Billigt att använda en bok som toapapper?

Daz skulle köpa Vivs bok och använda som toapapper men det gillade inte hon. Recensionerna av bokutsläppet blev väldigt dåliga och Viv var inte alls glad. Så när Freddie Yorke dök upp så kasta hon ut honom ur butiken. Senare på puben fick hon veta att han var intresserad av hennes, inte boken, för ett samarbete som hade med välgörenhet att göra.

Donna gick runt på stan för att leta efter den försvunna flickan Anna. Hon hittar henne och försöker att få henne att ringa hem men det vill hon inte. Anna säger att hon har problem med sin styvfar så Donna tar med henne hem till sig. Det visar sig vara en så misslyckad idé för när Donna går ut en stund passar Anna på att stöka runt och sno bl.a. Marlons mp3-spelare. Marlon blir förbannad över Donnas påhitt men mest orolig. Han erkänner för henne att han inte vill att hon ska jobba som polis och att han är orolig att något är på gång mellan henne och Ross. Då blir Donna arg och hon är precis på väg till den viktiga intervjun.  Trots att hon är nervös och spiller mineralvatten över bordet och rapar kolsyra så får hon jobbet. Marlon kan inte riktigt glädjas åt det och Donna blir ledsen för att han tror att hon är otrogen.

Debbie skjutsar Jas till adressen hon fått av Summer för att träffa Miles. Hon hittar honom och försöker att få honom att inse vad han borde göra men han verkar inte intresserad. Nicola och David som följt efter Jas smygfotograferar när Miles dricker direkt ur flaskan. Nu kan hon äntligen säga till om att de inte ska rädda mr DeSouza om han får en attack igen.
Debbie som är på väg hem får soppatorsk  och försöker att få tag på Chas som ska hjälpa henne. Istället så stannar en ung kille i en sportbil och undrar vad som är på gång. Debbie är som vanligt otrevlig och han åker iväg. Efter en stund  återkommer han med en bensindunk och det får Debbie att vara lite vänligare.
Senare så skickar killen blommor till Debbie och det slutar med att de går ut på en date.

Jamie träffar åter igen vinexperten för att lära sig mer om vin men hon tror att han vill mer men det vill inte han. Louise är hans drömkvinna.  Tyvärr är inte Louise så förstående när Jamie kommer hem helt dyngrak och vill gosa med henne. Hon misstror honom eftersom han sagt att han skulle träffa några jobbarkompisar och spela fotboll men kommer hem full och med helt rena fina fotbollskläder.

Andy träffar sin advokat som tyvärr inte kan lugna honom. Det kan mycket väl bli fängelse i 6 år...

Både Laurel och Ashley försöker be Emily och biskopen om ursäkt men det är inte det lättaste. När biskopen sen tar med sig Emily i stället för Ashley så känner de att de inte kan göra så mycket mer utan låta dem vara.
Visst var Ashley rolig när han råkade höra när Emily och biskopen prata om hur det gått under dagen med uppsökande verksamhet och han sen springer hem till Laurel och skvallrar om att de kanske hade rätt ändå...

Kommentarer
Postat av: Erik

Synd att det ska köra ihop sig mellan Marlon och Donna. Just när man tror det ska bli bra händer något, som driver dem längre ifrån varandra. Och hur länge ska det hålla mellan Louise och Jamie. Det ser mörkt ut. Och det här med Nicolas skumraskaffärer vet man inte heller hur det ska sluta. Ingen lycklig kärlek någonstans - utom kanske mellan Emilie och biskopen. Eller kanske inte kärlek men något slags djupare vänskap. Ska det bli något mellan Debbie och den nya killen? Vad gillar hon egentligen för sorts typer? Den här mannen Freddie som är intresserad av Viv tror jag är en ful fisk, det fanns föraningar om det. Det känns som om det var mest elände på gång på nästan alla fronter just nu.

2010-06-09 @ 15:25:00
Postat av: Katarina

Hej! Vilket missförstånd när Ashley hörde samtalet mellan Emily och biskopen! Så pinsamt!



Jamie får nog skärpa till sig en smula om han ska kunna ha ett seriöst förhållande med Louise. Att överbrygga åldersskillnaden med vinkunskaper kanske inte var en så särdeles bra idé i alla fall. Han borde kanske satsa på något annat, som att sluta bära sig åt som en barnunge t ex.



Viv Hope sväljer uppmärksamheten ifrån den mystiske mannen som en utsvulten gädda sväljer en mask med krok och allt. Undrar just vad han har i kikaren.



Och Donna, dumsnäll och överambitiös, som gick och letade, på sin lediga dag, efter den där tjejen som rymt hemifrån. Och sen tog med henne hem till råga på eländet. Marlon och hon kommer aldrig att kunna bli lyckliga igen. Det förflutna hänger som en skugga över dem och även om de kan glömma oförrätterna en liten stund så behövs det så lite för att allt ska flyta upp till ytan igen. Det vore bättre att de ginge skilda vägar för bådas skull. Deras chans till något varaktigt och hyfsat lyckligt äktenskap är förbi. Sorgligt men sant.

Hälsningar Katarina

2010-06-09 @ 16:47:16
Postat av: Brita

Roligt med Debbie, hon tar då för sig på alla områden. Tror hon faller för tuffast möjliga machos och det gör inte ont om de är täta också.

2010-06-09 @ 17:58:04
Postat av: Fredrik

Om Emelie varit med Paddy så kan hon väl

vara med Biskopen?



Men det får bli on-top.

2010-06-09 @ 18:10:08
Postat av: Mariann

skilj dig från skitungen nu Marlon!!!

2010-06-09 @ 18:48:10
Postat av: Tina

Att det knakar mellan Marlon och Donna är kanske inte så konstigt. Hon polis han en Dingle. Och hur var det, hela hans lögn om det misslyckade rånförsöket och hans s.k. hjältemod hade nog fått mig till att tänka efter minst en eller två gånger om Marlon är rätt man. Det är viktigt att man har samma värderingar.



Ja, Ashley och Laurell :)

2010-06-09 @ 20:16:32
Postat av: Cinnamon

Hahaha ja det var verkligen roligt när Ashley totalt missuppfattade samtalet mellan Emily och Biskopen, hahaa

2010-06-09 @ 22:44:31
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: T

Är det inte lite väl många nya personer just nu? Ross, Debbies ragg, Vivs "polare" och den unga rymlingen.

2010-06-09 @ 23:16:21
Postat av: Mariann

Det va ju Donna som drev Marlon till det där rånförsöket med sitt hysteriska tjat om ett eget HUS. Hon visste ju att Marlon va fattig innan hon gifte sig med honom. Vad trodde hon? Att han plötsligt skulle börja snyta pengar ur näsan??

Marlon har ju aldrig varit en "riktig" Dingle. Han har tagit avstånd till deras kriminella skumraskaffärer, han ville hellre utbilda sig till kock och hade ju drömmar om en egen restaurang. Donnas bakgrund är väl inte så mycket "bättre" med en småfifflande pappa och Scott till bror.

Nä, jag är trött på Donnas omogna och hysteriska uppträdande. Hoppas det tar slut mellan de snarast så jag slipper se Marlon plågas. Det måste ju finnas nåt SNÄLLT fruntimmer för honom nån gång! Tricia va ju precis lika ego-trippad. Nu vill jag se Marlon lycklig!!!

2010-06-10 @ 09:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0