Massa kyssar och hångel

Jaa det var väl en del kärlek idag..

En bit av kökstaket ramlade ner i Victorias te när hon var hos Andy så han och Jo bestämde sig för att tillsammans renovera köket. De lämnade Sarah hos Debbie och hon fick vara där över natten till och med.
Andy och en liten trevlig kärleksstund på köksgolvet. Daz och Victoria kom in och blev förfärade.
Sen visade det sig att Andy ansträngt sig vara trevlig bara för att Jo ska bli med barn. Jo blev förbannad över att han behöver anstränga sig för att vara vänlig och det slutar med att Andy griper tag i Jo för att kasta ut henne. Sarah ser allt och blir rädd. Då sansar sig Andy och Jo får gå och trösta flickan. Sedan när han ska be om ursäkt så säger Jo att han inte alls ändrat sig, han är återigen som förut. Hon och Sarah klarar sig utan honom så han kan lika gärna sticka därifrån.

Sömmerskorna pratar om Doug som inte dykt upp och de skvallrar lite om honom och Bonnie. Eric ber dem att sköta sitt jobb och strax efter kallar han in Lily på kontoret. Hon tror att han ska skälla på henne men han vill bara ha råd om hur hans "vän" som har problem med äktenskapet ska göra. Lily fattar vad han menar och råder honom till att vara lite mer bestämd och manlig.

Val är trött på Bonnie och försöker att hålla sig ur sikte. Bonne dyker givetvis upp på puben för att ta sig en återställare och Val får Paul till att prata med Bonnie. Han ber henne ringa sin dotter för att hon ska kunna åka dit. När hon pratat med sin dotter säger hon att hon kan inte åka dit för dottern är sur för att Bonnie tillbringar så mycket tid med Val. Val blir förskäckt över att ha kvar Bonnie så hon säger åt henne att hon får bo hos Paul. Han blir inte glad när han får henne som inneboende så han tänker ringa Millie som dottern heter för att prata med henne. Det visar sig att hon finns inte, Bonnie hade endast ringt fröken ur.
Han konfronterar henne hon hon erkänner. Han får henne att erkänna att även det med Val och Derek är en lögn. Bonnie är helt ensam och har ingen annan än Val.

Eric rusar in på puben för att prata med Val, han är hård och bestämd, nu ska de lösa problemen. Val ska precis erkänna för honom allt om Derek men Paul hinner precis komma in och säga att Bonnie ljugit om det mesta.
Val blir så lättad att hon kastar sig över Eric.

Doug som för första gången kan göra som han vill åker iväg och köper sig en sportbil. Han träffar Bonnie utanför puben och hon nästlar in sig i bilen och flirtar med honom och sedan kysser hon honom.
De kör iväg och roar sig och det fortsätter även när de kommit hem till prästgården, hon blir kvar över natten.

Ashley och Laurel blir oroliga när de ser att Gabby hittat Bonnies bh bakom soffan. De vill inte ha kvar henne där.
Doug verkar ångerfull dagen efter. Bonnie försöker han göra sig av med men hon försöker att hänga sig kvar.
Ashley tar fram sin bästa präströst och säger att hon får stanna men då får hon sova i gästrummet och hon får inte dricka alkohol. Det var krav Bonnie inte kunde gå med på så hon måste nog lämna byn...

Nicola har problem med förläggaren som vill ha en tredje bok. Hon passar på när Rodney är barnvakt. Hon säger att hon vill umgås med Gabby så kan han ta de lite lugnt.
Rodney blir förvånad men tackar ja, fast han tar inte det lugnt som Nicola vill utan han passar på att jobba istället.
Hur ska hon få honom att skriva en bok?

Bob inser när Brenda har pratat med honom att han måste be om hjälp.
Han vänder sig till Jamie men han är upptagen med att hjälpa Alan inför byfestivalen.

Andy super sig full vid gamla scoutgården. Daz ser honom där och de pratar ut. Andy berättar att han är rädd för sig själv, det är ingen som han skulle vilja träffa. Han är ledsen över att blivit utkastad men han förstår Jo.
Daz säger att allt kommer att ha lugnat ner sig när han kommer hem men Andy bara går därifrån.

Senare på kvällen går Daz över till Jo men Andy har inte kommit hem. Han blir orolig men Jo är övertygad om att Andy kan ta hand om sig själv.
Daz går hem och Jo släcker alla lampor för att gå och lägga sig...

Usch, det känns som om Andy kommer att återvända hem på natten, i fyllan och villan.


Trevlig helg allihop!

Kommentarer
Postat av: Lena

Jo du har nog rätt, men det kanske är lika bra att få det överstökat så man (åtminstone jag)slipper bli på helspänn när Anbdy dyker upp i handlingen. När han visar sig vänlig är han nästan som värst, så j-a falsk och vidrig och man vet ju att det bara varar så länge Jo gör som han vill.



Är rädd att det slutar i en riktig katastrof

2010-12-10 @ 15:59:04
Postat av: Erik

Bonnie var väldigt påflugen och efterhängsen, men det behövdes att någon som Paul tog tag i saken för att det skulle hända något och sanningen komma fram. Att hoppa i säng med Doug i prästgården var väl i grövsta laget även om det gudskelov inte visades i bild. Att Ashley sa åt henne att hon inte fick dricka sprit i hans hus var nog det som tog skruv.

Jo velar fram och tillbaka för mycket, nu borde hon tagit chansen att sticka när Andy skrämt upp Sarah till och med och även Diane och Daz fattar att allt inte står rätt till. Vad ska egentligen krävas för att hon ska gå ifrån honom en gång för alla?

2010-12-10 @ 17:01:51
Postat av: Lotta

Tycker Jo ska lämna Andy så det blir lite fart på den delen av serien. nu har dom ju tjafsat länge... Vill att Jo ska berätta för Diane vad som händer där...

Och bort med tokan som kom till Val och Erik!!! Fjantig alkis!!!

2010-12-10 @ 17:47:19
Postat av: Cinnamon

Spanade in webbkameran i Emmerdale, men den är avstängd för det pågår Top Secret Filming står det. Nu blev jag ju störtnyfiken och vi får vänta i 2 år minst för att få se det .

2010-12-10 @ 19:07:11
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Den hemliga filmningen har pågått i några veckor, oftast på förmiddagarna. Det som händer är avsett att visas i England i januari 2011. Vi får vackert vänta på att få se det här hemma ett bra tag tyvärr.

2010-12-10 @ 19:18:02
Postat av: ylva

Oj, vadå, webbkamera i Emmerdale? Har inte varit med här så länge så det känner jag inte till, men gud vad häftigt! Var hittar jag det?

2010-12-10 @ 20:43:22
Postat av: Ann-Marie

http://www.itv.com/soaps/emmerdale/webcam/default.html

2010-12-11 @ 07:39:00
Postat av: ylva

Tack!

2010-12-11 @ 09:04:15
Postat av: Tina

Bonnie är ju fjantig i överkant, det räcker med Dinglarna. :P



Slutscenen var ju väldigt kusligt laddad. Man nästan kunde ana Andy´s skugga i köket....... Hu. Jag blir riktigt mörkrädd nu.

2010-12-11 @ 21:47:55
Postat av: Brita

Hej Erik, när är juluppehållet?

2010-12-12 @ 07:56:52
Postat av: Erik

Kollade TV-tablåerna i går kväll, upptäckte namnet Patsy Kensit som lät bekant,zappade över till 3:an - och mycket riktigt, vem tumlade runt i sänghalmen med självaste Mel Gibson om inte allas vår Sadie King i "Dödligt vapen 2" från 1989. Måste ha känts avslaget att komma från Hollywood till Emmerdale. Men hon gjorde ju ganska bra ifrån sig som bitch i HTG, nästan alla avskydde väl henne.

2010-12-12 @ 07:59:06
Postat av: Erik

Hej Brita. Sista avsnittet före jul går 23 december, startar igen 10 januari 11.50. Obs tiden.

2010-12-12 @ 08:23:47
Postat av: Brita

Tack Erik, bra veta nya tiden också. Fin söndag, åtminstone här i stockholmstrakten. Ut på promenad nu i brist på HTG...

2010-12-12 @ 11:59:28
Postat av: Tina

Fint väder i Skåne också fast gårdagens plussgrader har tagit hårt på snön.

2010-12-12 @ 13:55:49
Postat av: Mariann

Jag såg inte fredagens avsnitt. Det räcker att läsa här. Orkar inte se mer av Bonnie, Val eller Andy. Nästan så jag gruvar mig att se dagens avsnitt...

I Malung va det en svinkall söndag! Annars har helgen varit kul med julbord och 30-årskalas.

Mariann - fortfarande med i TUT MC, tack och lov! TUT=Tuff Utan Tatuering :)

2010-12-13 @ 07:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0