Hemkomst, bokträff, pacemaker och en underbar Belle

Donna var hos läkaren för att testa hur pass hon har rehabiliterat sig och när hon kommer ut från rummet så är Ross där. Hon är överlycklig över att få åka hem dagen efter så när hon får en kram av Ross så blir det att hon kommer så nära att de kysser varann. Ross märker av hennes känslor men Donna försöker att förneka.
När hon väl sen är hemma så vill hon vara i fred och hon säger åt Marlon att gå till jobbet. Ross kommer på besök men Donna blir inte glad, hon har bestämt sig för att hon är lycklig med Marlon och hon har allt hon vill ha. Ross säger att det kommer att vara svårt att dölja sina känslor.
Marlon kommer hem på lunchen och då berättar Donna att hon vill sluta som polis.

Nicola och David är på bokträffen i en skola. Hon ska läsa högt ur boken och på det viset få höra vad barnen tycker om sagan. Det går bra ända tills Belle kommer och sätter sig för att lyssna, då tappar Nicola koncentrationen och det blir lite fel. De får avbryta evenemanget för barnen går därifrån. Kvar bakom Nicola står Rodney. Han blir riktigt förbannad på henne och begär att hon ska bryta kontraktet med förlaget eller så vill han inte ha med henne att göra. Nicola kan inte bryta så när hon kommer hem kastar Rodney ut henne.
Hon får bo hos David, Eric och Val men de är inte speciellt glada över att ha henne där.

Donald vaknar på sjukhuset och ser att Anna och Laurel är där. Han har haft en hjärtattack och ska få en pacemaker inopererad. När han pratar med Anna så inser han att han ska skriva över företaget på henne så får hon som hon vill. Han kontaktar advokaten som kommer dit med alla papper men Anna vägrar att skriva på. Hon vill inte bara ha företaget, hon vill ha sin pappa.

Carl ger checken han fått av Donald till Matthew. Han är nu med sina bröder i företaget igen. När de går från puben så håller bröderna King på att småkivas och busa med varann varav någon av dem tar upp checken som givetvis blåser iväg. De jagar den en bit utefter vägen men får tag på den sen... bra va? ;)
När Carl ska hämta sina saker hos DeSouza så får han veta vad som hänt Donald. Anna säger åt honom att det är hans fel att hennes pappa fick hjärtattack. Carl får dåligt samvete och är orolig för Donald så han åker till sjukhuset och hälsar på.

Debbie söker upp Katie för att höra hur Andy varit mot henne under deras äktenskap. När Katie får veta varför Debbie frågar så säger hon att det är bara Jos sätt att få uppmärksamhet, Andy är ingen sån som slåss.
Katie berättar för Andy att Debbie går runt och sprider massa lögner och Jo ser att de träffas.
Andy vill prata med Jo men hon kommer inte ifrån på en gång så han går hem och dricker whiskey. När Jo kommer hem så är han rätt förbannad. Han tar tag i henne rätt hårt och börjar skrika, då säger Jo att hon är gravid... Andy släpper henne direkt. Undrar om hon verkligen är det eller om hon bara säger så för att få Andy att lugna ner sig? Vi har ju inte fått se de klassiska scenerna när någon är gravid...illamående på morgonen och så...


Belle var sådär otroligt söt idag när hon släpade med sig Shadrach för att kolla hur Rodney mådde eftersom hon var orolig.


Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen fick Nicola vad hon förtjänade! Och visst har väl Donna känslor för Ross fast hon försöker förneka det? Hur ska det gå mellan Andy och Jo? Hon är säkert inte gravid, hon sa det nog bara för att han inte skulle slå henne igen. Nu är det ju ute i byn, så nu dröjer det väl inte länge förrän alla får veta sanningen.

2010-12-22 @ 18:12:09
Postat av: Pandora

Hej Admin. Hur kommer man i privat kontakt med dig egentligen? (Jag letar inte efter en chat-kompis, utan vill diskutera något som gäller bloggen privat)

2010-12-23 @ 03:23:13
Postat av: Tessan

Jag tror inte Jo är gravid. Det var nog bara ett sätt att försöka rädda sig själv från mer slag...

2010-12-23 @ 03:34:03
Postat av: Tina

Rätt åt Nicola att hon äntligen blev avslöjad, men jag vet inte, men jag tyckte att Belle bara var för mycket.

2010-12-23 @ 19:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0