Stackars Jo!

Jag har tyckt både det ena och det andra om Jo men idag var det synd om henne. Hon skulle på viktigt möte men hittade ingen barnvakt så hon tog med sig Sarah och fick receptionisten att passa henne. Efter ett tag får Jo veta av receptionisten att Sarah har försvunnit medan hon varit i köket och hämtat kaffe. Det gör Jo helt förtvivlad och orolig om vad som kan ha hänt barnet. När de letat en stund både i kontorshuset och utanför så ringer Andy och säger att polisen har fått in Sarah på stationen. Tack och lov hade inget hänt den lilla flickan.
När Jo kommer hem är Andy ursinnig och skäller ut Jo som försöker att be om ursäkt. Han lyssnar inte utan maler bara på om sina problem och att hon är oansvarig som går på sitt möte utan att tänka på barnet.
Usch vad jag blev arg på Andy när han blev så förbannad att han dunka näven i dörren precis bredvid Jos huvud.
Tack och lov sa hon ifrån att han var så upptagen med att tycka synd om sig själv att han inte lät henne hjälpa honom. Det fick honom att tänka till och han ville sen sätta ett datum för deras bröllop och då blev hon överlycklig. När han sen ville att hon ska adoptera Sarah såg hon faktiskt mer tveksam ut.

Belle styr och ställer med teateruppsättningen. I bland kan hon faktiskt bli lite för mycket... (min åsikt)

Carl får reda på vad som hänt med Matthew och får träffa honom på polisstationen. Då fattar han att det är Gray som ligger bakom när Matt erkänner att han och Perdy har något ihop.
Carl åker och träffar Perdy för att få henne att ta reda på hur mycket Gray vet om deras förhållande.

Sandy, Edna, Betty och Duke vill hjälpa Pearl att ordna till hennes hus men de vill inte säga något till henne så varje gång hon dyker upp blir de tysta eller "måste" gå därifrån. Det gör att Pearl känner sig lite utanför.

Terry blir lite orolig när TJ vill leka med en docka han fått av Gabby. Han försöker få honom att leka med en rugbyboll men pojken är inte intresserad. Jamie försöker att få Terry att inte ta det så allvarligt genom att säga att "se jag klarade ju mig fast jag lekte i Dawns kläder när jag var liten....o Louises klänningar känns så mjuka mot huden..." =)

Kommentarer
Postat av: Erik

Jag har också avskytt Jo tidigare, men på sista tiden har hon blivit riktigt mänsklig. Skönt att hon och Andy äntligen försonats, men allt är ju inte frid och fröjd för det, han kan ju hamna i fängelse och hur går det med adoptionen? Annars tycker jag det är mycket som går på tomgång och bara känns som utfyllnad, som den här teaterpjäsen och gamlingarnas planer för Pearl. Det behövs att det händer något med Matt i finkan, i dag slapp vi åtminstone de odugliga poliserna. Carl kanske kan göra något ... Julen närmar sig. Kan det vara något slags katastrof i antågande? Verkar inte så direkt.

2010-07-06 @ 17:22:44
Postat av: Lena

Jag tycker hela HTG är pinsam just nu

2010-07-06 @ 17:42:05
Postat av: Mariann

Ja fy va dåligt det är nu. Belle är nästan lika orealistisk som poliserna. Nog för att det finns brådmogna barn men...

Det enda roliga idag tyckte jag va att dockan hette Shelley och va rödhårig :)

2010-07-06 @ 18:50:16
Postat av: Elin

Jag vill ha en härlig kärlekshistoria nu.

2010-07-06 @ 22:19:10
Postat av: Fredrik

Elin: Vill du ha en kärlekshistoria så maila mig. L



Nej, det är lite segt just nu men å andra sidan är väl det tempo vi nu ser vad som visdes i HTG de första åren. Och vi gillade det då.

2010-07-07 @ 00:27:51
Postat av: Sandiza Hotpants

Tycker Terry var löjlig som försökte pracka på TJ en boll istället för en docka. Genusmedvetenhet: NOLL.

Men så går det väl när man haft en idiotpappa som Duke.

Jamie däremot, var riktigt rolig när han spelade på Terrys efterblivna "amajgad, min son ska inte bli en tjej"-känslor med snacket om Louises klänningar.

2010-07-07 @ 01:32:09
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Mariann

>>Fredrik: jag tycker precis tvärtom. De är desperata att hitta på tempo så därför är det poliser och mördare i parti och minut nuförtiden. På den gamla goda tiden såg vi inte en enda polis. Tack och lov! Jag tycker att manusförfattarna kan låta bli med de där krim-historierna. Världens bästa deckare görs i Storbritannien - men INTE i Emmerdale :)

2010-07-07 @ 06:47:37
Postat av: Conny

Tyvärr så är Emmerdale som så många skriver inte speciellt bra just nu. "Humorn" är bara instoppad för humorns skull och det blir, för det mesta mest pinsamt och dåligt eftersom bra humor ofta bygger på allvar i grunden.

Men håll ut, om TV4 fortsätter sända 2 avsnitt om dagen, så blir det en förbättring om si så där 8-9 månader. Och det blir bra avsnitt under tiden också, även om de inte är jättemånga. Håll ut!

Någon mer som tycker att Clive Hornby (Jack) börjar se sjuk ut nu?

2010-07-07 @ 12:03:04
URL: http://emmerdale.bloggplatsen.se
Postat av: Jesper

Conny!



Håller med!

Ja nu har jag inte sett de senaste avsnitten , men tycker Clive ser blek/grå/trött ut. Usch den där sjukdomen vill vi "gubbar" inte ha...

2010-07-07 @ 14:22:30
Postat av: Mariann

Nej usch det är en hemsk sjukdom!

Jag googlade lite för att se bilder på Clive från förr. Och ramlade över en artikel där det stod att han varit trummis i ett popband - the Dennisons - och han va så populär bland kvinnorna att han va tvungen att ha poliseskort :)

2010-07-07 @ 15:59:24
Postat av: Lena

Det låter ju bra Conny, vad är väl 8-9 månader:-)



Tur att jag fortfarande inte hunnit ikapp utan har många härliga gamla avsnitt kvar att se fram emot då.



Debbie är med barn nu o när jag hoppade in så körde hon barnvagn, o varken Jo eller Del har dykt upp än så jag kanske har 8-9 månader med gamla kvar:-)

2010-07-07 @ 18:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0