Skulle Katie passa Grayson bättre?

Terrys pappa blir "nedslagen" av ungdomar efter hans tv-debatt om ungdomsligister. Louise försöker övertala Terry till att träffa honom och först vill han inte lyssna men åker dit till slut. Han får hämta ut sin far på polisstationen  för han hade blivit gripen när han klippt till en av ungdomarna. Duke Woods får följa med sin son hem till honom och han blir snabbt populär bland byborna.

Val är allmänt sur och grinig. Är det för att hon slutat röka eller för att hon är avundsjuk på Sharon? När Sharon ska iväg på en uttagning till ett modelljobb sabbar Val det med att gnida in Sharons klänning med hundhår. Eftersom Sharon är allergisk så blir hon svullen runt ögonen och snorig. Det gjorde att hon inte blev uttagen men däremot gick Kelly vidare och har chans att bli "Miss Foxy cosmetic ".
Det slutar med att Sharon vild av ursinne rusar in på Rodneys och Pauls evenemang på Home Farm och attackerar Val. Det blir en riktig fight mellan mor och dotter så Matthew blir förbannad och kör ut dem och säger att han inte vill anlita Paul fler gånger.

Grayson tar hand om Perdy och bjuder ut henne på en romantisk picknick. Hon blir mer och mer förvirrad och verkar glömma saker och ting.Hon äter piller och sväljer ner de med vin. Rosemary gör allt för att hjälpa henne men är det verkligen det hon gör?

         ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Jag kommer att från och med nu att "censurera" de kommentarer som berättar om vad som händer i framtiden i serien... såvida de inte är allmänt kända så som att Jack dör eftersom skådespelaren avlidit..


Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Alltså nu får väl ändå Val ge sig... hon börjar att flippa ur. Synd jag tyckte att hon var en fläkt på Wooly men nu har det gått lite för långt, enligt mig. Det e bra att ni cencurerar förhandsbeskrivning för det finns faktiskt dom som inte vill veta.

2010-03-19 @ 16:16:56
Postat av: Julia

Val är min favorit i hela serien, det skulle bli en lam och tråkig pub utan henne. Men jag är jävligt trött på Perdita, och vad är det med Graysons mamma? Jag har råkat missa en del avsnitt så är inte riktigt med på vad det är hon vill åstadkomma med att försöka lura henne?

2010-03-19 @ 16:20:47
Postat av: Ann-Marie

Jag gillar oxå Val men idag var det väl lite mkt med hennes trixande. Men så gör kanske mammor mot sina döttrar. När mammor känner sig gamla o e rädda för konkurrens från döttrarna. Vad jag förstår så vill Rose-Mary har Grayson för sig själv av ngn anledning. Börjar likna lite av "Gasljus" med Ingrid Bergman. Psykning på högsta nivå.

2010-03-19 @ 16:26:13
Postat av: Lena



Jag tänkte på Falcon Crest när de ville få Melisssa att tro att hon var tokig.



Det säger väl en hel del om min kulturella status:-)

2010-03-19 @ 17:01:11
Postat av: Lena

Skrev innan (glömde skriva mitt namn) att det var bra att du sa ifrån o nu ser jag att du tänker börja censurera. Bra (igen:-)), har märkt att jag börjat ögna igenom inläggen i bloggen "rädd" för att läsa något avslöjande.

2010-03-19 @ 17:51:10
Postat av: Ann-Marie

Jag är med i den brittiska fan-klubben och jag undrar e det fler som e med i klubben? Tänk om vi alla kunde få uppleva Emmerdale-weekend. Jag tycker det vore trevligt att vi alla här träffas på Wooly. Ni som inte är medlemmar, bli det o sen "kör" vi.

2010-03-19 @ 17:58:12
Postat av: Jesper

Julia : Se längst ner bland kommentarerna!



http://emmerdale.blogg.se/2010/march/roliga-klipp-med-htg-anknytning.html

2010-03-19 @ 18:15:24
Postat av: Cinnamon

Ok då ska jag inte avslöja något :-)

2010-03-19 @ 18:18:10
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Jesper

Lena : Ska givetvis be om ursäkt då jag nämnde , som alla nu vet att Marlon överlede skottet från sin bror!..



Censur ska egentligen ej behövas men bevisligen......Så det är bra helt klart



Varför jag hjälper till med klipp från youtube etc är av intresse att kunna hjälpa till då det inte spelar mig någon roll vad jag hittar då jag följer serien nu 2010 , och då ställer det helt klart krav på mig att både tänka innan skrift och läsa igenom innan jag postar!!



Ja ska se till att du inte ska behöva vara "rädd" för att läsa inläggen

2010-03-19 @ 18:32:40
Postat av: Lena

Du Jesper:



Ingen fara. Det är väl så att HTG fyller en funktion just nu (när resten av livet står på paus :.))

Jag kanske är lite väl engagerad med mina två perioder på en gång. Men jag slår ju inte dig med dina ÅTTA timmar om dan:-)

2010-03-19 @ 18:50:48
Postat av: Ann-Marie

Jesper: Vad jag förstår av denna jättefina blogg e att dela intresse av vad som sker "just nu" vad TV4 visar varje dag. Denna blogg, vad jag förstår, handlar inte om "framtiden". Både du o jag, Jesper, ligger kanske lite längre fram i tiden men låt det vara. Hur som helst du behöver inte framstå som ett geni. Vill HTG-älskare veta kan dom nog SJÄLVA leta på internet! Du behöver INTE gå in berätta. Detta forum handlar om NUTID.

2010-03-19 @ 19:35:33
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

Näe så gör verkligen inte mammor mot sina döttrar, inte normala mammor i alla fall..

Hur blir man medlem i fan-cluben? Du kanske har berättat det tidigare men jag minns inte att jag skulle ha sett det.

>>>Julia

Jag tror Rosemary vill ha bort Perdy och få Gray till att gifta sig med Katie för hon kan få barn..

>>>Lena

Falcon Crest var min favoritserie på 80-talet =)

>>>Jesper

Det är ingen fara...om du glömmer dig så får jag väl ta fram "tipex" ;) fast jag förstår att det inte kan vara lätt eftersom det antagligen händer så mycket spännande..

2010-03-19 @ 19:51:36
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Ann-Marie

www.itv.com.

Klicka fram till Emmerdale. Längst till vä fanclub.Gör som jag betala 18 pund o få brittisk information om vad som händer på puben Wooly. Och inbjudan till "Emmerdale- weekend. Detta e bara lite onödig information, för om man vill så hittar man.

2010-03-19 @ 20:06:02
Postat av: SoP

Tänkte idag när Terrys pappa dök upp att ska de ha in en ny"gubbe" nu när Len försvann? Kommer inte ihåg om Asleys pappa kom in när va han nu hette,Len´s sura kompis som träffade sin gamla danspartner o flyttade nånstans? Spanien verkar poppis i Emmerdale-Och när Cloe ( vedervärdiga tjejhalva) försvann-var det då Jasmine kom in i serien?

2010-03-19 @ 20:16:33
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

Tack =)

Jag ska ta och bli medlem.

>>>SoP

Intressant tanke, jag har inte tänkt på det men det stämmer nog rätt bra. Det måste väl finnas en balans mellan byborna.

2010-03-19 @ 20:20:00
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Jesper

Ann-Marie : jag är lessen att du tolkar det som om jag vill/ska gå in och berätta , det är precis tvärtemot som är min avsikt!



De flesta som följer serien nu på TV4 kan ej söka på tex google eller youtube utan att få en massa information om serien 2008 2009 2010 , tyvärr är det så , det går inte att välja bort.



Men det är klart att finns inget intresse av det vi alla hjälpts åt att hitta så gör det sig själv!



Och jag förstår mycket väl att denna blogg handlar om HTG 2007 så nutid är nog 2007 du menar eller?

2010-03-19 @ 20:54:47
Postat av: Ann-Marie

Ja eller hur?

2010-03-19 @ 20:57:10
Postat av: Erik

Varför går Edna jämt och bär på sin hund? Häromdagen när Edna och Pearl var barrikaderade inne i huset, kom Alan och någon till bärande på Tootsie och valpen bredvid varandra. Det såg ganska löjligt ut. Undrar om det var medvetet gjort? Undrar om Sharon försvinner för gott ur serien nu? Bara inte Paul gör det också ...

2010-03-20 @ 14:26:03
Postat av: Adm

>>>Erik

Jag tror att det är för att man inte ska missa att hon har hunden med sig.. eller så ska det föreställa att hon är lite rädd om hunden eller så är jag ute o cyklar helt ;)

Sharon kan få vara kvar ett litet tag till men Paul ska få vara kvar hela tiden.

2010-03-21 @ 11:26:13
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

>>Erik: fråga Paris Hilton och alla andra som har sina hundar som accessoarer :) Nej, men det är väl naturligtvis för att vi ska se att hunden är med utan att de behöver filma fötterna.

>>Jesper och Ann-Marie: Jag tycker det är jättebra att Jesper lägger in tips om länkar och sånt. Och jag tror nog att han och alla andra kan censurera sig hädanefter så det inte avslöjas nåt vi inte vill veta.

Jovisst, kan de flesta leta rätt på länkar men jag har inte tid. Så jag tycker det är en suverän service.

Tack även till SoP för länken om fancluben! Och surgubben hette väl Jarvis :)

2010-03-22 @ 07:25:30
Postat av: Ann-Marie

Jag för min del struntar fullständigt i om det kommer länkar som visar vad som händer i HTG. Har i många år själv kollat framåt. Verkar finnas många här som inte vill det. Jag har som sagt varit med i fancluben i många år o får brev o uppgifter från HTG 3 ggr per år. Så nog vet jag vad som händer där borta.

2010-03-22 @ 10:51:31
Postat av: Adm

Jag lägger ut länkarna om vad som händer i HTG just nu i England för då kan var och en välja själv om de vill kolla. Jag vet att endel är nyfikna och vill veta och jag kan förstå om det är svårt att inte berätta om vad som händer eftersom det antagligen händer en hel del.

Att jag valt att börja censurera kommentarer är för att man ska kunna läsa de utan att få veta i förväg vad som händer.

Jag hoppas ingen tar illa upp för det är inget illa menat =)

2010-03-22 @ 16:38:32
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0