Felaktig hjälte, 60-årskris och en snokande polis

Marlon har fortfarande väldigt dåligt samvete. Donna fick hjälpa honom att öppna all beundrarpost han fått och helt plötsligt vill folk skänka dem pengar till huset. Fast Marlon känner att han inte kan behålla pengarna...
Shadrach var lite lustig när han tänkte sno en sedel genom att titta bort samtidigt som handen smög sig fram till pengahögen. Tur nog så såg Donna det.

Ashley bad Emily om ursäkt för att han fått henne till att tro att han ville mer än bara vara vänner. Han trodde att han vilselett henne med soft musik, middag och tända ljus. Emily godtog ursäkten och allt blev som vanligt igen.

Pearl fick flytta ut och när det kom två gubbar för att kolla att allt gick rätt till fick Alan dem att gå till caféet en stund så Pearl skulle packa klart. Där var även Pearl som tagit en paus, hon hör hur gubbarna pratar illa om gamlingar och deras illa luktande hem och att hennes man säkert dött för att slippa henne. Då blev hon rosenrasande och rusar tillbaka till huset och låser in sig där. Som sällskap får hon Edna och de kan prata ut.
Betty, Alan och Sandy sitter utanför och håller utkik på händelseförloppet.
Eric köper Pearls alla möbler för 1500£.

Terry och TJ kom tillbaka och Louise blev jätteglad, så glad att hon glömmer bort Jamie... Jamie verkar inte allt för förtjust i att hamna i andra hand.

Val försöker ställa till med en fest för Diane som fyller 60 år men Diane vill inte skylta med sin ålder.

Polisen Barraclough börjar misstänka att Marlon kan vara inblandad i rånet. Han har ju trots allt varit i närheten av två brott på mycket kort tid... Donna vill inte tro henne först men sen åker hon hem för att fråga ut Marlon. Han blir lite lätt nervös och Eli ser riktigt rädd ut när Donna stormar ut ur rummet och säger att hon minsann kommer att ge igen på den som sköt Marlon.



 

Tyvärr hinner jag inte med länksamlingen idag men arbetet med det fortsätter....

 

 


Kommentarer
Postat av: Conny

Dagens kuriosa.

Vet ni att Eric Pollard, eller Chris Chittell som han egentligen heter, gjort ett par porrfilmer? Och då talar vi inte om den mjukare sorten.

http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4161/is_19971012/ai_n14471852/

Personligen tycker jag Chris Chittell är en av seriens bättre skådisar, han gör rollen som Eric riktigt bra!

2010-03-16 @ 20:26:01
Postat av: Adm

>>>Conny

Ehhh... detta tror jag inte jag vill se =/ även om Chris spelar Eric väldigt bra så är det nog fel plats...

2010-03-17 @ 08:12:08
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Conny

Bara för att förtydliga, det är alltså ingen länk till någon porr, utan till en artikel där skådespelaren berättar om den tiden och varför han tvingades göra såna filmer för att klara räkningarna.

2010-03-17 @ 11:31:50
Postat av: Adm

>>>Conny

Hahahaa nää det trodde jag inte heller men nu när du säger det så kanske någon fick för sig det..

Men tanken på Eric i en sådan film är inte speciellt lockande.

2010-03-17 @ 14:24:45
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0