Lita aldrig på en journalist

Jasmines artikel kom med i tidningen, på första sidan! Men McNally hade ändrat en hel del i den så det verkade som om Paddy hade varit med på Haris lurande av kunderna. Paddy blev förbannad och Jas blev jätteledsen för det var ju inte alls vad hon tänkt sig. Paddy besökte Hari i fängelset för att få honom att sälja sin del men Hari var inte alls intresserad av det för han ville ha något att komma tillbaka till.

Eli ville träffa Debbie men hon var inte alls intresserad och sa en del hårda ord till honom. Han blev ledsen,arg och kände sig väl rätt ensam så han skulle ge igen. Alla Debbies saker han "stulit" och lagt undan i ladan fick smaka på hans ilska med basebollträet. Debbie kom för att ta tillbaka sakerna för Scotts försäkring gällde visst inte men när hon såg de krossade sakerna sa hon att Eli var bra korkad, hon skulle få pengar för det på försäkringen. Jag fattade inte helt vad hon menade.

Marlon och Donna hade litet kalas för barnen som fick komma "hem". Eli dök upp och var allmänt nere först men sen började han berätta massa historier om när de var små. Marlon stod hela tiden på helspänn för att han var rädd att Eli skulle berätta något annat. Inte konstigt för Eli hade hotat med att kunna avslöja allt med ett enda ord. Han är lite avundsjuk på att Marlon alltid landar på fötterna och får allt han vill ha medan han själv inte fått något alls.

Perdy övertalade Gray om att kolla upp alternativet med en surrogatmamma. Han gick med på det för att göra henne lycklig, de ska även resa i väg några dagar. Rosemary verkade inte allt för förtjust i tanken. Hon verkar vilja att Gray ska sikta in sig på Katie i stället.

Louise är lite deppad och hon har lite skuldkänslor över att inte stoppat Hari som har förstört för Paddy. Jamie gör allt för att försöka trösta henne. Hon är även rädd att deras förhållande ska bli känt i byn, för då blir hon syndabocken.

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Jisses vilken attityd Hari har då!

2010-03-25 @ 17:02:05
Postat av: T

Jag tror att Debbie försökte lura Eli på hans del av pengarna. Hon tänkte nog ta både sakerna och försäkringspengarna men nu fick hon väl bara pengarna. Det är allt lite synd om Eli just nu.

2010-03-25 @ 18:33:21
Postat av: Hanna

Dingle-klanen är då roliga. De säger sig alltid ställa upp för varandra, men samtidigt kan de behandla varandra som skit. Eli blir ju behandlad av Debbie precis som han själv behandlar Marlon.

2010-03-25 @ 18:57:27
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

Jaa usch vad hemsk han var idag. Jag kommer inte sakna Hari om han försvinner ur serien.

>>> T & Hanna

Dinglarna är lite speciella. Att Debbie gör som hon gör är väl ett skydd för att hon inte ska bli besviken. Bättre att såra än såras...

De som ställer upp för varann är väl mer när Zac tvingar dem, eller de äldre. De andra gör det mer eller mindre när det passar dem verkar det som. Debbie har ju alltid varit lite utanför, hon har valt det själv.

2010-03-25 @ 19:23:24
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Lena

Nja jag kan inte tycka synd om Eli. Antar att ni som följt serien längre mäste ha sett en annan sida av honom, för sedan han kom in nu har han varit lika egoistisk hela tiden. Tar tillbaka vad jag skrev häromdagen (att han är lite charmig ibland). Han är väldigt osympatisk.Skulle faktiskt inte sörja om han försvann ur serien.

(herregud vad jag hetsar upp mig på en fiktiv person:-))

2010-03-25 @ 20:06:17
Postat av: Ann-Marie

jag förstår Eli. Han hjälpte Marlon o det blev fel, Men det var ändå Marlon som bad Eli om hjälp. Nu sitter Marlon där med skägget i brevlådan. Lite får Marlon skylla sig själv. Eli lever lite vid sida om o Marlon har kommit "upp sig". Nja lite synd om Eli är det. Han kommer när Dinglarna kallar.

2010-03-25 @ 20:26:58
Postat av: Lena

Okej lite då. Men väldigt väldigt lite:-)

2010-03-25 @ 21:17:33
Postat av: Cinnamon

Nu när Eli slagit sönder Debbies grejor så kan han ju inte sälja dem och tjäna en hacka, om det var det hon menade med det hon sa.

2010-03-25 @ 22:25:03
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Sandiza Hotpants

Lena, din vettvilling, Eli är ju den största anledningen att man sitter fastklistrad!

Men jag gillar dig bra mycket bättre än dom som är med i han fanclub på facebook, en rival mindre :) Puss på dig!

2010-03-29 @ 22:51:04
URL: http://brunettsandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0