M.I.P.S.

Marlon kände sig lite utanför när Ross och Donna pratade polisärenden i koder. Donna gick runt och nös och tillslut fick Marlon nog och nästan tvingade henne att vara hemma för att krya på sig. Det var då han sa M.I.P.S. som visade sig betyda Marlon Insisterar... Punkt. Slut.

Jamie blev rätt orolig när han kom hem och såg att kaninburen var tom och Louise stod i hans kök och lagade mat... kaningryta, klädd i finklänning och tiara! Nu var det inte Stanley som låg i kastrullen men var var hon då? Han och Louise börjar leta, de går ut och träffar Marlon och Paddy som också måste hjälpa till. Louise och Jamie kommer varann närmare när de är ute och letar.
Marlon och Paddy hittar inte heller någon kanin men däremot Rosemarys väska och körkort. De anmäler detta till polisen.
Eftersom de inte hittar kaninen så fixar Jamie en ny och den är rätt lik Buffy/Stanley men bara lite lite mindre. Stanley har tack och lov inte rymt utan varit med TJ hela dagen så nu har han plötsligt två kaniner.
Tills det visar sig att Stanley dör. Louise och Jamie får äran att berätta allt för Viv men Viv verkar mer upprörd över att Jamie och Louise är ihop igen.

Scarlett är vilsen men villig att försöka acceptera saker och ting. Hon är fortfarande besviken på alla som ljugit för henne och ska söka upp Jimmy som hon anser vara den enda som varit ärlig mot henne. Naturligtvis kommer hon in på kontoret precis som Carrie och Jimmy kysser varann. Är det ännu en hemlighet från hennes mors sida?

Jasmine får några hårda kommentarer från McNally eftersom hon misslyckats med att få Miles att prata med henne angående hans fars testamente.
Senare under dagen så har Miles ringt och lämnat ett meddelande på telefonsvararen...

Victoria är inte allt för glad när hon får veta att Diane och Jack ska försöka lappa ihop sitt äktenskap igen.
Jo pratar med henne och får henne att inse att ibland måste man försöka låtsas tycka om någon för att någon annan ska bli lycklig... och Victoria fattar att hon måste göra det för sin far.

Gray tänker hela tiden på Katies välbefinnande så tillslut blir Perdy rätt trött på det. Hon orkar inte med hans välvilja mot Katie och när hon dessutom får veta att Gray anlitat en privatdetektiv för att leta rätt på Rosemary får hon nog. Hon vänder sig till Matthew och de pratar ut. Matt blir givetvis glad när hon vänder sig till honom och han får henne till att börja fundera på om hon verkligen älskar Gray. Jag tycker faktiskt att Matthew  är rätt charmig när han visar sin svaga sida... och det verkade även Perdy tycka. Hon får till och med ut honom på en ridtur fast han är rädd för hästar. Han ramlar av och hon skyndar sig till hans hjälp. Hon kan inte längre hålla emot känslorna och de kysser varann...

Kommentarer
Postat av: Bo

Skönt hångel där på slutet.

Dom passar bra ihop.

Det påminner mig om en gång då jag...

Nej, det spar vi. L

2010-06-22 @ 16:58:06
Postat av: Mariann

Matt och Perd (som Matt kallar henne) gjorde väl liiite mer än bara kysstes va? :)

Min inspelning hade missat slutet men jag kollade på tv4play, som tur va, så jag fick se när de kom fram bakom trädet med tillstökade kläder. Och ja, Matt är faktiskt lite charmig när han är så uppenbart förälskad i Perdy.

2010-06-22 @ 17:20:11
Postat av: Erik

Tycker också att Matt och Perdy passar bra ihop. Men frågan är om de blir det. I den här serien händer det alltid oväntade saker som förstör alla planer. Skönt att Jamie och Louise blev tillsammans igen i alla fall. Och Scarlett dyker alltid upp i fel ögonblick ... Ska Carrie och Jimmie kunna hålla sig ifrån varandra? Och Lexi och Carl? Allt kan hända. Hoppas vi hinner få veta något före midsommar. Inget program på midsommaraftonen förstås.

2010-06-22 @ 18:25:52
Postat av: Sandiza Hotpants

Alltså, ni MÅSTE kolla denna länken, en hund som sjunger med i introt till Hem till Gården!



Admin: Kan du inte bädda in detta youtubeklipp i ett inlägg så alla, inte bara kommentatorerna, kan se detta :D



http://www.youtube.com/watch?v=V4YWNWIohjM&feature=player_embedded

2010-06-22 @ 20:25:30
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Sandiza Hotpants

Och jag tycker också Mr Matthew (som Edna säger) och Perdy passar så bra ihop! :)

2010-06-22 @ 20:26:51
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Mariann

>>Jesper! Bonnläpp som jag är själv, och stolt medlem i supporterklubben team Farmerlip, så hade jag faktiskt hört talas om Kjellas traktorkapell förut:

http://mobil.aftonbladet.se/sportbladet/motor/article119948.ab?partner=www

Jag var ju bjuden till den där festen men hade inte möjlighet att åka. Så nog vet jag hur man roar sig på landet utan syntar :)

2010-06-22 @ 21:15:56
Postat av: Mariann

>>Sandiza Hotpants! Tack!!! Guuud va gulligt! Undrar om jag kan få mina akvariefiskar att sjunga med i introt till HTG? I morgon startar hårdträningen :)

2010-06-22 @ 21:28:03
Postat av: Brita

>>Mariann, trodde det var på vischan de flesta syntarna fanns? Jag menar denna uppsjö med dansband på logarna, alla med Z i namnet? Tarzans, Zlatans osv.

Ha en god midsommar allihopa, med eller utan Z, jordgubbar och drömmar om den som komma skall. Det tänker då jag ha...

2010-06-23 @ 04:05:16
Postat av: Mariann

>>Brita: ja det har du alldeles rätt i! Jag kommer ju från Malung och där är det verkligen överdos i syntar och Z-namn. Speciellt v 29 då dansbandsveckan är i full gång.

2010-06-23 @ 08:40:57
Postat av: Adm

>>>Mariann

Jo visst hände det lite mer där i buskarna men jag fick hjärnsläpp och tog inte med det...(min inspelning tog också slut mitt i så det är tur att tv4 play finns)

>>>Sandiza

Tack! =)

Jag ska lägga in den när jag hinner... jag har varit lite dålig på att lägga in era länkar den senast tiden.

2010-06-23 @ 09:13:29
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Alltså är det inte så att TV4 lägger in mer reklam så progammet på så sätt blir längre. Jag har fått lägga till extratid nu ett par ggr vid inspelingen. Förr var inspelingstiden c:a 57 minuter nu ligger den på drygt en timme.... Mer gården, mindre reklam....

2010-06-23 @ 11:19:08
Postat av: Erik

För dem som inte såg Kingdom i söndags kan jag berätta att Karl Davies (Robert Sugden) inte var särskilt trovärdig som ung advokat, han kändes för pojkaktig för det, särskilt om man hade honom i färskt minne från HTG. I övrigt var det en ganska trivsam engelsk serie.

2010-06-23 @ 12:34:34
Postat av: Adm

>>>Tina

Jag har också märkt det, reagerade på att reklampausen i första avsnittet var väldigt långt... och det förklarar ju varför man inte får med slutet på inspelningen längre.



>>>Erik

Jag tycker också att Kingdom var rätt trevligt, lagom långt avsnitt också. Musiken fick mig att tänka på Midsumer-kopia..

2010-06-23 @ 15:03:06
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: T

<< Sandiza var har du hållit hus?? Jag har ju fått försvara Eli alldeles själv här när de gick på att han var en äcklig slusk!!! :)

2010-06-23 @ 17:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0