Oskyldig eller skyldig, det är frågan?

Grays privatdetektiv visar Gray ett brev från Rosemary som påstår att hon är i Usa och att hon iscensatt alla bevis mot Matthew. Gray vill först inte att en oskyldig man ska sitta i fängelse för något han inte gjort men när han upptäcker att Perdy träffar Matthew i smyg och planerar framtiden ihop så ändrar han sig.
Dessutom ser han till att en av knapparna från Rosemarys kofta hittas i Matthews bil och det leder till att Matthew blir arresterad för mordet på Rosemary. Hur de nu kan göra så när de inte ens har något lik...
(Idag känner jag mig lite förvirrad men det jag inte fattar är hur detektiven fått tag i brevet från Rosemary?)

När det är dags för fotografering för kyrkans julkort så sticker Gabrielle iväg med Daniel utan att någon ser det. Efter ett tag upptäcks det och alla börjar leta efter barnen. Lite lustigt att de går runt och ropar på Gabby.. OCH Daniel precis som om han skulle svara.  Ashley och Laurel hittar barnen i hemmet sittandes på soffan där Gabby sitter och sjunger för bebisen.

Val och Eric bjuder in Jack och Diane på middag i rummet bakom puben. Ingen tycker att det är speciellt bra stämmning där så när Paul behöver lite avlösning i puben är de inte sena till att ställa upp.

Nicola får veta att Paul och Jonny funderar på att flytta och hon är inte sen till att tala om det för Rodney... som efter att pratat med Paul nämner det för Val som inte heller visste något.

Någon som såg att Terry köpte tvättmedel av märket Euroshopper i Vivs affär? =) Det trodde inte jag fanns där...


TREVLIG HELG ALLIHOP! =)

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Om någon ska ha huvudrollen i Belles pantomimteater så borde det vara advokaten Gray som är det självklara valet, en sån falsk jävel som satt och klämde fram krokodiltårar när snutarna kom med knappen i en plastpåse. Urk.

Johnny och Paul gör rätt i att flytta om de har tänkt sig en framtid tillsammans. Tycker att båda verkar en smula ambivalenta i den frågan men ska de över huvud taget ha någon chans till ett någorlunda lyckligt äktenskap så måste de nog börja från scratch någon helt annan stans.

Diane borde skita i Sugdens och inte fara och fjäska för de där storförgoda bondtjyvarna, även Vicoria räknas till den skaran.

Hälsningar Katarina

2010-07-02 @ 17:01:51
Postat av: Tina

Belle var inte vidare sympatisk när hon försökte att göra sig så stor som möjligt så att "Josef" inte syntes på fotot. Hon är ett stort ego och skulle behövas plockas ner. Gabby var avundsjuk på Belle, hon hade ju själv velat vara "Maria" och tog saken i egna händer ,) Kanske tyckte hon också att Daniel var bättre som Jesus, prästson som han är, än tvillingarna? Hope. Någon som visste att Jesus hade en tvilling?

2010-07-02 @ 17:05:30
Postat av: Erik

Ja, hur hade egentligen privatdetektiven fått tag i brevet från Rosemary? Det var dåligt förklarat. Och vad tänker Gray göra med väskan som han lade brevet och koftan i? Slänga den i ån? Om nu inte någon annan hinner få tag i den före dess. Ja, det var mycket falska krokodiltårar från hans sida i dag. Men synden straffar kanske sig själv ...

2010-07-02 @ 17:08:35
Postat av: Fredrik

Gray är ju ingenting jämfört med Matthew.

Sen tycker jag Perdie var extra snygg idag.

I got a soft eye for her...

2010-07-03 @ 00:52:05
Postat av: Jesper

Ja här har vi en till som det är lätt för ett soft eye!!Kelsey-Beth Crossley (Scarlett)



http://britishsoapbabes.com/babe.php?GID=38

2010-07-03 @ 07:28:12
Postat av: Katarina

Hej! Tycker nog ändå att Grays skådespelartalanger överträffar Matthews, när man kan sitta och tjuta och låtsas vara förkrossad av sorg fast man mycket väl vet att kärringen lever.

Hälsningar Katarina

2010-07-03 @ 19:15:27
Postat av: Marie

Ja nu händer det grejer vill jag lova! Men inte ska väl slimet Gray vinna över Matthew? Nä, ett par twister till lär vi nog få se. Fast såklart blir väl ingen lycklig ändå, för det verkar inte "bad guys" få bli i HTG.

2010-07-03 @ 23:33:37
Postat av: Cinnamon

Jag begriper inte heller hur deckarkvinnan kunde få tag i brev från Rose-Mary, konstigt värre.

2010-07-04 @ 21:51:26
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Adm

Tack Tina som förklarade i kommentarerna i förra inlägget att man inte fick veta hur brevet kom fram.

2010-07-05 @ 07:53:13
URL: http://emmerdale,blogg.se
Postat av: Anonym

Det troligaste är väl att Rosemarie har skickat brevet till polisen själv.

Hon såg ju rent av galen ut ut vid ett tillfälle för ett tag sedan då hon sa att Kings skulle få se på hämnd.

2010-07-05 @ 10:47:13
Postat av: Adm

>>>Anonym

Var det inte Grays privatdetektiv som fått brevet, inte polisen?

Hur skulle Rosemary veta att Gray skulle anlita just den detektiven?

2010-07-05 @ 17:10:15
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Lena

Anonym = Lena

glömde snurrig som vanligt:-)



Aha då har jag fel, det kanske ger sig.

Men visst är polisen väldigt överdriven, det

blir ju lite löjligt

2010-07-05 @ 18:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0