Bara massa kärleksproblem

Jamie träffade åter igen Amelia* för en vinkurs och denna gång såg Louise och Terry det. Genast började Terry att prata om att Jamie är otrogen och att Louise borde inse det. Självklart tror hon på det hon ser, att Jamie och Amelia dricker vin och har trevligt, han måste vara otrogen. Det slutar med att Louise gör slut med Jamie och hon vill inte lyssna på hans dumma bortförklaringar. För att trösta sig går hon på date med Oliver, Amelias pappa, men det blir inte så lyckat. Duke försöker att få Louise att inse att hon behöver en riktig man och försöker att bjuda ut henne. Det vill inte Louise. För att få klarhet i vad som hänt träffar hon Amelia som förklarar att Jamie nobbat henne pga hans kärlek till Louise. Då inser hon att det kanske är Jamie trots allt som hon vill ha.
Det är bara det att Jamie inte är beredd att försöka en gång till....

Kirsty kommer för att prata med Ross för hon saknar honom. Han verkar inte allt för glad över att hon dyker upp.
Marlon som inser att nu har han sin chans till att kanske få bort Ross från Donna övertygar Kirsty att försöka få det att fungera mellan henne och Ross igen. Till och med Kirsty ser hur Ross tittar på Donna och hon vet att det faktumet att Donna är gift är inte ett hinder för Ross eftersom hon själv var gift när de träffades.
Donna ser inte heller allt för glad ut när Kirsty talar om att hon och Ross ska försöka igen...

Jonny och Paul planerar bröllopet.. eller mest Jonny.. Lite roligt var det när Sandy gav goda råd, fast han inte har någon erfarenhet av ett "sådant" äktenskap ;)

Perdy är på sjukhuset för att de ska ta ägg från henne (hmm.. jag trodde hon opererat bort allt) men Gray vill inte att byborna ska veta var hon är så han säger till Matthew att hon är hos en vän. När Matthew sen ser att Katie lämnar Gray tidigt på morgonen blir han misstänksam. Han konfronterar Katie och hon säger att det inte är något mellan henne och Gray utan han ville bara ha hjälp att fylla på kylskåpet tills Perdy kom hem från sjukhuset...

Laurel och Ashley firar tvåårig bröllopsdag och vill vara ifred så de låter Hilary och Doug vara barnvakt på eftermiddagen. Precis när de ska ha det lite mysigt i soffan kommer resten av familjen hem..
Hilary och Doug blir chockade över att de håller på "framför" barnen... "får präster verkligen göra sånt?"
Ashley svarar lite irriterat: "hur tror du hon blev gravid".. Med familjen hemma och bajsig blöja blir mysandet inte så mycket mer...

Victoria blir retad i skolan för att hon bränt ner sitt hem och någon skickar taskiga sms till henne.
Det är första rättegångsdagen för Andy och dagen efter för Victoria. Hur ska det gå för dem?
Diane dök upp i rätten men det gillade inte Victoria, däremot verkade Jack ändå uppskatta det.


*Jag kommer inte ihåg om hon heter Amelia eller Amalia...

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Även om livmodern tas bort kan äggstockarna vara kvar. Men jag tycker inte att Perdy alls verkar mogen för ett så stort steg som detta är. Hon pratade ju om Frankensteins monster när Gray och hon talade om provrörsbefruktning och har man den inställningen så är man väl inte riktigt redo. Eller?



Hälsningar Katarina



2010-06-10 @ 17:08:29
Postat av: Erik

Trodde att Jamie och Louise skulle bli tillsammans igen, men det verkar som förgjort. De enda som är lyckliga är Ashley och Laurel, men de får visst aldrig vara ifred. Nu får de väl snart slänga ut de efterhängsna föräldrarna...

2010-06-10 @ 17:44:58
Postat av: SoP

Jag har inte riktigt fattat Varför Laurels föräldrar plötsligt bor hos dem ? Och jobbar där o allt? Måste ha somnat en stund eller kommit för sent in efter frukostfixning :-/ (brukar göra frukost i första reklamen)

2010-06-10 @ 17:59:50
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Pandora

Förstår inte heller varför Laurels föräldrar har vuxit fast hos dem. Som jag kommer ihåg det så dök pappan upp för att han ville vara ifred ifrån frugan. Inte långt efter så dök morsan upp.



Gud vad jag stör mig på Duke! Han som spelar honom är den sämsta skådisen i serien för närvarande. Man riktigt hör hur han läser dialogen utantill. Jobbig karaktär dessutom! Som en Allan Turner med machokomplex. Det räcker med en moralistgubbe i serien tycker jag, och Allan gör den rollen mycket bra och utan den där spännigheten som genomsyrar Duke.

2010-06-10 @ 18:11:51
Postat av: Bo

Ibalnd blir jag besviken.

Som idag.

Tyckte hela Louise svartsjuka

drama med Jamie var taffligt

skådespeleri. Nästan buskis.

Tittar också på EastEnders och

där händer det aldrig att det

blir dåligt skådespeleri.

Men i HTG så sjunker kvaliten

ibland.



Den enda som höll standarden idag

är Grayson men så tycker jag han

är snygg också.

Jag gillar folk med stil och klass!

2010-06-10 @ 19:22:19
Postat av: Brita

Det vimlar precis inte av söta småpojkar för Louise att välja mellan om hon inte ska ge sig på lille Daz förstås. Jamie får väl stå på tillväxt tills han blivit vuxen nog att fatta att mognad inte uppstår bara för han lärt sig några vin-termer. Väntar nu bara på att Grayson ska få ihop det med barmannen. Om nu inte Rosemary hittas mördad där Ednas lilla vovve satt och gnydde...

2010-06-10 @ 21:26:40
Postat av: Tina

Sandys lilla skämt om "Vertical expression" hade kanske varit rolig om inte skämtet hade varit hämtat ur en låttext, om att dansen är ett vertikalt uttryck för en horisontal önskan. Lyssna på Bellamy Brithers.



2010-06-10 @ 22:28:19
Postat av: Tina

Visst hette hon Amelia.



På tal om att se gamla HTG:are i andra sammanhang så så jag Billy i Tillbaka från Aidensfield härromdagen. De går på tv4guld där även Hem till gården går. Ganska kul att kolla in hur de har förändrats, typ ännan frisyr eller så.

2010-06-10 @ 22:33:20
Postat av: SoP

>>Tina:Jag har sett Billy i gamla Cracker-avsnitt! Shadrac hade en liten roll med! Och Cain var med i ett Aidensfieldavsnitt,spelade upprorisk arbetare på "Godset"."HTG-spotting" :-)

2010-06-11 @ 00:53:51
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Katarina

Jag får nog ta och googla lite för jag fattar ändå inte hur det går ihop. Om äggstockarna är kvar och producerar ägg men vart tar ägget vägen sen, livmodern är ju borta?

>>>SoP

Det är precis som Pandora säger, först kom pappan dit för att slippa sin fru och sen kom hon för att slippa sin man och de var på väg hem igen tillsammans men sen blev de kvar ändå. Doug ville ju flytta till byn men inte hon.

>>>Brita

Hahhaa lustigt att du nämner Daz, han var ju lite förälskad i Louise ett tag men hon nobbade honom...

>>>Tina

Ja men visst är det kul med gamla avsnitt även om man vet vad som händer. Det är också kul med HTG-spotting. Vi diskuterade det här när det var uppehåll förra sommaren =)

2010-06-11 @ 09:02:11
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: C

Tina -

Kanske var därifrån Sandy hade fått det ifrån? Även oldies lyssnar på musik vet du ;-)

2010-06-11 @ 13:26:30
Postat av: Mariann

ja just det! Annars kanske Sandy till och med varit på Facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=2324813916#!/group.php?gid=2324813916&v=info.



Oldies do that too, you know :)

2010-06-11 @ 14:07:00
Postat av: Ylva

HTG-spotting: Diane var med i ett avsnitt av "Ett fall för Frost" på Kanal 9 i vintras/våras:)

Ylva

2010-06-11 @ 14:28:54
Postat av: Cinnamon

>>>Adm.

Man tar äggen från Perdy och stoppar dem i provröret eller vad sjutton det stoppas i :-) sen befruktas äggen med Greys sperma, när det är klart så planteras äggen in i Katies livmoder.

2010-06-11 @ 22:30:51
URL: http://www.cinnamon.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0