Full insatsstyrka för att fånga den livsfarliga rånaren...

Sam tar med sig Samson till sjukhuset. I väntrummet ser han när en polis pratar med receptionisten och då blir han orolig och sticker därifrån. Han ringer upp Marlon för att få hjälp. Marlon kontaktar Donna som kommer hem på en gång, med sig har hon Shane och han får veta var Sam håller sig gömd.
Full insatsstyrka åker till huset som Sam tros vara i men han är inte där. Istället är han hemma hos Marlon. Tillslut lyckas  Marlon och Donna övertala Sam till att ge upp. När de kommer in på polisstationen blir Sam arresterad på en gång och Samson tas ifrån honom. Hela Dinglesklanen finns på plats och de ber om att få Samson men polisen går inte med på det. Sam blir helt förkrossad och anser att släkten lurat honom, allt han vill är att få vara med sin son.

Nicola erbjuder Laurel att börja jobba igen. Hilary är barnvakt när Laurel för första gången ska ut i arbetslivet efter sonens födelse. Det går bra så länge Hilary får göra som hon vill men när Laurel kommer hem efter arbetstidens slut så ligger Daniel i vagnen och skriker medan Hilary sitter i köket.
Laurel blir upprörd och vill att mamman ska uppfostra sonen efter deras regler, inte sina egna.

Val och Rodney kan inte samsas angående bröllopsplanerna. Val vill ha en chokladfontän och Rodney vill att det ska bli lite klass och still på evenemanget. Han vill anlita Timothy som ska bröllopsarrangör, en liten sprättig gubbe och Val vill anlita en Elvisimitatör.
Diane tycker att de ska göra upp sina planer och sen låta Paul och Jonny välja vad de vill ha.

Carl flyttade in hos Daz i Dale View och det var inte populärt. När Lexi sen bad Carl om ursäkt fick hon honom att tänka på att det är bättre att hålla koll på släktingarna om han bor nära så han flyttar hem igen.
Scarlett får erbjudandet att flytta ihop med Debbie men Daz kommer på att hon borde bo på Home Farm.
Det slutar med att både Scarlett och Lexi flyttar in där.

Katie och Gray är lyckliga över att allt kommit ut i byn angående surrogatskapet. Gray verkar till och med vilja att förhållandet mellan dem ska bli offentligt... han säger det i alla fall men stämmer det?

Betty är så söt när hon ska gratulera till tillökningen och vänder sig till Katie...eller är det Perdy hon ska gratulera. Hon blir så förvirrad ;)

Jamies lilla kålodling blir "saboterad" av TJ...medvetet eller inte?

Kommentarer
Postat av: sop

SÅ trött jag blev på allt gapande idag,ungar o kärringar o hysterska Sam o poliser-- Pho.

2010-08-17 @ 17:26:54
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

I dag var det då dramatiskt så det förslår. Lite väl överdrivet bara att rycka ut med full insatsstyrka, kpistar och murbräckor för att fånga stackars Sam. Men allt ordnar väl upp sig när det fått gå några varv. Mest synd om Samson, han såg helt förstörd ut, inte underligt att de fick byta ut honom. Annars var det som det brukar lite velande hit och dit vem som ska bo var, flyttande fram och tillbaka och bråk om bröllopsplaner. En av de få som är någorlunda mänsklig och normal mitt i allt det här är väl Laurel.

2010-08-17 @ 18:28:09
Postat av: Tina

Visst var det sabotage med vilje av TJ, man såg ju det på minspelet mellan far och son att det var så.



.... och textmaskinen har visst gått en antisärskrivningsskurs:p

2010-08-17 @ 21:31:57
Postat av: Linnea

Tycker att laurels morsa är velig å tråkig....

Händer inte så mycket i serien.

Hoppas val å rodney fixar fram nåt bra med bröllopet.

Matt är ett girigt as.Carl börjar tuffa till sig och det är bra.

Det med polis styrkan idag var lite onödig...Skrämma vettet ur samson...



2010-08-17 @ 22:06:29
Postat av: Mariann

Jag tycker det är så tråkigt just nu att jag sitter och kör inspelningen på snabb hastighet så jag kommer igenom eländet fort... Jag hoppas verkligen att alla polishistorierna försvinner ur serien.. gud va tjatigt!

Och vad är det för en galning som textar?? Påminner om den där Galenskapar-sketchen... hej jag är den nya översättaren... :)

2010-08-17 @ 22:33:19
Postat av: sop

utanför avsnittet- men många ggr tänker jag på att "de flesta " gillar Carl, ändå är han den "farligaste " av bröderna, han har ju haft ihjäl Två stycken,okej,inte Överlagt mord direkt, men ändå?

2010-08-17 @ 23:11:12
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Therése och Samuel

Det roligaste just nu är verkligen Terrys och Jamies odlingar. Allt annat är ganska sorgligt.

2010-08-17 @ 23:42:20
Postat av: Tina

Undrar om manusförfattarna har något emot polisen egentligen såsom de blir förlöjligade eller är det så att det är "bovarnas" serie. :(

2010-08-18 @ 08:30:54
Postat av: Marie nr2 (?) :-)

Håller med om att poliseriet är uttjatat nu..... Carl är ganska trist och dryg nu också, men hans kommentar till Betty var hysteriskt kul:

- Har du en mobil Betty?

- Ja! (skiner Betty upp)

- Bra då kan jag skicka ett dagligt sms för att uppdatera dig om Kings.



Nåväl, inte ordagrannt kanske men ändå, hi hi...

2010-08-18 @ 09:17:59
Postat av: Lena

i min LILLA bok om Emmerdale står det i beskrivning av Andy

"Andy has a heart of gold"



Vad jag har förstått här är det inte så många som håller med om det.



sop När man ser Carls charmiga leende glömmer man allt hemskt han gjort:-)

2010-08-18 @ 09:19:54
Postat av: Elin

Ja det är något speciellt med Carl. Men på senaste tiden har jag retat mig något enormt på honom. Behandlat Chas som skit och så tänker han endast med en viss kroppsdel :-).

2010-08-18 @ 09:39:47
Postat av: T

Carl är ju faktiskt en bad guy men med ett gudomligt utseende. Det är nog därför han får sympatier.

2010-08-18 @ 13:36:14
Postat av: Mariann

Kärringen mot strömmen säger: nej jag har aldrig gillat Carl. Tycker han ser ut som en förvuxen barnrumpa och uppför sig så också. Usch.

Däremot håller jag med den LILLA boken (: Andy has a heart of gold. Men det har inte manusförfattarna just nu som förlöjligar poliser och envisas med att visa upp en stereotyp av folk som sitter inne... bläääää!

2010-08-18 @ 21:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0