättning av far sin´s IQ-gener ?

2010-11-21 @ 05:33:38
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Zak är på Irland.

2010-11-21 @ 07:53:31
Postat av: Erik

En reflektion - kanske gjorde man det här jacuzzi-avsnittet så extra jönsigt bara för att Brenda skulle förstå att hon måste stanna i byn och hålla ett öga på Gennie - annars skulle hon ju ha tvingat med henne därifrån. Och att hon inte stack själv måste väl ha betytt att hon tyckte att åtminstone vissa Dinglar som Lisa var någorlunda civiliserade trots allt.

2010-11-21 @ 08:57:02
Postat av: Lena

Nä du SoP



Inte är Shadrach dum inte bara lite egen:-)



Gennie däremot,jag har inte ens ord för det

2010-11-21 @ 13:17:57
Postat av: Brita

Shadrach har i ljusa stunder fin formuleringsförmåga. Försöker dra mig till minnes en av hans glimrande sentenser. Återkommer i ärendet. Han har även citerat Shakespeare. Nu är han reducerad till lallande fåntratt, synd.

2010-11-21 @ 13:37:56
Postat av: SoP

Nja,han har sina moments,men så värst smart är han ju ändå inte,hur mycket man än gillar honom.

2010-11-23 @ 03:22:16
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0