Åter igen en person på "fel" plats..

I morse såg jag en brittisk serie på 9:an som heter My family och där dök "Steph" upp och i dessa lägen känner man lite extra stor saknad. Det var så kul att se och höra henne igen för det var ju ett tag sen hon var med i HTG.
I dag var hon en flirtande mamma vars dotter skulle gifta sig =)

Har ni nya eller gamla minnen om HTG-personer i andra serier? Jag vet att vi diskuterat detta förut men det är alltid kul att friska upp minnet,
eller få nya spaningar...




Kommentarer
Postat av: irene..56 vårar..

Ja man ser dom ibland dyka upp på andra ställen än på gården..o ibland kan man sitta en bra stund o fundera var man sett henne/honom nånstans innan 25 öringen trillar ner :)

2010-02-01 @ 09:53:12
Postat av: Cinnamon

Ja jag har ju sett Shelley i ett Poirot-avsnitt, Cain va med i Aidensfield tror Charity var med där också i något avsnitt, sett någon av HTG folket i Foyle's war också, samt Edna som Rose i Skenet bedrar.

2010-02-01 @ 14:06:02
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Karusellflickan

Jag såg Grayson i ett avsnitt av vad jag tror var "Morden i Midsomer". Slog över på den kanalen och där var han.

2010-02-01 @ 14:06:39
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: Karusellflickan

Ja, just ja. Edna som Rose i "Skenet bedrar". Snacka om kontrast mellan de två rollerna!

2010-02-01 @ 14:08:12
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: Pandora

Simon och Charity dök upp som svindlande hotellpersonal i ett avsnitt av "Tillbaka till Aidensfield" för ett par år sedan. Riktigt kul att se snälle Simon som skurk:))

2010-02-01 @ 14:36:39
Postat av: Pandora

Amy Nutall som spelade Chloe har haft en listetta i England med en cover på gamla "Scarborough fair"låten. Den finns på youtube om någon vill se den räpan igen (Min make tex grrr:)) Patsy Kensit som spelade Sadie var med och lagade mat med Gordon Ramsey i The F word. Marlon och Donna var med och jagade spöken i något sådant där tv4+´igt spökprogram.

2010-02-01 @ 14:41:43
Postat av: Erik

Han som spelar Grayson Sinclair, Perdys bisexuelle man, var med i serien Collision som gick på SVT i julas, handlade om en seriekrock. Butch Dingle ser man ibland både som polis och bov. Och Robert Sugden spelar polis i en deckarserie som heter Kingdom, som man har sett något avsnitt av på svensk TV. Jag såg Diane i en repris av ett avsnitt av Crocker för någon månad sedan

2010-02-01 @ 15:02:52
Postat av: Erik

Hon som spelar/spelade Zoe Tate är med i två nyinspelade avsnitt av Ett fall för Frost (produktionsår 2010) som inte visats i svensk TV än, kommer väl på SVT vad det lider. Nian visar bara repriser. Ett kärt återseende för många som saknar henne.

2010-02-01 @ 15:08:24
Postat av: Adm

Åh vad härligt med alla dessa framträdanden. Det är som sagt svårt att tro att Edna kan spela någon som Rose =). Jag blir alltid glad när jag ser dem i någon annan serie och väntar med stor iver på att nya Kommisarie Frost ska visas i svensk tv.

2010-02-01 @ 16:32:06
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Ann-Marie

Jag tittade på Barnaby på DK1 o där fanns "Bob Hopes" bror med, han spelade en polis.

2010-02-07 @ 10:02:08
Postat av: Erik

Ann-Marie: Vi bor tydligen i samma trakter, för vi kan också se Norge och Danmark på kabeltv. Många repriser och ibland kan man se serier innan de visas i svensk TV, ibland sådana som aldrig kommer i Sverige. Den här deckarserien som "Robert Sugden" var med i gick visst på Norge. Både Norge och Danmark har visat "The Royal" som handlar om ett sjukhus i Aidensfield på 60-talet. Kanske något för Fyran eller Kanal 9 att ta upp för alla som saknar "Tillbaka till A", som inte lär komma tillbaka. Det finns visst även en avläggare av serien som utspelar sig i modern tid "The Royal Today" där hon som var Zoe Tate spelar husmor. Dags för mejlbombning igen av oss som gillar engelska serier?

2010-02-08 @ 10:58:59
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

Jag minns att "Eddie Hope" dök upp i något avsnitt av Barnaby. Var det då de var ute på någon vandring?

>>>Erik

Är "the Royal" en spinoff på "Tillbaka till A" eller en fristående serie?

Engelska serier är oftast mycket bra så din idé stödjer jag till fullo =)

2010-02-08 @ 14:48:54
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Det är nog en spinoff om man kan kalla det så. Samma bolag ITV och delvis samma skådespelare och miljöer också, tror jag - och samma tidsperiod. Har alltså visats i både Danmark och Norge, märkligt att ingen svensk kanal har köpt den. Men Norge och Danmark har visar å andra sidan inte HTG - vilket Finland gör. Vad det nu beror på?

2010-02-08 @ 15:10:42
Postat av: Ann-Marie

Danmark visar även en serie som heter Landsbyhospitalet o det händer att man känner igen en o annan skådis fr HTG. Chris Tate har väl varit med i Barnaby och även där spelar han lite "finare" godsägare. Kul att se honom, saknar honom.

2010-02-08 @ 16:07:42
Postat av: Erik

Det är Landsbyhospitalet som heter "The Royal" hemma i England. I Norge heter det Sjukhuset i Aidensfield. För den som inte vet vad Barnaby är kan jag upplysa om att det heter Morden i Midsomer i Sverige. Chris Tate har jag faktiskt inte sett, men å andra sidan tröttnade jag för länge sedan på den serien. Otroligt att så många hundra mord skulle kunna begås i det lilla området. Annars är jag mycket förtjust i deckare. Det är bara danskarna som kallar serien för Kommissarie Barnaby. Det får de nog sluta med nu, för skådespelaren som spelar honom ska sluta nu och ersättas av en kvinnlig polis.

2010-02-08 @ 16:26:27
Postat av: Ann-Marie

Håller med dig Erik att det är en himla massa mord i Midsomer. Men jag älskar vyerna och husen, ja allt i engelska serier, därför tittar jag gärna på Midsomer o liknande serier. Denna helgen, från det ena till det andra, har det visst varit fanclub weekend i Emmerdale-club. Hade inte turen denna gång att komma med men skam den som ger sig, får ansöka igen nästa år. Finns det någon här på denna sida som varit där. Kunde vara kul att höra lite detaljer.

2010-02-08 @ 18:35:03
Postat av: Ann-Marie

Erik: Vet du vem som ska ersätta vår gode Mr Barnaby?

2010-02-08 @ 18:39:01
Postat av: Erik

Hon heter Jill Halfpenny, är född 1975 och har varit med i Eastenders, Coronation Street, Dalziel och Pascoe bland annat. Angående "The Royal" såg man i ett avsnitt Eric Pollards Gloria som patient, Ashleys far har varit med och en kille som var son i en familj som bodde i byn ett tag men inte gör det längre hade en stor roll som ung läkare ett bra tag, en prydlig ung man i mörkblå kostym.

2010-02-09 @ 09:16:07
Postat av: Adm

>>>Erik & Ann-Marie

Jag gillar Midsomer även om det är väl många mord i området. Att Chris Tate varit med i den kommer inte jag heller ihåg men man kanske får se det nu när vissa kanaler visar repriser.

Jag såg också i tidningen att det var en ny kvinna som skulle börja i stället för Barnaby. Det tyckte jag var konstigt för det vore väl mer logiskt att hans assistent tog över och tjejen som nu fått en lite mer betydande roll blev hans assistent.

Angående fanclubweekenden vet jag inte någon som varit där men ska bli kul att höra om någon av dem hittar hit. Hur fungerar ansökningen?

Jag antar att du menar "Will Cairns"? Jag var tvungen att kolla på imdb.com för att se vem du menade. Det var en yngre kille som var med i HTG precis när jag började följa serien och han var kompis med Marlon.

2010-02-09 @ 14:23:56
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Ann-Marie

Man ska ha varit medlem i den engelska klubben 1 år ungeför och då kan man ansöka om en plats på deras weekend. Cirka 130 medlemmar från "plats". Ordf skickade mail till mig angående ansökningen i höstas men jag fick aldrig mailet! Hon förmodade att jag inte ville vara med då jag inte "svarade" på mailet. Så e det.

2010-02-09 @ 15:05:03
Postat av: Erik

Ja, jag har också dubbelkollat nu. det var han jag menade, men jag mindes inte att han hette Will Cairns i serien, fast jag känner ju igen alla ansiktena. Paul Fox heter han på riktigt.

2010-02-09 @ 16:18:22
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie

Men åhhh..vilken otur. Jag antar att du blev grymt besviken. Har du mer info om fancluben? Jag tycker det verkar intressant.

>>>Erik

Det var ju ett tag sen han var med och ingen i den familjen finns väl kvar i serien så det är väl lätt att glömma.

2010-02-10 @ 08:37:19
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0