"Hon skulle gilla Freddy Krueger om han bjöd på godis"


Lisa försöker få Debbie att tänka lite på sin dotter Sarah men Debbie vill inte visa något intresse. Dock känner sig hon rätt ensam, hon försökte be Chas om ursäkt och det gick inte så bra till en början men sen sa Chas att vi får väl se. Eli ställde upp och lyssnade efter att ha fått några öl på puben. Han utnyttjade hennes sårbarhet för att få tag på bilderna på sig och Kelly och om hon ställde till med något skulle han skvallra för Scott om att de tagit lån i hans namn. Till och med Jas hade fått nog av hennes elaka tunga.

Byns gamlingar övade inför pubfrågesporten inne på caféet. Lite kul var det när det kom en fråga om eurovisionsschlagerfestivalen 1974 (när Abba Vann) och Paddy kunde svaret =)
När de sen skulle tävla på puben och Bob skulle utse sitt lag få blev det många klagomål. När det visade sig att det bara var män med i laget blev Louise sur och skulle utmana dem med ett eget lag med bara kvinnor som tävla för B&B:t.

Rektorn för Victorias skola kom på hembesök för Jack hade inte varit på föräldramötet och Victoria har börjat strula på lektionerna och uppmuntrat andra barn att röka på rasterna. Jack fattar inte varför men när de pratat en stund så tror rektorn att det beror på familjeförhållandena. Det vill han inte kännas vid utan menar att Victoria har ett eget ansvar för det hon gör.

Sam försöker att vara självständig genom att inte lägga pengar i hushållskassan. Det visar sig att han inte har så mycket att äta och han ser lite avundsjuk ut när Shadrack och Zac äter fågel. Han får sen smaka två lårbitar men det kostar 4£. Sen ska han behöva betala Lisa för att hon passar Sam. Kan det påverka hans beslut att inte flytta? Även om de bara "skojar" lite med honom så ser han till att försöka få en egen inkomst, han ska brygga öl!

Kelly och Jimmy ska planera inför bröllopet och skriva deras bröllopslöften men Carrie ringer och vill ha Jimmys hjälp. Det gör Kelly supersur för Jimmy redan varit sen till deras möte på grund av Carrie.
Jimmy åker ändå till Carrie och de pratar om Lexie. Carrie bjuder på vin och de börjar bli förtroliga med varann och då böjer hon sig fram och pussar Jimmy på munnen. Han drar sig undan snabbt och precis då kommer Scarlett hem. Jimmy blir helt förvirrad och rusar ut. Sen när de ses igen blir stämningen något konstig. Han frågar Carrie om hon har känslor för honom men det förnekar hon ivrigt.

Paul hjälper Kelly att planera bröllopet men det är dagen före så allt borde väl vara klart? Han märker att hon inte lyssnar på vad han säger så han säger att han tänker sätta Churchill och Hitler bredvid varann =)
Kelly får sin möhippa på puben och strippan de beställt har lämnat återbud. Viv löser det med att ordna egen underhållning. Det fick bli Marlon, Jamie och Bob som delar av Village People. Stort jubel bland damerna... förutom från Kelly som såg mest lidande ut.
Lite kul var det när de pratade om hur deras män kysstes och Carrie bara stirrade framför sig...(med Jimmys bild på t-shirten).
Jag tycker faktiskt att Kelly var rätt söt när hon log när hon var på caféet idag och när hon kramade om Jimmy utanför puben.

Någon som la märke till att eftertexten var ändrad idag?


Kommentarer
Postat av: Jesper

Jajamen nu känner man igen eftertexten!!



Idag var det väl ganska bra avsnitt , (kul att se hur dom bär sig åt då man vet hur det blir framöver..)

2010-05-24 @ 16:06:11
Postat av: Erik

Ska det bli något bröllop i morgon? Man behövde bara se närbilderna på alla inblandade på slutet för att ana att något oväntat ska hända. Och det finns fler än de som kan råka avslöja hemligheter. Morgondagens avsnitt blir säkert minnesvärda hur det än går. Brukar det inte nästan alltid hända något märkligt i samband med bröllopen i serien? Är Carrie kär i Jimmy? Fina ögon har hon i alla fall, tycker jag, men resten av ansiktet är inte lika snyggt.

2010-05-24 @ 17:20:07
Postat av: Marie

Ja jag la också märke till det nya "flaschiga" med eftertexterna.



Åh, vad jag inte vill att Carrie förstör. Kan det inte bara få vara lite trevligt gulligull på ett endaste bröllop i serien?



Får sannerligen hoppas att Boxer inte strular utan att allt blir inspelat i veckan, nu när det är så mycket på gång!!!

2010-05-24 @ 18:47:06
Postat av: Lena

Kul att du skrev det om Kelly. Reagerade också på att hon såg riktigt bra ut idag.

Önskar önskar så att det blir ett fint bröllop i morgon, men chansen för det är väl liten:-(



Är det bara jag som tycker att Shadrach ser ganska häftig ut när han gjort sig fin (de få gånger det nu hänt:-))

2010-05-24 @ 20:55:27
Postat av: SoP

>>Lena:jag tycker också han Kan se hyfsad ut. Jag som inte gillar Eli gillade ändå att han klämde till Debbie idag.Men jag måste erkänna att jag missat vart Scott tagit vägen? Inte för jag saknar honom menkul att veta ändå- Och så Önskar jag att Jimmy o Kelly får gifta sig i lugn o ro o lycka! Nån kan väl få ha det bra utan att nån bitch ska in o sabba allt?

2010-05-24 @ 23:20:42
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Ja tänk om det kunde bli ett bröllop utan bekymmer och elände, det är dax för lite fint och trevligt nu.

2010-05-25 @ 00:15:54
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Sandiza Hotpants

Fuck, jag brukar gilla Eli vad han än hittar på, men nu när han robbade Debbie efter att dom legat blev jag besviken.



Debbie är så sårbar, slår ifrån sig alla innan dom hinner såra henne. Och Eli hjälpte inte precis på traven att få henne trevlig och att lita på folk genom att stjäla hennes grejer och läxa upp henne efter liggeriet.



Tycker det var skitbra att Louise tog initiativet att det skulle va en only-ladies-grupp, dom kommer säkert vinna :)

2010-05-25 @ 04:42:18
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Mariann

Och jag som varit så less på Eli ett bra tag tyckte att han äntligen gjorde nåt bra som klämde åt Debbie. Det är hög tid att hon får ta konsekvenserna av sitt vidriga beteende.

>>SoP: Han som spelar Scott blev ju anklagad för våldtäkt så de fick raskt skriva ut Scott ur serien. Skulle han inte nånstans och "hälsa på" och sen kom han aldrig tillbaka? Någon som minns detaljer?

Jag gillade killarnas Village people-imitation :)

2010-05-25 @ 08:50:34
Postat av: Erik

Jag tror inte att det var meningen att han skulle bli utskriven. När han lämnade Emmerdale sas det att han skulle åka och hälsa på en kompis i London. Kanske tog han i själva verket semester i den vevan och åkte till Bahamas, där den påstådda våldtäkten inträffade. Sedan drog rättegången ut på tiden och det blev så mycket skriverier att producenterna inte ville ha honom tillbaka, trots att han blev friad. Det var ju ett bra tag sedan han försvann ur serien och det var på hösten 2008, ett år efter där serien befinner sig nu, som våldtäktsanklagelsen kom. Han har själv sagt i intervjuer att han aldrig kommer tillbaka till HTG. Men han kan tydligen sjunga, han är med i något slags föreställning som kräver det i London.

2010-05-25 @ 09:27:37
Postat av: Erik

Hur troligt är det förresten att Debbie skulle kunna sköta verkstaden? Det gick väl an när Len Reynolds levde, att han kunde lite om bilar kunde man ju tro på. Men Daz? Kanske möjligen Billy. På tal om Daz, förresten, visste ni att han har en tvillingbror som är lik honom som ett bär. Skickar en länk här.



http://www.google.se/imgres?imgurl=http://image.com.com/tv/images/processed/default/ae/1d/265852.j

2010-05-25 @ 10:38:50
Postat av: Lena

Nä nu får dom ge sig. Igår var det så sorgligt när Charity gav sig iväg från byn efter hennes havererade bröllop och idag Kelly.



2010-05-25 @ 14:20:07
Postat av: SoP

Jaha,därför är Scott borta- Idag sa jag: Näe,nu slutar jag titta på det här! Vad är det för producenter o manusförfattare som fått komma in? Eller fått spader ? Och allt snyftsjungande i slutet förstörde ju hela känslan,jag blev bara förbannad. Apropå Eli o Debbie,hon var ju inte översjuste precis första gången de hade sex.

2010-05-25 @ 17:35:22
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Lena

Jasså då var jag inte ensam om dom tankarna idag då.

Får nog ge Eastenders en chans till i stället

2010-05-25 @ 18:37:58
Postat av: Erik

Vad var det för förskräcklig hatt Viv hade på sig? Så är då Kelly borta, för gott får man förmoda. Lika så gott det, hon var inget att vila ögonen på precis och kanske var det rätt åt henne så som hon burit sig åt. Men man skulle önska att någon fick uppleva lite lycka snart. Det lär förresten dyka upp en ny kille dom närmaste dagarna. Kanske en ny favorit för somliga, vad vet jag. Och det händer nog lite saker längre fram, exakt vad vet jag inte, men i och med att det kommer nytt folk sätts det väl igång lite nya intriger.

2010-05-25 @ 18:50:10
Postat av: Erik

2010-05-25 @ 18:51:34
Postat av: Pandora

Fel avsnitt jag vet, men jag bara måste få gnälla på Kellys bröllopsklänning litet!! Fiifaaaan vad hemsk!! Jag har sett vackrare disktrasor än det hästtäcket!

2010-05-25 @ 19:12:36
Postat av: SoP

>>Pandora- oh ja,och så Fint den satt runt bysten med ! ?

2010-05-25 @ 19:34:15
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Erik

Jag kommer bara till google på din länk.

Det där med att Debbie sköter verkstan helt själv tycker jag också verkar konstigt, hon jobbar ju inte speciellt mycket heller.

Viv hade en typiskt Viv-hatt =)

2010-05-26 @ 09:40:23
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0