Picknick inne i bilen

Rosalind, damen som Val krockade med, ringer till Eric hela tiden men Hilary får ta emot samtalen och säga att han inte har tid. Tillslut tyckte Hilary att Eric borde tacka ja för att vara riktigt säker på att Val är den han vill leva med så hon sa att han var där. Eric åker på lunchmöte med Ros och hon dukar upp en picknick i hennes bil. Sedan försöker hon förföra honom men han vill inte det så han tackar för sig och åker till puben för att träffa Val.
Hilary har givetvis skvallrat att Eric är på date så Val är väldigt upprörd när Eric kommer tillbaka.
Det gör att Eric går ut i pubdelen och ber om allas uppmärksamhet och friar till Val som blir chockad men säger Okej =)
När Val ska välja ring från Rodneys bekant har Eric sett till att byta prislappar på ringarna så den dyraste ser ut att vara den billigaste och vice versa. Val går inte riktig på det så hon väljer den som är finast...och dyrast!

Eli kommer på att han ska sälja julgranar han snor från ägorna på Home Farm. När han är ute på trädjakt så upptäcker han att Lily har fuffens på gång i växthuset. Han upptäcker drogplantorna och vill ha hälften så han kan sälja det. Lily vill inte gå med på det för hon har det endast för medicinskt bruk.

Scarlett ska betala igen för vinet som försvann under festen så hon tar jobb hos Debbie. Där får hon tvätta bilar men det urartar till ett vattenkrig mellan henne och Daz. Carrie som råkade gå förbi och bli nersprutad av vatten blir inte alls glad.
Debbie tycker det är bättre att Scarlett får pengar som lån varje månad men inte jobbar för Debbie har egentligen ingen plats där för henne. Scarlett kan få betala tillbaka när hon fyller 18 och får ut arvet.

Shadrach säljer grisarna Rose och Mary för att få pengar till julen... eller till julspriten..

Kommentarer
Postat av: Jesper

Hej o hå!

Emmerdales "nya" producent var med This morning nu för 1 min sedan och hintade om mycket nytt bla. i october -10 "life changings moment for seweral people" mm.



Tydligen ska intro musiken ändras , Holly en av programledarna nästan stod upp och sa never over my died body , dont change! Typ knappast att dom törs ändra så mycket.



Däremot så verkar nuvarande producent inte vara äldre än runt 40 så det är väl därför åtminstonde jag upplever serien lite modernare numera!



I dag såg jag andra avsnittet och det är klart att Eric skulle bli lurad (den som gräver en grop...)

2010-07-08 @ 13:36:26
Postat av: Lena

Idag gick jag faktiskt in o googlade för att se om vi inte kan få slippa Eli snart. Tänker naturligtvis inte skriva vad jag fick fram men då förstår ni hur urtrött jag är på honom.



Bryr mig inte om hur "svårt liv" han ev. haft. Han

verkar helt enkelt inte kunna känna sympati för någon annan än sig själv.



Skall inte skriva här på ett tag nu. Lovar.

Märker själv att jag bara gnäller:-(

2010-07-08 @ 13:36:49
Postat av: Erik

I dag var det åtminstone ett lite bättre avsnitt, inte lika mycket struntutfyllnad bara. Att det ordnade sig mellan Val och Eric efter sedvanligt strul och lurerier var ju bra. Håller med om att vi lika gärna kan vara utan Eli, man bara retar sig på honom, Schadrachs olagligheter är åtminstone lite roliga.

2010-07-08 @ 15:50:13
Postat av: Lena

Nu är jag här igen ändå....

och fått tillbaka tron på HTG



Har just sett avsnittet då Adam blev presenterad som den nye läkaren i byn o jag har aldrig sett Bettie så charmig o gullig förut (hon är ju alltid min favorit men idag så överträffade hon sig själv)



Ni som sett avsnittet måste minnas det:-)



Sen håller jag helt med Erik (som håller med mig:-)),

visserligen skor sig även Schadrach på andra och sviker sin omgivning, men där finns ingen ondska. Visst är han en sorglig figur men ack så rolig samtidigt.



2010-07-08 @ 17:40:19
Postat av: Cinnamon

Kan ingen ta och mörda Eli, jag är så less på honom. Jag börjar också fundera om Lily har någon allvarlig sjukdom och inte "bara" reumatism eftersom hon tar drogerna.

2010-07-08 @ 22:46:03
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Mariann

Jaa, väck med kräket Eli! haha! Vi är snart lika mordiska som manusförfattarna. Det börjar bli en lång lista på folk vi vill skicka till de sälla jaktmarkerna :)

Och så säger jag som Katarina: vad är det nu för skit den lea Debbie har lurat ut genom att lura den godtrogna Scarlett?

Jag minns inte riktigt hur det va när doktorn kom till byn. Men jag minns dr Adam. Honom glömmer man inte i första taget...

2010-07-08 @ 23:18:33
Postat av: Mariann

just ja, glömde: nej men inte f*n får de ändra signaturmelodin till HTG! nu får vi nästan ordna protestlistor från Sverige. In med Simon igen och behåll musiken!!! :)

2010-07-08 @ 23:21:57
Postat av: Brita

Slusken Eli är ju med bara för att reta folk med sin sluskighet. Inte får han bli mördad eller försvinna. Tror han blir rätt fin nybadad och nyklippt med fräscha snygga kläder. Och nog bryr han sig mycket om Debbie som i sin tur verkar iskall även mot sin lilla dotter.

2010-07-09 @ 00:22:09
Postat av: Jesper

Jag lyssnade igen och bättre på intervjun med Gavin Blyth Emmerdales producent och: Signaturmelodin skulle "eventuellt" ändras däremot blir det nya bilder , som brukligt kan man tycka då det är likadant nu som det från 2007.



2010-07-09 @ 08:03:35
Postat av: T

Vi ska inte ta död på Eli. Han är ju störtskön!! :)

2010-07-09 @ 17:47:13
Postat av: Anonym

Mycket bilder och nyttig info!

(Om ni inte redan hittat till denna)

http://www.emmerdale.me.uk/emmerdale.htm

2010-07-10 @ 13:05:50
Postat av: Tina

>><<"T" Ja smaken är ju som baken delad. Jag sällar mig till dem som tycker att Eli är frånstötande.

2010-07-13 @ 10:09:38
Postat av: Jesper

Ja det var ju "länkgubben nr1" som postade länk ovan , var ej mening att vara anonym!

2010-07-13 @ 17:38:57
Postat av: Sandiza Hotpants

MEN HERREGUD har vart borta här ett tag, men usch vad UPPRÖRD jag blir av all er ilska mot Eli! ^^



Han är ju bara så gullig och söt och lurig :D



Att han haft ett jobbigt liv spelar faktiskt stor roll EFTERSOM när han messar upp nu, hur litet felsteget än kan vara, vänder ALLA honom ryggen direkt, istället för att STÖTTA honom när han som mest behöver det. I know what Im talkin bout, nästan vart där själv. Skulle jag inte haft fullt stöd från familj o vänner när jag messat som fan, skulle jag vart död nu eller jävligt hemlös ;/

2010-07-14 @ 11:29:24
URL: http://brunettsandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0