Två stora damer med jättebröst står och fnittrar...

Jo pratade med Lisa angående adoptionen och genast blev Lisa orolig för att tappa kontakten med Sarah men det erkände hon inte utan fick  Jo att tro att Debbie kommer att ångra sig. Sen gick Lisa och försökte få Debbie att stoppa adoptionen men Debbie brydde sig inte. Så nu kommer Jo att gå med på att försöka adoptera lilla Sarah.
(Just nu tycker jag Sarah är en lam unge som knappt går själv eller rör sig överhuvudtaget)

Paddy och Rodney får prova klänningarna de ska ha under teaterföreställningen. De var jättesöta med sina jättestora lösbröst som de inte kunde låta bli att klämma på.
Doug får hjälpa Lily med kulisserna och hon flirtar rätt bra med honom och det gör att Hilary blir lite sur. Hon beklagar sig för Betty men vet inte att Edna står bakom ridån och hör allt. Edna blir förbannad och skäller ut Hilary och försvarar sin syster som blir väldigt rörd över omtanken.
Doug förklarar för Hilary att han inte alls bryr sig om Lilys flirtande, han älskar sin fru.

Val vill flytta in hos Pollard men han är inte lika pigg på tanken. Då kör Val med det gamla tricket och låter lite småsaker "glömmas" kvar men Eric genomskådar henne och lämnar tillbaka allt. Han vill inte ha för bråttom med sammanboendet. På väg för att prata om framtiden så råkar Val köra in i en bil som tvärstannat på vägen. Det visar sig att damen i den bilen inte vill blanda in polis och försäkringsbolag utan erbjuder Eric 400 £ för skadorna som var ganska lindriga. Hon känner igen Eric och ger honom sitt telefonnummer.
Val blev lite svartsjuk över damens flirtande.

Donna och Marlon vill ha en lugn jul i sitt eget hus för första gången men Marlon får inte ledigt av Diane men efter mycket övertalning lyckas han bli ledig. Tyvärr har Donna tagit ett extrapass just den dagen eftersom Marlon inte var ledig...

Lexi planerar in ett jätteparty på puben, för att locka folk så ska det vara strandtema.

Sam har det svårt att få pengarna att räcka till.



Det verkar vara rätt lugnt i byn just nu, speciellt när inte polisen är där och förhör bröderna King.

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Jag undrar var Sam får pengar ifrån. Äggförsäljningen kan väl inte inbringa några större inkomster. Kör han sopor fortfarande? Han jobbar ju lite hos Jo men hon kan ju inte tjäna så mycket att hon har råd att betala honom någon vidare lön. Inte än i alla fall. Kanske senare om hon ska expandera. Men det är nog lättare sagt än gjort när hon inte har något stöd eller någon hjälp av Andy som bara tänker på sig själv.

Hälsningar Katarina

2010-07-07 @ 17:39:33
Postat av: Erik

Undrar om det är så här lugnt före jul, därför att så få kanske tittar på programmet under julhandelstider i England, så därför lägger man in lite strunt och oviktigheter för att fylla upp tiden och drämmer sedan till igen när det blir jul och folk har tid att titta med något som får folk att spärra upp ögonen. Vet dock inte om det blir fullt så dramatiskt i år. Den mest aktuella frågan just nu är väl om Eric ska kunna stå emot den flirtande kvinnan och vara Val trogen. Vi får kanske se i morgon.

2010-07-07 @ 18:24:40
Postat av: Jesper

Nä det är ju ganska ovanligt lungt nu före jul , annat var det denna julen , allt annat än lungt! Ögonen var nog megastora på de flesta!

2010-07-07 @ 19:53:09
Postat av: Mariann

Tips: gå in på Conny's blogg (http://emmerdale.bloggplatsen.se/) och läs intervjun med "Simon".

2010-07-08 @ 07:22:24
Postat av: Mikaela

När jag såg detta avsnittet kändes det som att Debbie funderade på att hon vill ha sin dotter. På nått sett hoppas jag det. Hon är precis som sin mor å far. Men bakom den hårda ytan verkar det finnas en mjuk Debbie. Nu har dom inte nämnt nått om det i serien. BTW jättebra blogg detta :D älskar hem till gården missar inte ett avsnitt. Jättekul att du skapat denna :)

2010-07-16 @ 20:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0