BVFA, Bonnie och Valerie-May

Idag dök Bonnie Drinkwater upp. Hon kom till byn direkt från sin semester och hon ville hälsa på sin BVFA, Bästa Vän För Alltid, Valerie-May Lambert.
Val har precis övertalat Eric att hon drack varje dag på semestern för att hon kände sig ensam och saknade honom. Tyvärr för Val så dök Bonnie upp. Val försökte få henne att vända och åka hem till sin dotter men Bonnie ville festa med Val. Eric fick höra ett och annat om vad som hänt på semestern, bl.a. så hade Val inte nämnt att hon var gift. Nu verkar det som om Bonnie har en hållhake på Val men vi vet inte vad.

Andy ville bjuda Jo på frukost på cafét och hon gick dit efter att ha vaknat upp hos Diane. Hon ville så gärna berätta att hon inte vill ha fler barn just nu men fick aldrig tillfälle till det. Sam kom in på caféet och skulle köpa te till fabriksarbetarna. Andy passade på att be om ursäkt och bjuda Sam på det han handlat.
Just nu är Andy väldigt snäll och mån om Jo, men man väntar bara på explosionen...

Jasmine försöker att få mer dricks på puben så hon klär sig utmanande och sedan råder Paul henne till att flirta lite mer men det biter inte på Ross. Det blev även lite tillgjort när hon frågade Eric om hon fick behålla växeln...

Anna pratar knappt med Carl och det oroar Donald eftersom han inte förstår hur de kan driva företaget på bästa sätt när de inte komunicerar.
Carl har däremot rätt trevligt med Lexi och de har kuddkrig. Lexi vill att de flyttar ihop men hon vill inte bo med Daz. När sedan Carl ser att Anna är intresserad av Mills Cottage, Grays hus, så lägger han ett högre bud och Gray accepterar det. Anna får veta vad Carl gjort så hon lägger ett ännu högre bud på huset och helt plötsligt är det hennes. Carl blir givetvis irriterad och nu försöker han få ut sin andel från Kings för att kunna lägga ett högre bud men det visar sig att Kings inte har pengar, de ligger väldigt illa till ekonomiskt.

Donna rehab-tränar och det går sakta framåt. När hon sedan pratar med Ross så känner hon att alla på stationen skrattar åt henne så hon bestämmer sig för att inte återvända. Marlon är rätt nöjd med hennes beslut men kommer hon att ändra sig?

Arthurs födelsedag kom och alla trodde att Laurel inte ville fira den men det ville hon. De ställde till med stort kalas och hon bjöd dit sin mamma. Hilary som var på semester på Kuba skulle flyga hem direkt. Doug blev lite smånervös över att frugan skulle komma men ändå rätt glad. Han bestämde sig för att följa med henne hem efter kalaset men var är hon? Hon dök aldrig upp...

Nästan alla i byn dök upp på Arthurs födelsedagskalas. Jake hade fått en inbjudan och även Mel och Greg men de kunde inte komma. Val dök upp med Bonnie som var väldigt högljudd och började dricka alkohol rätt tidigt.
Laurel saknade någon på kalaset och hon gick till kyrkan för att kolla om han var där. Hon hittade Shadrach där och de kunde prata ut. Han kände det som  om han svek Daniel men Laurel sa att de kommer aldrig att glömma honom. De vill att Shadrach är Arthurs gudfar precis som det var tänkt från början och när han fick tänka på saken så verkade han acceptera det. Sen gick de till puben för att ta en styrketår innan de gick till kalaset.

Kommentarer
Postat av: Bittan

Jag tror inte att Hilary kommer eller att hon faktiskt hittat en ny snubbe så Doug kommer säkert att bli kvar i serien...tippar jag på iaf.

2010-12-08 @ 16:53:37
Postat av: Erik

Den där Bonnie var en efterhängsen typ. Lustigt att hon heter Drinkwater, för hon dricker då allt annat än vatten. Vad hade hon på barnkalaset att göra?

Skrattade gott åt att Val heter Valerie-May, precis som många i serien också gjorde när de fick höra det. Undrar vad de haft för sig på semestern egentligen...

Visste inte att Schadrach var så kyrklig av sig. Han visade en ny sida i dag.

Ja, Andy verkar väldigt trevlig nu, men det är väl lugnet före stormen, allt för att få Jo att vilja skaffa ett barn till med honom.

Det går framåt för Donna, men frågan är om hon kommer att återvända till polisen när hon blir återställd ...

2010-12-08 @ 17:31:22
Postat av: Cinnamon

Andy litar jag inte ett smack på. Han vill bergis bara ha barn för att Jo då blir låst till hemmet och han kan då ha full koll på henne och slå henne emellanåt.

2010-12-08 @ 17:56:19
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Viktoria

Jag tror Jo kommer att sticka snart,bara önskar att jo en dag bara klippte till han på käften eller nåt.

Bonnie snacka om full...

jag tror Donna kommer att ha ett förhållande med Ross men jag tror ochså att hon kommer att stanna kvar i sitt yrke.

Bara inte Bonnie får ihop det med Doug eller så...hon verkar vara över allt...som text det dära med presenterna för barnen...vilken människa.

2010-12-08 @ 19:46:31
Postat av: Lena

Det där med Jo och Andy börjar bli lite väl otäckt. Nu sitter jag bara där och fasar inför en upptrappning som verkar oundviklig.

När Andy stod och strök fick jag riktigt ont i magen och vågade knappt titta. Befarade att Andy skulle få ett av sina anfall och klippa till Jo med strykjärnet eller rent av brännmärka henne.



Sen vet jag inte, kanske att jag blivit lite av en "moraltant" men jag tyckte det var väldigt olustigt med två asberusade kvinnor som söp och raglade runt på ett barnkalas. Hade det varit hos Dingels så kanske, men att Laura bara skulle stå där och le åt det hela känns inte riktigt trovärdigt.



Nä dagens avsnitt var inget för mig men jag lever fortfarande på Bettys uppvisning förra veckan så......:-)

2010-12-08 @ 20:24:47
Postat av: Brita

Ja Lena, barn ska slippa se berusade människor.

2010-12-08 @ 22:16:04
Postat av: Mariann

Men det är ju som med allt annat i HTG just nu: fruktansvärt dålig utfyllnad. Precis som att Val och Bonnie skulle gå till prällens barnkalas?! Men GUUUD så dumt. De borde ju sitta på puben - som Val äger - och dricka sprit med vuxna.

2010-12-09 @ 08:28:49
Postat av: Erik

Det är nog en baktanke med att den här Bonnie är med på barnkalaset, det avslutades aldrig i går tror jag. Hon kanske förför en eller flera män i fyllan. Håller med om att det är dålig stil att supa på det här viset med barn närvarande. Jag förstår inte varför alla vuxna ska vara med över huvud taget.

2010-12-09 @ 08:49:10
Postat av: Mariann

Jo det förstår väl jag också att Bonnie är i byn för att ställa till med oreda. Men jag hävdar ändå att det är ologiskt att de skulle gå på prästens barnkalas. Vad finns det för karlar att ragga där?! Skulle va om Hillary kommer hem med en toyboy och Doug i desperation sätter på Bonnie i Arthurs barnkammare då? Eller skulle prällen få ett akut behov att va otrogen och väljer en gammal fyllkaja?! Det är klart, Terry har inte fått nåt på länge...

Vad det gäller Val och hennes ev. Nip/Tuck så tyckte jag hon hade lite väl stora påsar under ögonen för att ha gjort nåt. Så det va nog bara den nya bulliga frisyren och hårfärgen och spray-on-brännan som gjorde att hon såg annorlunda ut.

2010-12-09 @ 12:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0