Mutor, piller, tråkig svensexa och partnerskap...

Nicola höll på att få panik när hon såg att det var Cindy som tog Donalds piller. Nu visade det sig att de inte var starkare än vanliga värktabletter så hon klarade sig men både Nicola och David blev rätt svettiga..
David tyckte att nu får det räcka, han dumpar Nicola för att ta jobbet som Donald erbjuder. Hon blir ledsen men tänker ändå genomföra planen med att mörda sin man. Jag tycker Cindy är rätt snygg, hon kan gärna få vara kvar och skapa skandaler i byn.

Matthew försökte få fram lite mer om budet som Donald lagt på sophämtningen så han bjuder Nicola på en drink men hon avslöjar inget. Donald kontrar med att prata i enrum med Carl för att få honom att överge King´s och börja hos De Souza i stället.
För att vara säkra på att få kontraktet på sophämtningen så mutar Carl Eric men det Eric inte vet är att kommundirektören (?) är gift med Rosalind som försökte förföra Eric.

Jo pratar med Victoria som erkänner att hon saknar sin far, Andy och även Diane för hon har varit som en mor för henne. Det får Jo att inse att lite hjälp och stöd inte är helt fel, även om hon inte fick det av sin egen mamma och det var därför hon inte kunde hantera när Diane var snäll. Jag trodde ju att det var för att hon var rädd att Charlie skulle dyka upp. Hon söker upp Diane och ber om ursäkt och Diane får sin "familj" tillbaka och blir något gladare.

Rodney ordnar svensexan för Paul och Jonny på puben men det verkar vara en lugn tillställning. Val tjatar om att att det är så trist, alla verkar bli hjärndöda av tristessen. Hon tycker att sitta i tandläkarstolen är roligare.. och Betty sa att "enda gången fötterna ville röra på sig" var när hon fick höra en snutt av YMCA.
Jonnys väninna Beverly dök upp och var ledsen, hennes partner Claire hade precis dumpat henne och de skulle ha ingått partnerskap i morgon.

Sen blev det dagen D, Jonnys och Pauls bröllopsdag. Eftersom Bev satt och var deprimerad för att hon inte avbokat något och hennes gäster var på väg så passade Paul på att få Jonny till att ta hennes tid i tingshuset. Sagt och gjort, de smet i väg från allt och hade endast med sig Emily och en kompis som hette Barry som vittnen. Tillbaka på Home Farm fick Paul dåligt samvete och fick då övertala Barry till att låtsas vara vigselförättare så de kunde genomföra ceremonin som planerat, fast de redan gjort det i tingshuset.  Val och Rodney fortsatte tävlandet om vem som ordnade saker och ting bäst så Paul fick ett utbrott och tänkte antagligen tala om att allt redan var ordnat men han avbröt sig och lät festen fortsätta.

Idag kändes det lite skönt med gladare scener, fick faktiskt en glädjetår när Diane och Jo blev sams...


Trevlig helg på er allihop!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Skönt att det löste sig mellan Diane, Victoria och Jo! Det blir bättre för alla om man hjälps åt och kan stödja varann istället för att gå omkring och vara ovänner. Den mest oattraktiva egenskapen som finns är surhet.

Bra också att det löste sig till det bästa med partnerskapsceremonin mellan Johnny och Paul, trots rivaliserande föräldrar.

Hälsningar Katarina

Hälsningar Katarina

2010-08-27 @ 17:24:47
Postat av: Erik

Tråkig svensexa och virriga dubbla ceremonier. Det enda roliga i dag var väl att Jo och Diane kom varandra närmare igen. Emily på tillfälligt besök. Pollards mellanhavanden med den där Rosalind kan aldrig sluta väl, det luktar lång väg att hon vill locka honom i säng och kanske utpressa honom. Ska han kunna stå emot och vara Val trogen tro? Man vet aldrig med honom. Vad gör man inte för att ro affärer i hamn?

2010-08-27 @ 17:45:43
Postat av: Tina

Jonny ich Paul gjorde det enda rätta, fast de skulle ha gjort det långt tidigare.

2010-08-27 @ 19:42:51
Postat av: T

Jag blev glad av att se Emily igen. Har nog saknat henne fast jag inte tänkt på det förrän hon dök upp igen. :)

2010-08-27 @ 21:57:24
Postat av: sop

Vidriga Vickan vände på kappan,passar nu när ingen annan finns? Sen kan man undra hur Nicola kan sköta ett stort företag när hon inte fattar vad som står på en medicinburk ? Sen tyckte inte jag att Paul såg så där överlycklig ut precis efter vigseln? eller bara´hans dåliga skådisinsats igen? Sen förstår jag fortfarande inte varför det är en så himla big deal om att ingen ska få veta om Gray´s bisexualitet?

2010-08-27 @ 22:23:38
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej! Jag tror att allt hysch-hysch om att Gray är bisexuell har med hans yrke att göra. I konservativa Storbritannien är det inte populärt med en advokat som idkar sexuellt umgänge med män medan han lever tillsammans med en kvinna. Det skulle bli skandal och han skulle bli utesluten ur deras motsvarighet till advokatsamfundet. Hans karriär skulle vara slut.

Apropå Nicola, om hon nu är en sådan dynamisk affärskvinna som hon vill ge sken av, varför kan hon inte tjäna egna pengar då istället för att försöka ta död på gubben för att få ärva?

Hälsningar Katarina

2010-08-27 @ 23:29:43
Postat av: Brita

>>Katarina, mycket vill ha mer, sägs det. Och med mer pengar kan Nicola få ännu bättre snurr på business. Men korkat att berätta för David att hon planerar ett mord. Tror inte David håller tyst om det blir av.

2010-08-28 @ 10:10:02
Postat av: Emma

Det här med att döda Donald börjar bli lite väl tråkigt nu, oh jag är glad över att Paul och jonny e gifta så den ceremonin är över äntligen.

Bra att Diane finns för jo och victoria , dom har ju ingen annan.Andy e fortfarande i fängelse ju, men det löser sig ändå.

2010-08-28 @ 13:50:54
Postat av: Mia

Val klagar alltid på pengar tycker jag. Men fick inte hon ett arv efter den där kvinna med peruk? 22 miljoner tror jag. Vet någon var har dom pengarna tagit vägen? Eller har jag missuppfattat det. Val verkar ju utfattig. Hoppas nån kan lätta dimma för mig. Trevlig helg förresten.

2010-08-28 @ 15:10:21
Postat av: Erik

Jag vet inte hur mycket pengar Val ärvde av Noreen, men hon lär ha investerat dem i puben, som hon äger tillsammans med Diane, hälften var. Men hon har kanske inga pengar som går att få loss så lätt. Rätta mig om jag har fel och hon har andra pengar tillgängliga, vad jag vet har det inte märkts utåt i alla fall.

2010-08-28 @ 15:49:55
Postat av: Tina

...och är hon inte också delägare med Eric? Det var i alla fall hon som kom med iden om inredningsfirman.

2010-08-29 @ 21:05:19
Postat av: Katarina

Hej! Inte har delägarskapet i puben och Vals interiors kostat 22 miljoner? Om valutan dessutom var pund så verkar det ju helt sjukt.

Hälsningar Katarina

2010-08-29 @ 22:35:03
Postat av: Erik

Kan huset verkligen ha varit värt 22 miljoner. Det tvivlar jag på. Högst en eller ett par. Inte ens i England är väl sådana gamla hus så dyra?

2010-08-30 @ 09:34:11
Postat av: Rebecca

Hej

Jag kommer idag, förhoppningsvis, få tv-kanaler igen efter snart 2 månaders uppehåll i tv-tittandet (vi har flyttat och Boxer fungerar inte alls överallt) Uppehållet är inte självvalt, men vi har skaffat tv via Telia (OBS!! Inte telias fel att det har tagit så lång tid, utan bredbandsbolaget som har strulat)

Nu är det så att vi ska få tv4-guld och jag såg att HTG går där med, och att dom började visa från säsong 18 och då är min fundering om någon vet, hur många år efter ligger tv4 guld mot det som visas på 4an?

2010-08-30 @ 10:58:46
Postat av: Erik

Jag tror att avsnitten på TV4 Guld är från 2004, i varje fall var de det, när de började visas, vet inte hur långt de hunnit nu, det kanske någon annan kan upplysa om. Våra avsnitt på TV4 är från 2008.

2010-08-30 @ 15:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0