Lika som bär...eller nästan

Min dotter påpeka häromdagen att väderflickan såg ut som Isla Forsythe i HTG. Isla var ju Adams fd fru... Vad tycker ni? Vem är Jannike Geitskaret och vem är Isla.. Äsch.. jag hittade inte någon bra bild på Isla men ni kanske kommer ihåg hennes utseende och kan se på Rapports väderflicka nån dag...

 

Skäll inte på mig för att jag har tråkigt och inte vet vad jag ska göra med min abstinens....

Kommentarer
Postat av: Lena

Henne har jag inte sett ännu:-) När jag kom in i serien nu igen var Adam ihop med hemska Steph. Men var är Betty? Nu har jag sett 20 avsnitt och ingen Betty. Jag trodde hon hade varit med länge länge i serien.

2010-01-22 @ 20:40:41
Postat av: Cinnamon

Betty åkte till Australien ett tag :-) men hon kommer tillbaka.

2010-01-22 @ 22:49:20
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Lena

Aha Tack. Åkte o hälsade på Seth då kanske:-)

2010-01-23 @ 01:12:07
Postat av: Cinnamon

Ja det gjorde hon :-)

2010-01-23 @ 11:55:03
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Lena & Cinnamon

Åh vad härligt att ni hjälper varann med frågor och svar =)

Isla var inte med så många avsnitt men när hon var med så var hon mer lik Jannikes bild än den som föreställer henne...

2010-01-24 @ 13:59:36
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Det retar mig när jag tittar i programtablåer och ser luckan där HTG ska vara. Trevligt att de inte stoppat in något annat på den tiden, men det är också enda trösten. Det är fem veckor kvar till nystart nu. Det har gått åtta långa veckor utan HTG. Allt detta bara för att någon på Fyran kommit på att de visat alldeles för många avsnitt som är acceptabelt under ett år. Varför behandlar de trogna tittare på det viset under den här långa, mörka kalla vintern? Det är som om de ville jäklas med oss för att vintern ska bli extra bedrövlig. Den ansvarige planeraren borde ställas mot väggen och svara på varför just vi ska drabbas. Andra mycket sämre skräpserier sänder som Glamour sänder de nästan utan avbrott under julhelgerna också. Det känns så orättvist mot oss, speciellt eftersom de VET hur många och trogna vi är.

2010-01-24 @ 15:12:45
Postat av: Lena

Jo du adm. Marie



Du ser vi uppskattar din sida

Ja vi o vi jag kan väl egentligen bara prata för mig själv men.... :-)



o du Erik jag undrar allt om vi inte ligger i lä där. Känner en del som ser Glamour men ingen som ser HTG :-)



2010-01-24 @ 20:00:09
Postat av: Adm

>>>Lena

Tack så mycket! =D



>>>Erik

Vi lär ju aldrig få veta den egentliga orsaken till tv4:s agerande. De kan inte ens svara på enkla frågor utan kommer med sitt standardsvar "HTG börjar igen 1 mars"

De som tittar på Glamour lyckades få ledningen att ändra sitt beslut för några år sedan så antingen är de fler eller så skriker de högre eller så vågar tv4 inte göra om det igen. Jag tycker det är sorgligt att de gör så mot oss tittare.

2010-01-25 @ 08:33:52
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Erkänner folk verkligen öppet att de ser på Glamour? Kvinnor emellan kanske? Jag kan också titta på Glamour, för det mesta händer ingenting, man kan låta bli i månader och allt är likadant eller upprepar sig igen när man kommer tillbaka. Folk erkänner nog inte lika öppet att de tittar på HTG, det anses nog som lite töntigt, speciellt bland dem som aldrig sett serien. Hur kunde Glamourtittarna få TV4 att ändra sig? Kanske finns det någon i kanalens ledning eller den personens fru som lobbade. HTG har väl ingen sådan mullvad högst upp. Tony Irving räknas knappast. Det skulle behöva vara någon chef som själv följt serien sedan barnsben.

2010-01-25 @ 09:46:50
Postat av: Tålamod

Gud give mig tålamod att finna mig i sådant jag inte kan förändra, mod att förändra sådant jag kan förändra och vishet att skilja det ena från det andra.





2010-01-25 @ 11:03:39
Postat av: Adm

>>>Erik

Vågar man erkänna att man tittade på Glamour ett tag för länge sedan.. men det blev för mycket när vissa karaktärer dog för att återuppstå eller komma tillbaka som sin onda tvilling eller när den ena damen får barn med pappan i en familj och sedan hans son osv... dessutom så växte barnen i den serien så himla fort, de blev vuxna innan föräldrarna fyllt 30 typ =)

>>>Tålamod

Jag vill tro att jag kan förändra... men vet ju att det inte gick ;)

2010-01-26 @ 08:26:29
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Angående Glamour igen. På TV-planetens diskussionssajt TV-snack är det ganska många som regelbundet skriver om HTG, men skyhögt fler om Glamour. En annan skillnad är att glamourtittarna skriver långa utlägg om varför Brooke är så hemsk och Taylor så trevlig och ofta går till personangrepp mot folk med andra åsikter. På HTG-sidan är stämningen helt annan, folk svarar på varandras frågor, berättar vad som hänt om någon missat ett avsnitt. Det finns visserligen somliga som ser både serierna, men på det hela taget tror jag att det är en annan sorts människor som troget följer HTG. Trevligare människor på något vis. Någon som har någon uppfattning om det

2010-01-26 @ 10:57:37
Postat av: Lena

Att jag har TV4 guld beror på att jag såg reklam om att de skulle sända Dallas från start. Så det tittade jag på varje dag i ett års tid. När det tog slut blev det lite tomt så jag tänkte att jag skulle chansa på HTG och på den vägen är det.



Är det föresten någon som sett Edna utan hatt någon gång?

Det verkar vara samma hatt i alla år också:-)

2010-01-26 @ 19:18:22
Postat av: Adm

>>>Erik

Det kan nog stämma att det är en annan typ av människor som ser på Glamour. Fast jag tror att många tror att HTG är en "bonnig" serie, iaf de som växt upp med HTG på svt men ojjj vad fel de har =)

>>>Lena

Senast man såg Edna utan hatt var nog på Seths begravning, dessutom var hon utan hatt när hon låg på sjukhuset efter att Sam kört över henne med bilen. Vill man se en annan sida av "Edna" får man titta på den första säsongen av Skenet bedrar =D

2010-01-27 @ 08:22:41
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Tittarombudsmannen svarar i sin chatt i dag att sändningsuppehållet för HTG beror på att det är lågsäsong för all reklam nu. Varför måste just HTG drabbas, undrar man. Och är det lågsäsong i sommar också?

2010-01-27 @ 09:34:49
Postat av: Erik

Lyckades ställa några frågor till TO i chatten i dag om det blir lika långt uppehåll nästa vinter också och hur långt sommaruppehållet blir. Inget bestämt, svarade han. När är det högsäsong egentligen? Och Fyran borde kanske döpa om HTG till Emmerdale för att locka nya tittargrupper som tror att det är ett bonnigt program. Så gjorde man ju i England. Tog bort gården. Någon som vet när?

2010-01-27 @ 10:18:09
Postat av: Lena

Då har jag precis missat det för nu går hon med kryckor o Sam sitter inne. Men Seths begravning såg jag ju, hur jag nu kunde missa detta.



Har däremot sett en "riktig" bild på henne med långt utslaget hår, där var hon rent av vacker.



Har tänkt på hur observant du måste vara(inga koncentrationsproblem där inte:-)) när du ser på programmen, därför intressant att läsa vad du skriver efteråt. Ofta nån lite grej jag missat.



2010-01-27 @ 11:31:54
Postat av: Adm

>>>Erik

Jag fattar inte vad de menar med lågsäsong för reklam?

Gården i "Emmerdale Farm" togs bort på 90-talet tror jag att jag läst men är inte helt säker.

>>>Lena

Jag spelar in avsnitten på video oftast och kollar när jag kommer hem från jobbet och när jag hinner uppdatera direkt så kan jag kolla på bandet om det var något jag tänkt på när jag såg avsnittet men ibland hinner jag inte uppdatera på en gång efteråt och då blir det fritt från minnet.. så jag fuskar! Sen väljer jag ju fritt om vad jag vill ta med, fördelen med en egen blogg ;)

2010-01-27 @ 15:57:33
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Jennie L

Jättelikt. Kul!

Jag är också väldigt lik henne :)

2010-01-27 @ 16:21:42
URL: http://www.text.nu
Postat av: Erik

Vad menar de egentligen med lågsäsong för reklam? Inte reklam i största allmänhet utan att det inte finns tillräckligt många som vill annonsera på HTG-tid? Vilka menar han? Den här insamlingen till förmån för cancerforskningen? Jag förstår inte varför just HTG ska behöva lida för det när det går massor av andra serier som inte behöver ta paus. Mitt på dagen är inte ens dyraste reklamtid, det är vid 8-9-tiden på kvällen. Och Fyran är inte känt för att ha ekonomiska problem, i stället satsar de friskt och köper Canal+ och fotbollsrättigheter för miljarder. Det är fortfarande obegripligt varför just vi trogna tittare ska bli lidande, kanske bara för att någon tycker att det visas för många avsnitt om året.

2010-01-27 @ 17:20:19
Postat av: Adm

>>>Jennie L

Vad kul! =)

>>>Erik

Men varför måste HTG utgå? Jag tycker ju att de kan byta ut något annat program som ändå bara går i repris på repris som t.ex. That´s 70 show. Visst kan det vara kul men vilken gång i ordningen sänds det? För mig spelar det ingen roll om de byter sändningstid till senare på eftermiddagen bara det sänds. Det borde väl locka annonsörerna att visas i program som är nya och inte visade 58 ggr.

2010-01-28 @ 08:26:12
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Lena: Edna har varit utan hatt en gång och det var när hon låg på sjukhus.

2010-01-28 @ 19:12:39
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Cinnamon

Oj, ser just att du (Lena) redan fått svar på Edna utan hatt :-)

2010-01-28 @ 19:14:00
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Lena

Ja o om det nu blir repris på Seths begravning också så skall jag tänka på det. Idag var det känslosamt, Ashley friade till Laura. Inte ett öga torrt:-)

2010-01-28 @ 20:24:20
Postat av: Adm

>>>Lena

Jag kommer inte ihåg i vilken ordning allt sker så minnesstunden för Seth kanske kommer efter frieriet..

Vad jag är avundsjuk på dig som kan se HTG även om det bara är repriser.

2010-01-31 @ 19:26:08
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0