"40 sekunder längre än i går"

Det sa Terrys pappa som hade varit ute o joggat idag. Han är mån om att sköta sig och vill att Terry ska se till att inte TJ blir en fet unge som bara sitter framför tv:n. Han köper boxarhandskar till TJ med det gillar inte Terry.
Louise berättade för Duke att Dawn hade dött i husraset eftersom han hade tagit för givet att hon lämnat Terry för någon annan. Stämningen mellan far och son börjar nog att lätta upp lite ändå.

Sharon ville flytta från stan, så långt bort från Val som möjligt. Hon höll på att få med sig Paul på sin sida men han råkade höra henne när hon försöker briljera för Val att hon har Paul runt sitt lillfinger och kan få honom att göra precis som hon vill. Det slutar med att Sharon åker iväg gråtandes och Paul stannar kvar.

Perdy har det jobbigare och jobbigare. Rosemary gör allt för att förvirra henne. Hon gömmer Perdys medicinask, hon ringer till hennes mobil som "råkar" ligga ute i trädgården och när Perdy gått för att svara låser hon dörrarna och går och duschar. Givetvis får Perdy panik eftersom hon stått och lagat mat när mobilen ringde. Gray kom hem precis och hjälper Perdy in. Då står Rosemary i köket och tar hand om den brända maten och helt plötsligt är inte bakdörren låst.

Jack hjälper Andy med pappersarbete och inför ett besök av hälsovårdsmyndigheten. Det är så mycket att ordnas att han ställer in resan till Antigua med Diane. Det gör henne jätteledsen.  Val känner nog lite skadeglädje för hon kan inte låta bli att skryta om vad hon köpt inför hennes resa till Skottland med Billy. Hon har köpt massa massageoljor, lotion, en korsett och ätbara stringtrosor. Eftersom hon står i baren och visar upp allt får Alan nog och rusar ut där ifrån.

David skjutsar Jas och bjuder hennes sen på puben. De verkar komma varann närmare och närmare. Debbie ser det och retas lite men Jas förnekar att det skulle vara något på gång. Till och med Betty märker det.

Jimmy är på affärsresa i Zeebruggen och det strular. Varken Matthew eller Carl vill/kan åka så Carrie passar på att få lite insyn i företaget och åker dit för att hjälpa Jimmy. Carl ska passa Scarlett men verkar inte bry sig. Scarlet passar på att visa Daz runt på Home Farm.

Katie anlitar Grayson för att få hjälp med skilsmässan. De går igenom det som hänt och Gray menar att Andy ska stå för alla kostnader eftersom det är han som varit otrogen. Tyvärr så glömmer Katie att berätta att hon började deras äktenskap med att vara med Andys bror Robert...

Kommentarer
Postat av: SoP

Nån mer än jag som tyckte det mer såg ut som Paul höll på att skratta ihjäl sig än gråta förtvivlat när han blev tröstad av sin kille när Sharon åkte?

2010-03-22 @ 17:40:01
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: elliz och elviz

hejsan

fin blogg!

hur mår du idag?

2010-03-22 @ 18:37:15
URL: http://oriez.blogg.se/
Postat av: desiree !

hej!

mycket härlig blogg.

Hoppas att du kikar in på min, kanske slänger en kommentar...? Om du gillar min blogg, följ den gärna via bloglovin :D Ha en fortsatt bra dag.

2010-03-22 @ 18:39:15
URL: http://desireejosephine.blogg.se/
Postat av: robin hood.

Kolla in min blogg och ta del av alla nya headers jag har gjort gratis till bloggare över hela världen.

Kommentera gärna vad du tkr om dom senaste jag gjorde, roligt att veta!

kram.

2010-03-22 @ 18:46:58
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Conny

SoP

Kan bero på att Matthew Bose är en crap actor ;-) Speciellt i "känslosamma" scener.

2010-03-23 @ 22:19:52
Postat av: Adm

>>>SoP & Conny

Jag tänkte faktiskt inte på Paul gjorde det men att Carl ibland ser ut att le fast det inte är rätt läge...

2010-03-24 @ 13:27:48
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0