Byta julklappar som man inte vill ha...

Perdy flyttade in hos Matthew på Home Farm och fick en "bränd bacon"frukost på annandagen för så hade Kings haft det under alla år =)

Viv hade välgörenhetssopplunch på caféet och folk kom dit med saker de ville skänka bort eller för att hjälpa till.
Diane såg att tröjan hon gett till Victoria i julklapp låg bland sakerna och hon blev ledsen. Edna såg att boken med dikter hon gett till Lily också låg där men hon var inte bättre själv för hon hade lagt dit baskern hon fått av Lily.

Betty var så supersöt när hon skulle svara i Nicolas mobil men inte riktigt visste hur man gjorde. Nicola hade glömt mobilen på bordet så hon var inte där när Betty tog emot samtalet från sjukhuset. Konstigt nog så sa Betty inget om att det ringt men hon hade väl annat att tänka på för hela byn pratar om att Perdy lämnat Gray för att flytta ihop med Matthew.

Jas fick pikar från Nicola hela tiden och hon blev rätt less på allt så Debbie såg till att de skulle komma därifrån ett tag och bokade en resa till Lanzarote, Eli fick stanna hemma och det gjorde honom rätt putt...och svartsjuk.
Miles försökte få tag på Jas för nu har ju hans pappa visat nya livstecken. Det dröjer nog inte länge innan gubben DeSouza vaknar.

Val pratade med Jack men han har inga känslor kvar för Diane, inte sen han fick veta vem hon blivit kär i.
Han kände att han inte kan bo kvar i huset de ska renovera så han bestämde sig för att sälja huset och flytta till Hotten (eller någonstans inte allt för långt bort)
Paret Doland (Melanie och Greg, namnen jag hade så svårt att komma i håg) bestämde sig för att lägga ett bud på Jacks hus så de kan bo kvar och Jack verkade intresserad. Laurel tyckte det var kul men Ashley verkade inte allt för glad över att ha dem boendes i byn.
Diane råkade höra vad de sa och det fick henne att nästan bryta ihop för nu insåg hon att Jack kommer aldrig att komma tillbaka till henne, hon har förlorat man, familj och hem.

Katie undrade hur det skulle bli om barnet skulle slitas mellan två hem redan från början och Gray sa att hon hade all laglig rätt att göra sitt beslut precis som hon ville. Det gjorde att hon började tänka på abort men när Perdy fick veta det så sa hon till Grayson att hon kommer att gå till polisen med koftan och det kommer att förstöra hans liv om inte han får Katie till att ändra sig.
Polisen besöker Gray för att tala om att de hittat Rosemary och att hon insett att alla bevis som finns kommer att fälla henne så hon har tagit livet av sig.
Det gjorde att Gray brast ut i en gråtattack som inte verkade riktigt ärlig men han lyckades övertala Katie att behålla barnet så han inte förlorar allt på kort tid...
Katie berättar för Perdy och Gray att hon behåller barnet om Gray får vara delaktig i barnets liv mer än bara till namnet.

Kommentarer
Postat av: Erik

Nu har vi sett Edna lullig två dagar i rad. Var ska det här sluta? Undrar om sista ordet är sagt om Katie som surrogatmamma? Jonny kanske säger något om Grays snedsteg med Paul?

2010-07-15 @ 09:00:36
Postat av: Mariann

ordningspolisen här: Edna la väl dit den "snygga" baskern först EFTER att hon upptäckt att Lily hade lagt dit poesiboken?? Eller fattade jag det helt fel?



>>Erik: Ja, Edna börjar bli en riktig festprisse! :)

2010-07-15 @ 13:29:53
Postat av: Mariann

ps. En eloge till adm-Marie som lyckas komma ihåg namnen på de där jag alltid glömmer namnen på! Men det är väl bäst man bankar in det för de kommer nog att va med ett tag.



Hela den där historien med Gray, Katie, Perdy och barnet ger mig kalla kårar.

2010-07-15 @ 13:33:29
Postat av: Lena

Ja Bettie har förgyllt min dag igen,

hon var verkligen gullig:-)



2010-07-15 @ 17:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0