Surrogatmor, rullstol och kanske en ny spirande kärlek

Billy vaknade till liv och mådde rätt bra.Daz blev givetvis väldigt glad. Ednas syster Lily övertalade henne att besöka Billy och det gjorde hon.
Billy kände att det var bäst att flytta från byn, även om Daz inte ville det, så han skrev ut sig själv från sjukhuset och drog iväg till okänd ort.

Hilary har nya idéer för fabriken men Eric vägrar att lyssna på henne. Pearl och Betty fixar en rullstol till gubben så att han kan komma ut lite. Val ska skjutsa honom till fabriken men orkar inte så Shadrack får ta över i utbyte mot en gratis öl. Hon såg nästan ut som en sköterska då när hon skulle dra runt rullstolen, vit rock..jaa eller kappa.

Andy blev släppt mot borgen och Jo går runt och är ledsen och rädd för att han ska hamna i fängelse.
Victoria bråkar med Daz och säger att han inte hör till familjen men då blir Jack arg och säger att de måste hålla ihop för att orka igenom denna tid.
Jack vill fortfarande inte prata med Diane. Han kommer in i affären när hon är där (och en helt okänd person, det tycker jag är kul). Pearl och Betty hör att de är där så de kommer rusande från caféet för att höra lite skvaller.

Angående branden för 7 år sen när Sarah Sugden dog så måste Victoria ha varit 6 år men jag har för mig att hon var mycket yngre, typ 3-4 år. Har jag fel? Skulle inte Victoria vara med i någon skönhetstävling men hon var för ung men fick ändå vara med för att hon skulle få något annat att tänka på just då? Nåja, jag kan ha kommit ihåg fel...

Matthew försöker övertala Perdy att lämna Grayson men hon är fast besluten att åka över till USA för att hitta en lämplig surrogatmor. Gray som ser att de står och pratar förtroligt med varann blir fundersam och han går med på hennes planer om att resa.
Katie får höra om deras planer och börjar söka information om surrogatmammor på Internet på puben. Donna ställer sig frågande till vad hon kollar på men Katie säger att det är föregående användare som sökt. Det skulle i så fall vara Betty...;)
Katie erbjuder Gray att bli deras surrogatmor men han avböjer först. Sen vill han att hon ska tänka över saken ordentligt innan de talar med Perdy. Katie vill använda pengarna hon kan få för det som insats till ett eget hus.
Fick inte Katie ett missfall när hon och Andy gick i skolan fortfarande?

Lily är på kyrkogården och där möter hon Doug. De pratar lite om byn och bestämmer att de ska ta en öl ihop på puben. De får inte sitta ensamma så länge för nyfikna Pearl och Betty slår sig ned och börjar skvallra. Då går Doug därifrån. Är det bara jag som får känslan av att han "söker" ny dam? Inte så aktivt utan mer undermedvetet.

Eric ringer och vill att Val ska komma över med lunch och först vill hon inte det men hon kan ju inte låta bli.
De får en  trevlig lunch och de sitter och tittar på gamla foton och pratar om gamla kärlekar som inte gått så bra.
Det måste ju bara bli de två igen =)


Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Jo Katie fick missfall när hon och Andy var väldigt unga. Deras fäder var inte glada åt förbindelsen. Katie och Andy höll ihop ändå men när de flyttade till Butlers farm ägnade Andy mest tid åt jordbruket och Katie inledde ett förhållande med Robert. Daz kom på dem och för att få honom att hålla tyst hotade Katie med att hon skulle få Andy att sätta Daz på barnhem.



Kunde man inte ana en liten gnista av attraktion mellan Douglas och Lily? Den arme mannen kan väl behöva lite uppskattning med tanke på hur kritisk hans fru är.



Hälsningar Katarina



2010-06-01 @ 18:04:46
Postat av: Hanna

Ibland när jag tittar på serien, kan jag inte låta bli att tänka på de små engelska byarna. De ser ofta så trötta och sovande ut i verkligheten. Tänk om det som pågår i Hem till gården skulle pågå på riktigt bakom spetsgardinerna :0P

2010-06-01 @ 18:58:23
Postat av: Angie

En liten rolig detalj var när Viv sa till Betty och Pearl (?) att Jack och Diane stod i affären. Dom rusade dit och bara ställde sig och glo med teet fortfarande i handen och inväntade någon slags föreställning. Haha, så klockren!

2010-06-01 @ 22:09:31
Postat av: Katarina

Hej! Du Hanna, man brukar säga att verkligheten överträffar alltid dikten. Det händer mycket mer än man tror, av svek,lögner och låtsasliv. Man visar upp en fasad utåt men innanför spetsgardinerna kan jag försäkra dig att det är någonting helt annat. Och någon lugn vardagslycka där livet går sin gilla gång är det inte många som upplever i verkligheten. Det verkliga livet har nämligen en förmåga att förändras hela tiden. Ofta på ett ögonblick och sällan till det bättre. Men man får ju vara glad ändå och göra sitt bästa för att leva ett så bra liv som möjligt.

Hälsningar Katarina

2010-06-01 @ 22:22:24
Postat av: erik

Kunde man inte ana lite ömma känslor mellan Edna och Billy i dag? Som om han var som en son för henne?

2010-06-01 @ 22:50:20
Postat av: Adm

>>>Katarina

Vad kul att jag inte var ensam och se den gnistan mellan Lily och Doug.

>>>Hanna

Jaa du, det är ju precis som Katarina svarar att det händer en hel del bakom dessa vita spetsgardiner. Se bara i Midsomer eller byn där Miss Marple bor ;)

>>>Erik

Att Edna sett Billy som en extrason har ju visats förut. Kanske därför hon blev så besviken när han hade sin affär med Diane.

2010-06-02 @ 07:29:45
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Angie

Visst är det härligt med Pearl och Betty, de är så nyfikna och de döljer det inte.



Var det någon som såg ESC i lördags? Albaniens bidrag hade en sångerska som var väldigt lik Nicola =D

2010-06-02 @ 07:35:50
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Lelle

Jag tror Perdy har blivit halvt från vettet ang. det här med USA-resan. Hon kan bara vilja resa bort av en anledning och den har inte med barn att göra! Dock hoppas jag verkligen inte att de i framtiden bestämmer sig för att acceptera Katies erbjudande, det vore bara för hemskt...



Dåligt av Billy att bara sticka sådär utan att säga hejdå! Spec mot Daz!

2010-06-02 @ 07:52:07
Postat av: Erik

Jo, jag tänkte också på likheterna mellan Albaniens sångerska och Nicola.

2010-06-02 @ 09:16:12
Postat av: Tina

Ja visst var hon lik Nicola. :)

2010-06-02 @ 14:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0