Vad hände idag?

Inte så mycket tycker jag... men det är rätt skönt, för det behövs när det varit så mycket senaste tiden.

Jonny diskuterade att starta en hälsoklubb i bygdegården med Marlon. Alan undrade om de pikade honom för hans vikt ;)
Jonny vill ha en kyrklig ceremoni men Ashley förklara att det går inte alls eftersom kyrkan är emot samkönade äktenskap, däremot kan han be en bön för dem utan att nämna ordet partnerkskap. Jonny godkände det och började ordna med inbjudningarna. Paul däremot går runt och med tankarna på helt annat... Gray kanske?
Biskopen som fått reda på att Ashley ska godkänna deras partnerskap med en bön sa att det går inte alls och Ash måste avboka allt.

Hilary går runt och hostar innan hon ska in i något rum i prästgården, tänk om hon skulle råka se något så opassande som härom dagen. Hon beklagar sig för Doug på kaféet och Viv som hör det börjar givetvis att tala om att prästen minsann haft lössläppta relationer förut, just då kommer Ashley in och hör det. Han blir arg på Hilary som pratar ut inför alla om honom och hon borde visa respekt åtminstone för sin dotter.
Doug längtar nog mest till att få ta en öl med Lily (inte Millie som översättaren skrev).
När Doug sen är barnvakt till Gabby och Daniel så sätter han på videon och springer ut för att handla. Barnen lämnas ensamma hemma, fast Hilary är på övervåningen och vilar. När hon kommer ner så har Gabby tagit godis och Hilary blir arg och tar ifrån henne godiset. Då ringer telefonen och Hilary svarar medan Gabby återtar sitt godis. När Hilary ser det blir hon arg och tänker nästan smälla till barnet men Ashley kommer in och ser det och blir rosenrasande på sin svärmor. Hon erkänner då i sin ilska att varför ska hon ta hand om någon som inte ens är hennes riktiga barnbarn.

Jamie och Louise går runt och ångrar sig på varsitt håll, men när han ser Louise går han bara förbi surt utan att hälsa. Daz såg lite glad ut när han hörde att det var slut mellan dem...

Perdy går runt och växlar i humöret och skäller på Katie. Katie går runt och undrar om hon gör rätt?
Matthew tjyvlyssnar när Chas och Katie pratar och får på det viset veta att Katie ska bära Perdys barn. Han erbjuder henne dubbelt så mycket än vad hon får av Gray och Perdy om hon inte genomför planerna.
När Perdy får veta att två av äggen är befruktade och klara för att sättas in så måste hon be Katie om ursäkt.
Jaa hur ska det gå i detta virrvarr av känslor?

Trevlig helg allihop!

   Jag saknar Belle!


Kommentarer
Postat av: Tina

Ledig idag, Marie? Fint namn förresten, min dotter heter detsamma ;) och hon följer också serien, fast hon är lite bak. Det är tur då att jag sparar det på hårddisken så att hon kan se när hon kommer hem. Hon studerar på annan ort,



Jo, jag tycker att det är ganska mysiga avsnitt nu. Allt går i sin gilla gång så att säga.

2010-06-11 @ 14:11:52
Postat av: Erik

Kan inte Hilary åka hem, alla blir ju bara irriterade på henne, nu är hon ju till och med nära att slå Gabby när Doug smitit iväg till puben för att ta en drink med Lily. Annars har det mest varit ett velande hit och dit i dag, kanske hittar Jamie och Louise tillbaka till varandra till slut. Och provrörsbefruktningen verkar bli av. Men skulle inte Perdy hellre velat vara ihop med Matthew egentligen? Vi får hoppas att allt rätar ut sig i nästa vecka.

2010-06-11 @ 14:17:22
Postat av: Adm

>>>Tina

Tack, fint namn din dotter har också ;)

Ja idag är jag ledig och passar på att titta på HTG-på tv4 Guld. Jösses, det är gamla Belle och Victoria med. Det är kul att tänka på hur handlingen hade varit idag om t.ex. rödhåriga Victoria hade varit med fortfarande.

Det snöade i byn... hur ofta ser man det?

>>>Erik

Jag håller med, vi skickar hem Hilary!

2010-06-11 @ 14:31:25
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Hilary är jobbig, det tycker jag med. Fast jag vet inte om jag vill att hon ska lämna byn, räcker det inte att hon och Doug hittar någon annan stans att bo, något eget. Just nu tär ju båda två på dotterns äktenskap. Egentligen behövs det sådana karaktärer som Hilary för att det ska bli någon bra historia.

2010-06-11 @ 16:03:00
Postat av: Jesper

I vintras var det MYCKET snö i byn!

2010-06-11 @ 16:16:56
Postat av: Katarina

Hej! Ang gårdagens fråga om att man lämnar kvar äggstockarna när man opererar bort livmodern: Detta sker för att man inte ska komma i klimakteriet för tidigt eftersom det sker hormonproduktion i äggstockarna. Någon blödning får man inte, utan de ägg som bildas löses upp och tas omhand av kroppen.

Då har vi rett ut det.

Jag tycker att hela den här surrogatmamma-affären med Katie, Gray och Perdy verkar väldigt ogenomtänkt och att personerna det berör inte alls är redo för konsekvenserna. Barn är inget bra sätt att lappa ihop ett äktenskap på fallrepet, i vanliga fall. Och att blanda in en tredje part gör ju saker och ting ännu värre och mera komplicerade.

Laurels föräldrar kan väl ta och flytta hem till sin älsklingsdotter Caroline istället för att bita sig fast i bordskanten hos Ashley och Laurel!

Hälsningar Katarina

2010-06-11 @ 16:19:21
Postat av: Bo

Jag tycker Grayson och Katie kunde bli ett par.

De får nog snygga barn.

Så kan Pedie och Matthew flytta ihop.

Dom passar bättre ihop.

Bittra paret.

2010-06-11 @ 16:28:15
Postat av: Mariann

Men jag undrar om Katie fortfarande är så intresserad av Grayson när hon får veta att han är bisexuell och att hon måste va beredd att dela honom med div män, som Perdy gjort i alla år.

"bita sig fast i bordskanterna" haha! Tack Katarina där fick jag ett gott skratt. Jag såg den där ungen framför mig, hon den söta i filmen om syskonen Baudelaires olycksaliga liv :)

(letade förgäves efter en bild)

2010-06-11 @ 19:47:58
Postat av: Adm

>>>Katarina

Tack för infot angående operationen.

Hahaha jag skrattade också åt din beskrivning av "bita sig fast i bordskanten" =)

>>>Bo

Ja du har rätt, Perdy o Matt är de bittra människorna som skulle passa ihop...

Fast jag tror som Mariann att Katie inte skulle acceptera Grays manliga flirtar så som Perdy gjort.

>>>Jesper

Jag glömmer snön så lätt och det såg så ovanligt ut idag.

2010-06-11 @ 19:55:09
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej alla!



Missar lite här och där när Boxer inte spelar in som det ska.... Hmmm, är inte Jo och Sarah i Spanien? Andy sa ju att han skulle hämta Sarah på "dagis"... Graysons mamma, vet man på allvar om det hänt henne något, eller är det bara misstankar som sås iom att man fick se hennes väska i diket här om dagen?

Trevlig helg!

2010-06-11 @ 20:08:58
Postat av: Annette

Jag reagerade också på att Andy skulle hämta Sarah på dagis. Det måste ha blivit fel vid inspelningen, fel ordning. Hon ska ju vara i Spanien.



Kul med en Hem till gården blogg!!! Jag har följt HTG sedan starten i Sverige på 70-talet. Sedan var det några år uppehåll i svensk tv, men sen började jag se det igen. En favorit :-)



Annette

2010-06-11 @ 21:55:16
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

>>> Anette och Marie.

Kanske kan det vara så att när Katie sa nåt om att Andy skulle hämta Sarah så höll han bara med, han kanske inte ville tala om för henne att hon är i Spanien. Fast varför skulle han stanna framför dagiset då egentligen, så de kanske har missat vid inspelningen i alla fall, hahaa

2010-06-11 @ 22:34:10
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Mariann

eller kan det va så att Andy stannade till för att han såg Katie vid deras gemensamma barns minnestavla (eller vad det nu va) och så ville han inte göra så stor sak av det utan svarade ja när Katie frågade om han skulle hämta Sarah. Kanske?

2010-06-12 @ 11:28:44
Postat av: Tina

.. men varför skulle det vara så hemligt. ..eller han kanske inte kände för att diskutera det hela.

2010-06-12 @ 14:10:50
Postat av: Brita

Nån som vill slå vad? Om att Gray och Paul, Matthew och Perdy och - hör och häpna - Andy och Katie får ihop det? Observera att jag inte tjuvtittat på engelska hemsidan. Den som vinner vadet får nöja sig med äran att få rätt. Så en högoddsare: Louise och Terry igen eftersom Louise tröttnat på valpigheter.

2010-06-12 @ 19:51:45
Postat av: Bo

Ha ha ha...



Lika otroligt med Andy och Katie som om

Paddy och Chas skulle få ihop det...



Usch. Jag satte nåt i halsen.

2010-06-12 @ 20:21:50
Postat av: Brita

>>>Bo

Roligt att kunna roa någon, det tar jag inget extra för, tvärtom väntar jag mig en liten handtryckning från dig. Och varför skulle inte Andy och Katie kunna få till det igen? Katie sågs ju vid en viss gravsten nyss. Gammal kärlek... och Gray är för gammal för den unga blondinen.

2010-06-12 @ 22:13:36
Postat av: Mija

Hejsan!



Visst är väl Ednas syster hon som spelade Madge i teveserien Neighbours (Grannar) förr i tiden?

(Men det kanske redan någon påpekat?)



Hälsningar Mija

2010-06-12 @ 22:26:57
Postat av: Erik

Det finns en video med familjen Dingle i Australien från 1987. Länk följer.



http://www.imdb.com/media/rm1583586304/tt0445008



Med Butch och Mandy och hela familjen och Vivs förra man. Någon som har sett den? Skulle kanske vara rolig att se.



Och Paddy och Chas? Det är inte alls så otroligt att de kan bli samman. Inga relationer är omöjliga i den här serien. Vi får vänta och se. Jag vet inte om eller när men jag har mina aningar.

2010-06-13 @ 09:18:48
Postat av: Jesper

Erik!

Finns på you tube 8 delar (Tyvärr ngt dålig bild)



http://www.youtube.com/watch?v=ohbpaimyEn4&feature=related

2010-06-13 @ 11:20:09
Postat av: Erik

Jesper!

Tack för tipset! Har inte tid att titta nu, men kul att se Terry, Marlon mfl i lite yngre år och de gamla Dinglarna som är borta nu, Mandy och Butch.

2010-06-13 @ 11:31:13
Postat av: Jesper

Ett tips kanske?



Jag tror att om man har en dator som stödjer "HDMI" och en TV som tar emot detta så ska det inte vara några problem att koppla datorn till teven och se på webtv , youtube etc.



Kabeln är snarlik usb , kanske följer med TV:n?

Annars kolla med en Dator/TV handlare!



Prova om ni har möjlighet!

2010-06-13 @ 13:04:48
Postat av: Tina

Avsnittet med Dindlarna nere i Australien finns på DVD.

2010-06-13 @ 13:17:16
Postat av: angelica

Någon som vet ifall det blir något sommar uppehåll för htg?

2010-06-14 @ 14:43:33
Postat av: Erik

Nej, det blir inget sommaruppehåll! Det har tittarombudsmannen själv sagt i TV. Första gången någonsin i HTG:s historia som det hänt.

2010-06-14 @ 15:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0