"Du kan tjata tills korna kommer hem"

Det var vad Lisa sa om att Emily skulle ha ändrat personlighet och nu skulle läsa till präst. Hon skulle minsann aldrig förlåta henne för vad hon gjort.

Sam blev upprörd över att Emily ska flytta från byn och inte sagt något till honom. Han tyckte Manchester låg lika långt bort som Peru eller Liverpool...

Hilary och Doug åkte hem men upptäckte att huset var bebott av andra dottern Caroline med familj för hennes man hade fått avsked och nu hade de förlorat huset de bodde i.
Det gjorde att Ashley gick med på att Laurels föräldrar flyttade hem till dem igen.
Doug och Ashley gick sen till puben och blev fulla. Det var ju faktiskt lite kul att se Ashley på lyset när han skulle förklara att Emily skulle flytta från byn... flera gånger ;)

Paddy har ännu inte tagit av sig sin vigselring men Emily får honom till att äntligen göra det nu.

Sandy var barnvakt till Daniel och tyckte att gossen hade ärvt hans ögon men det kunde inte Pearl hålla med om utan tyckte att det enda Daniel ärvt av Sandy var hans gaser.

Lexi försöker få Chas att insvestera i något som kallades bioniska björnar (bionicle bears?) något som barn ville ha att leka med. Chas något tveksam men försöker ända att vaska fram pengar...

Victoria vill inte fira julen med Diane så hon sätter sig på tvären givetvis..

David råkar höra att någon bor hos Debbie och Jas och han misstänker genast att det är Miles. Han lurar ut Jas och snor nycklarna till huset så Nicola kan gå in där.
Hon lurar Miles till att dricka alkohol genom att fresta honom med flaskan och sen lämna honom ensam med den.
Jas kommer hem och ser detta och blir så arg att hon ger Nicola en riktigt fet smäll rätt i ansiktet.
För att ge igen på något sätt så ordnar hon en löpsedel som avslöjar att Nicola försöker sno åt sig arvet från Miles. Artikeln kommer i morgondagens tidning....



Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej1 De enda bionnical jag känner till är Lego-figurer i robotstil. Det kanske ska föreställa någon liknande leksak?

Dagens bästa scen var när Jasmine drog till den där hånleende Nicola. Det kunde hon gott ha den apan.

Hälsningar Katarina

2010-06-29 @ 18:28:24
Postat av: Mariann

Vilken härlig högerkrok Jas fick in på skatan Nicola! Det har jag väntat på länge. Kan hon sen sikta in en lika praktfull på den billige Beckham-kopian så blir jag nöjd. Usch vilket falskt kräk. Men vad annat kan man vänta av Pollards son. Men är han Pollards son egentligen? Fifflade inte han med dna-svaret?? Eller minns jag fel?

Och tror ni att det blir kärlek mellan boxar-Jas och Miles de Supa? Och att den vidunderliga kärleken då botar honom från alkoholismen?

Ashley och svärfar va roliga idag. Men Lisa... snälla Lisa.. vilken surpotta! Där kan man snacka klimakteriekossa...

2010-06-29 @ 18:33:47
Postat av: Erik

Nicola "The Village vulture" stod det på tidningslöpsedeln. Bygamen. I dag visade hon verkligen sina sämsta sidor. Men Jasmine gav henne en snyting. Skrattar bäst som skrattar sist, det var nog Jasmine som tog hem spelet till slut. Lustigt att se Ashley och Laurels pappa lulliga. Jag trodde föräldrarna skulle åka hem och återuppta sitt sexliv igen. Den där Caroline var en ganska otrevlig typ, liknade sin mor fast värre. Undrar om det är slut mellan Jasmine och David nu. Då passar väl Nicola på att ta över, den apan. Vem ska göra Emelies jobb nu när hon försvinner?

2010-06-29 @ 18:35:06
Postat av: Marie

Ja idag var det livat i byn! Kul :-)



>>>Mariann: Får också för mig att han egentligen inte var hans son, utan fifflade till ett positivt besked på nåt vänster för att komma åt pengarna han tror Pollard har.

2010-06-29 @ 21:41:08
Postat av: Tina

Jag har för mig att han först fick ett negativt besked och att han sedan fick ett brev där det var positivt. Det hade skett någon sorts fel på labbet.

Eric låtsades efter det första brevet att han var pappan.



Visst var det livat i byn, och Lisa visade sitt rätta ansikte idag. Ashley och Doug var för roliga och Nicola den kossan fick verkligen vad hon förtjänade. :) :) :D

2010-06-29 @ 21:52:58
Postat av: Cinnamon

Hahaa vad jag skrattade när Nicola fick en rak höger, he he.

2010-06-30 @ 00:06:49
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Sandiza Hotpants

Haha, synd inte Nicola fick mer spö.



Sen fattar jag inte riktigt varför Lisa hatar Emily så mycket. Visst, hon drog iväg med Sarah MEN det var ju DEBBIE som bad henne att göra det, alltså borde Lisa va sur på Debbie och inte på Emily som bara ställde upp i vått och torrt för Debbie.

2010-06-30 @ 03:29:35
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Adm

Hmmm... var det inte så att när Eric skulle ta ett hårstrå från David så tog han ett som han trodde var hans (alltså inte direkt från Davids huvud eller kropp) och att det då visade att David inte var Erics son men när de gjorde om DNA-testet så visade det positivt?

2010-06-30 @ 09:44:43
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: madde

hej!!



ganska nyligen började jag följa denna serien o tycker att det är en perfect serie att dricka mitt kaffe till :) men jag har letat efter någon hemsida där man ser vad skådespelarna heter....? jag känner i igen "David" från någonstans o undrar vart om det är en serie eller enfilm....?



är tacksam för svar!



///madde

2010-06-30 @ 13:05:17
Postat av: Mariann

>>Madde: det är bara att googla. Skriv deras rollnamn+Emmerdale; då får du fram skådespelarens namn som i det här fallet är Matthew Wolfenden. Då kan du gå in på imdb.com och söka på hans namn där finns det mesta han gjort listat. Så får du all information om Baby Beckham :)

2010-06-30 @ 15:46:54
Postat av: Erik

Jag vet inte om Marie hinner skriva i dag, så jag kommenterar lite i gårdagens blogg i stället. Nicola visade verkligen sitt rätta jag, vilken bitch hon är, man har lust att göra precis som Jasmine i går. Svarta sidenlakan och snabbt i säng med David, jag trodde han skulle kunna stå emot lite bättre. Roligt att Gabby öppnade munnen och visade lite syskonsvartsjuka, hon har inte haft så många repliker hittills. Det blir nog svårt för Nicola i byn, nu lär hon få ännu fler emot sig, även Rodney. Men vad händer om hennes man vaknar nu som det verkade på slutet?

2010-06-30 @ 19:12:32
Postat av: T

Man kolla wikipedia om man vill veta mer om skådisar, karaktärer och framtiden!

2010-06-30 @ 19:14:13
Postat av: Erik

Kan nån förklara hur TJ:s bioniska nalle kunde börja brinna så där utan vidare?

2010-06-30 @ 19:32:45
Postat av: madde

tack marianne för hjälpen :)

jag hade faktist samma fundering om nallen,hur lyckades den bara börja brinna så....?

2010-06-30 @ 20:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0