Stackars lilla rika flicka...

Ja det verkar sannerligen vara lugnet före stormen just nu...

Victoria var rädd för rättegången men det gick bra, hon fick en varning och är tvungen att fortsätta att gå hos psykiatrikern.
Hon är lite deprimerad och känner att det är många fel på hennes familj, Andy i fängelset och hon på rättegången och där kände hon att Jack skämdes för henne. Enda gången hon verkade glad var när hon pratade med Jake som hjälper Jack på gården. Daz som såg att hon var deppad tvingade med henne på bio för att hon skulle få annat att tänka på.

Det dök upp en ny äldre man på cafét och han kunde inte betala för frukosten. Han gav Jamie några av sina frön som betalning. Då fick Jamie idén att börja odla jättegrönsaker eftersom han hörde att man kan vinna 1000£ om man har tur.
Mannen visar sig vara en gammal bekant till Sandy och de två super till på puben utan att kunna betala.

Lexis försök att kunna förvalta Scarletts pengar gick inte så bra. När advokaten dök upp så visade det sig att det blev Matthew som ska ta hand om pengarna när Carrie är i Kanada.
Givetvis blir det tjafs mellan bröderna King och Lexi,  som tyvärr Scarlett råkar höra. Hon blir ledsen när hon tror att alla bara vill åt hennes pengar så hon super sig full. Daz hittar henne och tar hand  om henne.

Chas får höra av Daz att Lexi haft sex med Carl för att komma åt pengarna och hon blir väldigt besviken på sin vän. Hon går till puben för att säga ett sanningens ord till Lexi och sen på vägen ut ger hon Carl en rejäl knytnäve i ansiktet. Lexi försöker be om ursäkt men Chas vill inte höra.

Louise vill att de ska ordna ett tävling i byn om att vem som kan odla den största jättegrönsaken och Terry ger sig in i odlandet med Jamies frön som han hittat i köket.

Paul och Jonny är tillbaka och upptäcker att Norbury Park brunnit ner, det stället de skulle ha sitt bröllop på.
Rodney och Val erbjuder sina tjänster och vill ta hand om kalaset i stället.

Carl är trött på Matthews storebrorfasoner och vill lämna företaget.
Han råkar även tala om för alla på puben att Matthew är ihop med en psyksjuk kvinna som skall ha barn med sin exman men att det är Katie som ska föda barnet.
Gray och Katie blev inte allt för glada över att det kom ut men eftersom hon redan är lite rund om magen så skulle alla nog börja undra ändå.
Men han vill inte att det ska komma ut att han har ett förhållande med henne... inte än.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Det hade nog varit bättre om Jimmy hade fått förvalta Scarletts pengar.. Undrar också om Sandys gammle sjömanskompis är en figur som kommer att stanna kvar i serien eller om han också bara är en tillfällig utfyllnad.

2010-08-16 @ 15:29:55
Postat av: Lena

Jag tycker det känns som Sandy är på väg ut så han kanske skall ersättas.

2010-08-16 @ 16:52:40
Postat av: Fredrik

Kände igen Sandys nya polare från

nån annan serie, men vilken?



Jimmy är klart seriösast av bröderna

att ta hand om förvaltarskapet.

Jag tror Matthew är ganska OK också

men lillbrorsan visade sig ju Lexi

manipulera ganska bra.



Skall inte Scarlett och Daz börja

grovhångla snart?

De sitter ju på cafe eller ute på

nån bänk mest...



Daz IRL har ju en tvillingbrorsa som

råkade illa ut i helgen.



http://www.dailymail.co.uk/news/article-1303438/Shamelesss-Elliott-Tittensor-arrested-attempted-murder-hit-run.html

2010-08-16 @ 17:25:40
Postat av: Erik

Ja, det var lite mer fart i dag än det varit de senaste dagarna, inte minst därför att Matt kom tillbaka och man förstod ju att Chas skulle reagera, att Carl fick en snyting var på sin plats. Borde inte Scarlett ha varit fullare efter en hel flaska vodka? Att hon ens kunde gå... Det måste ju hända något med Sam och Samson snart, så här kan det ju inte fortsätta med ett sjukt barn som behöver vård.

Sandys kompis heter Joe Jacobs, skådespelaren heter John Woodvine och gjorde sin första roll 1960, är född 1929 och har varit med i massor av filmer och serier genom åren. Jag kände också igen honom, vet inte riktigt från vad, men ser man mycket engelska serier är det ju ett bekant ansikte.

2010-08-16 @ 18:31:56
Postat av: Brita

Yes Erik, Joe Jacobs är verkligen en fin gammal karaktärsskådespelare. Bla har han setts i TV-dramer med Charles Dickens historier. Undrar om han inte var med i Oliver Twist? Hoppas han blir kvar, med eller utan plånbok...

2010-08-16 @ 21:33:06
Postat av: sop

den "nye gubben" ser jag framför mig som polis,lite chef ? från nån serie,domare tror jag han spelat också? Politiker? Nån spionfilm? Mycket bekant ansikte i alla fall!

2010-08-16 @ 21:33:12
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Therése och Samuel

Det är i alla fall bättre att Matthew förvaltar Scarletts pengar är Lexi. Fast Lexi kommer nog att bättra sig nu efter utskällningen från Chas.

2010-08-16 @ 23:12:35
Postat av: Karin

Hoppas Lexi bättrar sig,carl e för mesig men han gör bra i att säga ifrån hos matt.

Tycker inte det händer mycket i terrys liv just nu.

Tycker gray e fjantig hoppas sanningen om han kommer ut snart...börjar bli lite tjatigt med han.

å sen det här med sam... snacka om att fylla ut serien....

2010-08-16 @ 23:50:31
Postat av: T

Jag förstår mig inte på Gray och Katies förhllande. När barnet är fött ska ju Perdy och Gray ha det, inte Katie. Eller räknar hon med att få en del av kakan om hon är hop med Gray??

2010-08-17 @ 00:06:52
Postat av: Anonym

Nu funkar webtv igen!

http://wireless.host-ed.net/

2010-08-17 @ 09:21:00
Postat av: Tina

Att Jamie och Terry ska odla grönsaker, undrar vad det egentigen är för frö, verkar kunna bli en kul grej. Är det verkligen vitkålsfrö?

2010-08-17 @ 11:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0