"Gör som jag säger- vettig barnuppfostran"

Det är titeln på Vivs bok som nu äntligen har kommit. Hon försöker sälja den till folket i byn, även Jasmine skulle få betala för boken fast hon varit med och skrivit den. Viv ville ha en lanseringsfest på Home Farm men det skulle bli för dyrt så hon får nog nöja sig med samlingssalen i byn.

Jamie gör Terry lite  lätt irriterade genom att prata med gästerna mer än han jobbar. Då vill Jamie visa att hans prat minsann gör nytta och han lyckas få sex gäster som ska äta och sova över mitt i veckan. Gästerna visar sig vara ett gäng grabbar som har en svensexa. Det blir lite livat med en strippa som kommer och Jamie deltar i festandet tills Louise och Terry kommer och sätter stop för det.

Donna tillbringar mycket tid med Ross och följer med honom på arbetspass för att lära sig mer om polisyrket. Hon ska snart ha en anställningsintervju och pluggar inför det. Marlon känner sig en aning utanför och frustrerad men så kommer en uppiffad Donna in på puben och säger till honom att de ska ut och äta nu! Tyvärr så hinner Marlon se att hon gör tummenupp till Ross innan han går in i köket...

Paddy stör sig på Rosemarys hundar och att hon inte är där så han kan sköta företaget. Problemet med hundarna löser han genom att dumpa dem hos Gray som inte heller är intresserad av dem. Hur ska Paddy lösa pengaproblemen när Rosemary inte är där? Gray säger att Paddy INTE ska kontakta polisen för att efterlysa henne! Hmmm... man kan undra varför?
Perdy och Gray träffar Katie som inte börjat med den medicinska behandlingen som hon ska göra innan hon blir surrogatmamma och det gör Perdy lite otålig och framförallt rädd att hon ska ha ångrat sig.  Gray tröstar henne med att förklara det med att Katie är ung.

Jasmine köper en bukett blommor som hon lämnar hos mr DeSouza och när sköterskan frågar vem hon är säger hon att han är hennes morbror och att familjen är orolig för honom eftersom de trott att Nicola är en golddigger. Genom att fortsätta prata med sköterskan får hon veta lite mer om DeSouza.
Jas skvallrar för David som först inte tror henne men sen inser att det kan stämma men hur har Jas fått reda på det? Det var bara för Jas att erkänna att hon följt efter Nicola eftersom hon var svartsjuk.
David lovar att prata med Nicola om saken men han måste först se till att han har sin framtid tryggad, han kan ju inte bara sluta hur som helst på företaget.
Nicola som ser Jasmines bukett på sjukhuset blir misstänksam och får då reda på att hon varit där så hon är förberedd på att David ska komma och ställa massa frågor.
Hon övertalar honom att vara kvar på företaget, enda sättet för honom att behålla jobbet. Om mr DeSouza dör så ärver hans son Miles allt OM han är nykter vid dödstillfället. Så det är bara för Nicola att se till att han fortsätter att supa men först måste hon hitta honom. När Miles är hittad och full så kan hon stänga av respiratorn. "Enkelt!" Inga sorgsna miner då inte...
När Jas frågar David hur det gått kan han inte erkänna att han gått med på Nicolas planer utan säger till henne att han inte kan säga något om det just nu. Jas vet att han ljuger eftersom hon stått och tjuvlyssnat på deras samtal.
Hon beklagar sig först för Debbie som är lite skadeglad över att ha haft rätt om att David är ett svin men sen kommer hon på att hon ska vara den perfekta flickvännen tills hon fått tillräckligt med materiel till en artikel och genom den ska David minsann få se att henne lurar man inte hur som helst.

Kommentarer
Postat av: Jesper

Hej! Erik

A touch of Frost har nyss slutat , och visas från början igen på ITV3

http://www.tvguide.co.uk/titlesearch.asp?title=A%20Touch%20Of%20Frost



2010-06-07 @ 15:45:50
Postat av: Jesper

Verkar inte funka....



A Touch of Frost is on TV this week ...

ITV3 12:00am Tue 8 Jun

Season 1

Not with Kindness Feature-length episode of the crime drama. DI Frost has his hands full coping with death threats, arson and a staff shortage at the station - but anything is better than staying at home with an unwelcome guest. David Jason stars as the grouchy inspector, with Tony Haygarth, Diane Bull, Denise Black and Dominic Jephcott



Detta var texten ITV3 Hittar ni här:

http://webactu-webtv.com/articles.php?lng=en&pg=843

2010-06-07 @ 15:50:55
Postat av: Erik

Vem vill egentligen köpa Vivs bok? Ingen säkert. Och hur kunde den bli så tjock, det var ju bara gamla tidningsartiklar. Den boken lär gå med brakförlust.

Hur länge kan Jasmine hålla tyst om Nicolas hemlighet, tro? För att inte tala om Debbie..

2010-06-07 @ 16:35:30
Postat av: Katarina

Hej! Jamie flippade ur rätt rejält idag när han plötsligt deltog i svensexan. Det verkade nästan som om det var han som var brudgummen. Kan förstå att Terry och Louise blev sura och framför allt besvikna.



Rollfiguren Nicola skulle ha en lysande karriär som skådespelerska. Det vore bättre att hon satsade på det istället för att ha en städfirma, eller ett städimperium. Den där David är en riktig typ. Egentligen förtjänar han och Nicola varandra. Lika barn leka bäst.



Vivs bok blev väldigt tjock. Jag har också lite svårt att förstå hur blogg-materialet och en tidningsartikel kunde bli så mycket.



Och varför vill inte Gray kontakta polisen och anmäla Rosemary försvunnen? Det hade väl varit ett normalt förfarande i en sådan situation även om han inte hyser några varmare känslor för sin mor efter allt som har hänt. Hon har ju faktiskt varit borta ett tag nu men ont krut förgås som bekant inte så lätt. Hon har antagligen bara gömt sig någonstans och ska se vad som händer. Man kan vänta sig precis vad som helst av henne.

Hälsningar Katarina

2010-06-07 @ 18:04:21
Postat av: Bo

Jamie är ju en spoling och jag tror (utan att ha kollat) att Louise snart fattar det och gör slut.

Hon skulle ju passa bättre med Terry faktiskt.

Eller helst med Grayson. Ett vackert par!

2010-06-07 @ 18:33:33
Postat av: Pandora

Tack så mycket för sammanfattningen kära administratören! Tv4 Play har av någon anledning inte lagt upp dagens avsnitt, så då speciellt är det bra att den här sidan finns:-)

2010-06-07 @ 21:28:56
Postat av: Alexandra

Kommer hem till gården ta ett sommaruppehåll nu snart? :)

2010-06-07 @ 21:49:15
Postat av: Tina

Ja, idag visade Jamie sitt rätta jag. Alltså superbarnslig. Jag har inte fattat vad Louise ser i honom, han är ju inte ens snygg.

2010-06-07 @ 22:10:06
Postat av: Majsan

Helt kanon sida! Blev jättebesviken när anytime eller tv4 play inte lagt upp dagens avsnitt!! Skönt med uppdatering!

2010-06-07 @ 22:30:54
Postat av: SoP

>>Bo:Grayson skulle inte stå ut med spånet Lousie 0_o Iofs verkar inte Perdy vara någon översmart brud heller-men Einstein i jämförelse.

2010-06-07 @ 23:48:22
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Och Terry vill ju inte ha tillbaka Louise. Hon har ju försökt men han sa nej tack.



Jag skulle tro att Gray inte vill blanda in polisen för att han vet att hans mamma sysslat med väldigt mycket skumraskaffärer. Och även om han föraktar sin mor för det hon gjort så är det ju ändå mummy dearest och han vill väl inte att hon ska åka dit. Dessutom är han ju själv ganska delaktig i en hel del av vad hon gjort...

2010-06-08 @ 08:01:21
Postat av: Adm

>>>Erik & Katarina

Ja hur kunde boken bli så tjock, hon måste ha bloggat i smyg, i och för sig satt hon länge framför datorn men kanske inte såå länge.



Jag hoppas att Rosemary dyker upp så småningom, lika elak som förut.



>>>Pandora & Majsan

Vad kul att kunna vara till nytta =D



>>>Alexandra

NEJ, det blir inget sommaruppehåll i år. Man kan ju undra hur tv4 tänker när de har ett långt uppehåll mitt i vintern men inget på sommaren...



>>>Tina

Jag tror att Louise faller för alla (mer eller mindre) som visar intresse för henne, hon har ett behov av att känna sig åtråvärd.

2010-06-08 @ 08:07:56
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

TV4 är bara intresserat av pengar. Nu har de sålt reklamtid till Sverigedemokraterna för flera miljoner. Det är ekonomin som styr, sa TO under sändningsuppehållet i vintras.

2010-06-08 @ 08:50:05
Postat av: Tina

Vi får iaf vara glada åt att de sänder HTG.

2010-06-08 @ 17:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0