När någonting inte ska gå fel...så gör det det...

Usch vilket slut idag. Eli lovade Marlon att rånet mot bookien skulle gå bra men han hade en pistol med sig istället för basebollträ som han sagt. Marlon ville först inte att de skulle genomföra rånet men tillslut så kunde han inte välja annat. När Eli tog tid på sig inne hos bookien så gick Marlon för att kolla vad som hände. Då såg han att Eli brottades med en man och han försökte avstyra allt. Mitt i tumultet gick ett skott av och Marlon hade blivit träffad. Det slutade med att man fick se Marlon åka iväg i ambulansen...
Jag vill inte ha mer död och elände just nu...Hoppas han klarar sig!
Eli mådde inte alls bra efteråt.. han hade åkt iväg och stannat vid en sjö för att göra sig av med pistolen. Dessutom hade Jasmine fått skjuts i bilen han snott och falskskyltat, så hon kan nog lista ut ett och annat så småningom..

Kelly fick ett modelljobb som visade sig vara på en järnhandel och hon skulle visa upp "powertools" för massa gubbar, det var inte riktigt vad hon tänkt sig men gjorde det ändå för pengarna.
(Sharon hade tidigare retat henne om att "är det en kyckligkostym du ska ha på dig".. var det inte Kelly som var utklädd till någon form av jättemaskot en gång tidigare?)

Emily gör allt för att ta hand om Ashley, fixar mat och ser till att finnas där hela tiden. Inte ens Jasmines pikar om att hon är där hela tiden biter på henne.

Shadrack snodde ett gäng med getter och sålde de till Jo. Hon var väl inte riktigt beredd på att börja med så många på en gång och hon visste inte riktigt vad som behövdes göra. Andy retade henne när hon försökt att mjölka en bock.

Rosemary hjälpte Katie med hästarna för Perdy behövde vila.

Rodney försökte få Paul att starta ett företag som nöjesfixare men Paul var tveksam.


Kommentarer
Postat av: Cinnamon

Ja usch vad det var dramatiskt idag, men Marlon klarar sig, så vi kan vara lugna :-)

Javisst, Kelly hade någon sorts kycklingdräkt på sig tidigare och lämnade ut reklamblad eller vad det var.

Emily verkar vara förtjust i Ashley.

2010-03-10 @ 15:06:10
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: HTG-Fan

Ja, fy! Nu måste det väl ändå vara slut på allt elände snart? Vill ha lite "roliga" skandaler nu!

2010-03-10 @ 21:55:30
Postat av: Lena

Äntligen är Betty tillbaka från Australien. Man tänker inte alltid på vilken stor del hon har i serien eftersom det inte händer så mycket med henne.

Tycker nästan det är roligare att titta på avsnitten från 2004. "dom" kanske skulle kocentrera sig lite mer på de små finurligheterna i serien, det är ju de som gör HTG till det den är.

Action får man ju med råge i de flesta andra program så....

2010-03-11 @ 10:47:34
Postat av: Pandora

Ja ibland blir det för mycket dysterheter i HTG. Jag kommer ihåg perioden runt när Butch dog. Då var det så dystert att jag nästan slutade titta. Hoppas att det inte händer igen!

2010-03-11 @ 13:36:55
Postat av: Adm

>>> Cinnamon

Jag hade ett svagt minne om Kellys kycklingdräkt, var det när hon precis träffat Jimmy eller var hon ihop med Rodney på den tiden?

>>>>HTG-Fan & Pandora

Jaa nu får vi hoppas på lite mer glädje i serien och roliga skandaler.

>>>Lena

Betty är en av de bästa i serien, hon kan komma med rätt bitska kommentarer men ändå roliga.

2010-03-11 @ 13:43:22
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0