"jag blir faktiskt kallad för tjejmagnet"

Shadrach är ute och stjäl mistelkvistar i skogen och stöter på Donna och Ross. Men polisernas intresse fastnar istället på en bil som står övergiven och det visar sig vara Rosemarys.
Eftersom bilen står vid vägen som går till Manor Farm som ägs av bröderna King så börjar polisen att snoka. Inne i huset ser de blodspår och två kaffekoppar med fingeravtryck som hör till Rosemary och Matthew.
Matthew åker in på förhör... Har han något med Rosemarys försvinnande att göra? Till och med Perdy misstänker det.

Terry får tillbaka pengarna för den förstörda bioniska björnen och visar det sig att fler kunder är missnöjda så blir det inte lätt för tjejerna. Diane var missnöjd men inte för att den skulle vara förstörd utan för att både Ashley och Rodney redan köpt en björn till Gabby. Hon fick pengarna tillbaka.

Donald De Souza rörde lite på handen idag igen och det blev uppmärksammat av en sköterska som kontaktade doktorn. Kan det vara så att han vaknar till liv?

Shadrach försöker sälja sista mistelkvistarna till Paddy för han har ju ingen större framgång hos tjejerna. Det är då Paddy påpekar att han faktiskt blir kallad tjejmagnet....

Byn tar farväl av Emily med en liten avskedsfest på puben. Där får hon visa att hon kan ryta till för hon stoppar ett bråk mellan Gray och Matthew.

Jonny får reda på att Katie är gravid och att det är Perdys och Grays barn. Han vill att Paul ska tala om för Katie att Grays och Perdys äktenskap inte är så lyckligt som det verkar, att Gray gillar killar.

Kommentarer
Postat av: Erik

Att ingen utreder ifall anklagelserna mot Matthew kan vara en fälla... Det går faktiskt att ta sig in i folks datorer t.ex, och vem kan ha haft tillträde till kontoret? Så långt har polisen inte tänkt än. Jag tror det handlar om en djävulsk hämnd mot Matthew ... Till och med Perdy tror ju att det är han och Jimmy med tydligen. Men sanningen kommer nog snart fram.

Mycket kramar i dag annars, nästan överdrivet mycket, att Debbie och Emily skulle kramas var väl rätt otroligt?

2010-07-01 @ 15:26:43
Postat av: Katarina

Hej! Ja att det är en fälla för att sätta dit Matthew är ju rätt uppenbart. VI vet ju vad psykopaten Rosemary utsatte Perdy för. Men det vet inte polisen i Hotten. Det blev ju aldrig någon anmälan gjord och därför tror de naturligtvis att hon är den oförvitliga modern till den där advokat-fjanten. Till på köpet god vän med polis-chefen. De skulle bara veta hur dan hon egentligen är. Hon lever naturligtvis och sitter någonstans och hånler. Spanien och Frankrike brukar ju vara populära tillhåll för britter.

Om Katie bara visste vilket getingbo hon stuckit in huvudet i, skulle hon vända och springa därifrån men hon får väl reda på sanningen vad det lider. Jag fattar inte att Gray har kunnat hålla sin bisexualitet hemlig så länge. I små byar brukar skvaller spridas med ljusets hastighet.

Hälsningar Katarina

2010-07-01 @ 16:56:51
Postat av: Cinnamon

Javisst är det en fälla för att sätta dit Matthew, det kan man ju räkna ut med lilltån som jag brukar säga. Jag fattar inte heller att ingen avslöjat Greys sexuella läggning, som du säger Katarina, i små byar flyger skvallret fort.

2010-07-01 @ 18:09:17
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Hanna

Ja, det borde polisen räkna ut att det är en fälla. Bevisen är lite för uppenbara för att det ska vara Matthew. Mördar man någon lämnar man nog inte så många spår efter sig. Dessutom tycker jag att alla polis-inspektörer i serien är stroppiga och självsäkra. Finns det inga normala inspektörer i Emmerdale-området...

2010-07-01 @ 22:20:56
Postat av: Tina

Jag tycker inte att det är konstigt att Emely och Debbie kramas, Emely har ju betytt mycket för Debbie, både som styvmamma och som barnvakt åt Sarah.



Jag trodde att alla i byn visste om att Grayson är gay.



...och visst är det en fälla som Rosemary så fiffigt har ordnat....

2010-07-01 @ 22:22:24
Postat av: Fredrik

Att Rosemary skulle ha kunskap för att göra detta verkar inte trovärdigt. Men kanske har hon en kumpan? Idag var det två bra avsnitt igen. Just nu tycker jag det växlar en del från bra till uselt.

2010-07-01 @ 23:31:38
Postat av: sop

-den polisen som utreder Matt nu,är han inte osedvanligt korkad? Och nog för Matt är en tuffing, men varför tror alltid alla att han är kapabel till vad som helst? Inte ens den älskande Perdy Pucko tror ju honom.

2010-07-02 @ 01:05:45
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag har sett avsnittet igen och man får inte veta hur brevet har hamnat hos polisen.



Sedan mina vänner så sticker jag till sommarstugan och blir borta en vecka, hoppas att dottern sköter DVD:n till mig under tiden. Kram på er så länge.

2010-07-02 @ 19:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0