Gamla damer som knarkodlare?

Donna lyckades få Sam till att prata så han skvallrade på Eli. Det ledde till en stor polisrazzia hos Sam, på verkstaden och hos familjen Dingle.
Lily som såg poliserna erkände för Edna att hon trodde att det var hennes fel eftersom hon börjat odla cannabis i växthuset. Edna blev helt chockad.
Eli blir arresterad och under lite väl hård polisbehandling av Shane (blond polis) så skvallrar han på Lily som också tas in för förhör.
Edna som inte vill se sin syster i fängelse kontaktar Zac som följer med och precis innan polisen kommer hinner ta bort alla plantorna.
Sam, Eli och Lily blir släppta ochåtervänder till byn. Sam hämtar Samson hos Dingles. Eli är redan där och har blivit dumpad av Debbie och fått utskällning av Zac och sedan blir han utkastad ur huset.
Lily pratar med Edna och får höra att hennes syster inte vill att hon bor kvar i byn.

Jack hjälpte Mel med värmen i husvagnen. Greg har tagit dit den äldre sonen som ska hjälpa till med renoveringen av huset. Mel hittar en låda med fotografier som tillhör Jack och hon lämnar den till honom.
Plötsligt börjar hon att gråta och Jack tröstar henne när Victoria kommer in. Victoria ser att Mel börjar ha känslor för Jack och hon retar honom lite...

Man får även veta att Shane är en bitter polis som försökt att bli kommisarie i flera år men inte lyckats för att andra (kvinnor och etniska grupper) blivit inkvoterade i stället. Därför beter han sig så pissigt mot Donna hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Sandiza Hotpants

GRRRRAAAAAAHHHH, jag blir så förbannad på Zak. Gång efter gång efter gång kastar han ut folk som messat up.

Minns ni när han hotade att kasta ut Debbie när hon var kort och undvikande när hon var hemligt gravid med Sarah.



Och att alltid skylla på att Sam är efterbliven - vad han än gör, lämna Edna i diket efter att han kört på henne tex, ELI HAR FÖRFAN ADHD - utan att ens bli medicinerad för det!!!

Vet hur det är eftersom jag också lider av det.



HÄLFTEN av alla hemlösa har ADHD och folk med ADHD har mycket lättare för att missbruka alkohol/droger.

Dessutom är ju Eli puckad, det har vi konstaterat tidigare och återigen då han bjöd in SAM, som både är efterbliven och har extremt lätt för att få dåligt samvete, i drog-businessen.

KLANT.



Dessutom, alkohol är waaaaaaaaay farligare än cannabis, töntigt att det är olagligt in the first place.



/Person som är ovanligt arg på Zak hehe ^^

2010-08-04 @ 15:55:07
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Jag vill inte att Lily ska flytta från Emmerdale, jag gillar henne. Tur att Edna stack iväg med Zac och fixade det hela. Önskar att de kunde ta och låsa in Eli i fängelset och kasta bort nyckeln (elaka jag,)jag är så otroligt less på honom. Eller så kan han dra till London.

2010-08-04 @ 16:04:13
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Sophia

Detta är förfärligt! Jag sitter och tittar i lugn och fred på dagens avsnitt när min pojkvän dimper ned brevid mig. Efter ungefär halva avsnittet så undrar han vad jag ler fånigt åt. ' Vet inte', svarar jag och vi kikar lite till. ' Nu gör du det igen!' säger han surt, och jag vet om att jag gjorde det. Fan också, jag tycker att Carl King är sjukt hot! Och kan tydligen inte dölja det...

2010-08-04 @ 16:07:24
Postat av: Jesper



"live" webcamera påstås det?



http://www.itv.com/soaps/emmerdale/webcam/webcam2/default.html



(Klicka ej vidare på sidan!)

2010-08-04 @ 17:52:39
Postat av: Jesper

http://www.itv.com/soaps/emmerdale/webcam/default.html



Den andra!

2010-08-04 @ 17:55:26
Postat av: Hanna

Jag hoppas att Eli försvinner nu, han är totalt rubbad och elak.



Har kollat på web-kameran några gånger då och då, men när jag tittar händer det inget. Någon gubbe som går förbi ibland.

2010-08-04 @ 18:06:47
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: Jesper

Ja jag har aldrig kollat förut , men ser att det verkar vara nåt skumt.....

2010-08-04 @ 18:11:47
Postat av: Erik

Den här ljushåriga polisen kommer vi säkert att få se mer av, han är så otrevlig att manusförfattarna nog kommer att utnyttja det till max. Fegt av Eli att tjalla på Lily, han borde ha hamnat i finkan själv. Roligt att se lite antydan till ömma känslor mellan Jack och den här gifta kvinnan. Det har det inte varit så mycket av för hans del på sista tiden.

2010-08-04 @ 19:17:45
Postat av: Erik

Angående de här webbkamerorna kan man faktiskt få se när de håller på att spela in ibland, jag har brukat kolla då och då, eftersom jag sitter framför datorn hela dagarna och jobbar och ibland vimlar det av 10-20 personer med kameror på räls och mikrofoner, ibland är det julpyntat och ibland händer det saker under veckosluten också. Så det lönar sig allt kolla vad som händer där.

Är det förresten någon mer än jag som tycker att Debbie börjat bli lite vuxnare på sista tiden, inte bara kaxig som alltid. Att göra slut med Eli är väl ett steg i den riktningen. Sedan är det förstås lite otroligt att hon skulle klara av den där bilverkstaden och sköta ekonomin och allt, ibland med lite skumma metoder. Det var lite trovärdigare när Scott ägde den.

2010-08-04 @ 19:38:47
Postat av: Cinnamon

Jag har kollat in webbkameran förut och fått se när de filmat, men senaste tiden har det varit så konstigt och idag syntes ingenting.....

2010-08-04 @ 19:39:52
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Emma

Jag vet inte vad som är fel men alltid när jag ska kolla på webcammen så är alltid det svart.:(

2010-08-04 @ 21:35:23
Postat av: Mariann

just nu är det soluppgång i webkameran. Jättefint faktiskt

2010-08-05 @ 07:03:14
Postat av: Emma

Är det nån annan som bara får en svart ruta där var cammen ska vara?

jag som gärna ville se:(

2010-08-05 @ 12:04:14
Postat av: Erik

Det brukar vara svart ruta ibland, men det finns två kameror. Här är länkar till mina bokmärken. De brukar alltid fungera.



http://download.itv.com/emmerdale/camtwo.jpg

http://download.itv.com/emmerdale/cam.jpg

2010-08-05 @ 12:13:39
Postat av: Mariann

nej men nu spyr jag på dum-Donna Dingle!

2010-08-05 @ 12:36:33
Postat av: marina

cannabis är waaaaaaaaaaay farligare än alkohol!!

2010-08-11 @ 19:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0